- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar.
Benimi bir ic dokmek cunku sabahtandir gecmeyen sinirim var.
Soyle anlatayim konuyu. Ramazan ayina girdigimizden beri esim iftarini actigi gibi teeavihe gider. Namazdan sonra cuz okun gittigi cami de biraz uzak( evimizin yaninda var ama illa oraya gidecek) bu yuzden 11.30 gibi gelir eve.
11 aylik bir kizim var. Dodugundan beri huysuz mizmiz bir cocuk simdide dis cikayor diye 1 dk durmuyor. Dun aksam yemek yiyorduk ben daha tam yemeden bebek agladi onun yanina gittim. Esimde her zaman ki gibi kalkti hemen. Giderken de bence onu biraz disari cikar yoksa rahat vermez sana dedi.
Dedigi gibi kizim hic durmadi. 1 saat ugrastim zor bela Karnini doyurdum. Aldim disari cikardim. Bi 1 saatte disarda gezdik. Bebek arabasinda belki uyur dedim uyumadi. Eve geldim uyutmaya calistim. Bu arada mutfak daginik sofra daha duruyor. Kizim uyusun gider toplarim dedim. ( simdiye kadar hep topladim esim gelene kadar mutfagi odayi hep duzelttim) Uzun bir ugrastan sonra uyudu. Tabi bende yorgunluktan uyumusum. Bu arada ayni gunun sabahi 5 te uyanip evi temizlemistim. Calisiyorum bunu da soyleyim.
Bi ara esimin geldigini farkettim. Basimda durmus bu muftagin hali ne diyor. Daha sofra duruyor diye soyleniyor. Uyku sersemi birazdan toplarim dedim. Mutfagi boyle gorunce moralim bozuluyor boyle sey mi olur dedi. mutfaga gitti tak tuklar gurultuyle biseyler yapiyor ben uyumaya devam ettim.
Gece bebege mama vermek icin uyandim adam yemek yedigimiz masadan almis tabaklari lavaboya koymus. Sadece icecekleri ve yemegi atmis dolaba.
O manzarayi gorunce soyledikleri yeni yeni canlandi aklimda. Sabahinda buyuk kavga kopardim. 1 aydir sen orucsun ben tutmuyorum diye tek laf etmedim. 1 kere sofradan bir tabak kaldirmadin. Bu mu karsiligi dedim. Bu mutfak tek benim mi yemegi yalniz ben mi yedim. Madem moralin bozuluyor gitmeden atsaydin elini toplasaydin. Iki tabagi lavaboya koydun mutfagi temizlemis mi oldun dedim. Daha birsiru sey soyledim. Abartiyorsun ben bisey demedim diyor.
Sinirim hala gecmis degil adama lutfediyorsun adam senin gorevin saniyor.
Simdiye kadar hep cocugu uyuyup mutfagi topladim. Cok defa sabah erken kalkip evi temizledim. Sildim supurdum sonra ise gittim. Bunlari yaparkem hic gocunmadim. Icimden gelerek yaptim simdi bu yaptigini sindiremiyorum. Demiyor ki cocuguma baktin ilgilendin yoruldun Allah razi olsun. Mutfagi daginik goruncr moralim bozuluyor diyor. Adam!! a bak beeee..
adama lutfediyorsun adam senin gorevin saniyor.
Hah bunu bende yapmak isterdim ciddenAslında o toplarken " yavaş olsana uykum bölündü" demek varmış:)
Tsk ederim yorumunuz icin. Erkeklere yaranilmiyor onu biliyorum. Dedigim gibi o takdir etsin diye yapmiyorum. Evimle bebegimle ilgilenirken mutluyum ama boyle nankorlukte etmesin bi zahmet.. tekrar tesekkur ederim. Iyi bayramlar diliyorum :)))11 aylık bir bebek iş ve ev hayatı yeterince yorucudur zaten.
üstüne birde hamilesiniz.bunun getirdiği duygusallık yorgunlukta cabası.
anladığım kadarıyla fazlasıyla verici bir kadinsiniz.karşılığında sadece biraz takdir bekliyorsunuz.
tüm kadınlar gibi.
gayette hakkınız.
ama erkekler malesef onlar için yapılan jestleri bile kafalarında vazife haline getirmekte çok başarılılar.
eşinize özgü değil merak etmeyin.ve kendinizi uzmeyin bu kadar.
konuşun eşinizle yaptıklarınızı ve ne beklediğinizi söyleyin.biraz yardım biraz destek biraz takdir.bazen bir eline sağlık bile yeter bizim için.:)
bebeğinizi sağlıkla büyütun.
hayırlı doğumlar ve güzel bayramlar dilerim..