acilllll aciillllll

Bazı şeyleri anlamasını beklemetense açık açık söylemek daha güzel değil mi ?. Karşınızdaki bir erkek, bunu unutmayın. Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor gibime de geldi, sofrada önündeki tuza uzanıpta almayan adam biliyorum ben. Ve ne olursa olsun, kahvaltıya yemeğe çağırın. Yapıcı olun, sinirinize hakim olun, bardağın boş değil, dolu tarafını görün. Yani gerçekten mutlu olmak istiyorsanız..

Erkeklerden istemedikçe yardım etmesini beklemeyin. Öyle ince düşünen adama pek rastlamadım. Trip atmadan önce keşke söyleseydiniz belki yapardı...

Ya çok merak ettim gününü nasıl göstereceğdiniz eşinize?
Nağpacağdınız yani?

Genelde erkekler bilgisayara daldin mi dunyayi unuturlar. Öyle durumlarda kendiliğinden gelmesini beklemek yerine canim bakar misin bi sana ihtiyacim var diyebilirsiniz. Hatta bu erkeklerin gururunu bile oksuyor. :)

Amma abartmışsınız yaa. Ne o, adam yemek yaparken mutfağı dağıtmış da kızınca da bardağı atmış. Siz insanlık yapsaydınız da kahvaltıya çağırsaydınız madem. Bu neyin kinidir ki gün gösterecekmişsiniz. Hasta haliniz buysa sağlamken nasıl tavırlarınız acaba. Allah adama sabır versin.

Ayy ne bencil esin var yaa ama soylesen yapmazmi ki? valla ne yalan soylim esim calistigi halde hergun yemegimizi yeriz.ben toplarken o cayi koyar..findigini, fistgini hazirlar iceri getirir caylar ondadir basbasayken.. ben hasta olsam esim asla boyle yapmazdi ama guzelce soyle yani canim cok kotuyum yardm edermisin desen belki oda oyle anlar.. gununu gosterme bosver..

Hatasini anlamis ki. Gitmis kiyma almis kofte yapmis . Ayran yapmis. Beni uyandirdi. Hahh iste illa herseyi soylemem mi gerekir.

Keske deseydin mutfağı topla ben hastayım diye o toplamasaydi eğer o zman trip atardin

Hatasini anlamis ki. Gitmis kiyma almis kofte yapmis . Ayran yapmis. Beni uyandirdi. Hahh iste illa herseyi soylemem mi gerekir.
Barismak icin bir adim atan
hep mi "hatasini anladi" olarak gorulur bu dunyada..
Adam uzatnak istememis,
hasta halinle didismeye devam etmek yerine
ne guzel gitmis elinden geleni yapmis.
Senin kahvaltiya kisas oturup kofteleri karsinda yese miymis.
Hatasini anladi olarak degil de
ah canim bir adim atiyor demek
cok seyi degistirir,
tavsiyemdir.

bence kahvaltıya çağırmamakla yanlış yapmışsınız.. gelmediyse siz çağırın..rica edin yapmazsa o zaman trip yaparsanız.. ama yine kahvaltıya çağırmalıydınız..siz haksız gibisiniz bu konuda.. kızmayın ama :)

Erkekler maalesef böyle...Bu birtek Türkiye'de böyle sanmayın, Norvecte de Ingilterede de Almanyada da erkekler genelde ev isleirne yardım etmiyor maalesef....

Erkekler maalesef böyle...Bu birtek Türkiye'de böyle sanmayın, Norvecte de Ingilterede de Almanyada da erkekler genelde ev isleirne yardım etmiyor maalesef....

Kaynağınız nedir, tahminlerim var ancak emin olmak istedim.

benim eşimde mutfağa meraklı ama ben deli oluyorum.bi yandan iyi bi yandan kötü meraklı olması.dün akşam salatalar benden olsun dedi mutfağa girdi girmez olaydı.beni içeriye gönderdi sürpriz olacakmış :) mutfağa girdiğimde evet sürprizi gördüm.havuç rendelemiş ama tezgahı görmeniz lazım heryere havuçun suyu akmış tupturuncu olmuş mermer keşke ben yapsaydım off dedim diye sinirlendi beyefendi.sana yaranılmaz ellerin kocaları gibi yerinden kalkmamak var diye söylendi.ellerin kocaları örneklerinede ayrıca sinir oluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…