Bazı şeyleri anlamasını beklemetense açık açık söylemek daha güzel değil mi ?. Karşınızdaki bir erkek, bunu unutmayın. Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor gibime de geldi, sofrada önündeki tuza uzanıpta almayan adam biliyorum ben. Ve ne olursa olsun, kahvaltıya yemeğe çağırın. Yapıcı olun, sinirinize hakim olun, bardağın boş değil, dolu tarafını görün. Yani gerçekten mutlu olmak istiyorsanız..Dunden beridir hastayim. Yatiyorum. Esim makarna yapmisti yedim yattim. Sabah kalktim mutfak gocuyo resmen tabaklari makinaya at bari. Sabah kalktim cocugin kahvaltisini yaptirdim . Bu saat oldu beyimiz mutfaga gelmiyo bilgisayar basinda. Bari gel bi cay koy. Bende mutfagi topladim .kahvaltiyi haxirladim. Onu cagirmadim. Oturdum yedim . Bi zahmet mutfaga geldi benim yedigimi gorunce bardagi atti gitti. Ben simdi ona gunu gostericem ama. 4 yasinda oglum var. Tartismamisi gorsun istemiyorum . Sinirlenince cok kotu oluyorum. Ama kendimi zor tutuyorum ve hastayim. Ben simdi ne yapayim . Sinirimi nasil cikarayim.
Keske deseydin mutfağı topla ben hastayım diye o toplamasaydi eğer o zman trip atardinDunden beridir hastayim. Yatiyorum. Esim makarna yapmisti yedim yattim. Sabah kalktim mutfak gocuyo resmen tabaklari makinaya at bari. Sabah kalktim cocugin kahvaltisini yaptirdim . Bu saat oldu beyimiz mutfaga gelmiyo bilgisayar basinda. Bari gel bi cay koy. Bende mutfagi topladim .kahvaltiyi haxirladim. Onu cagirmadim. Oturdum yedim . Bi zahmet mutfaga geldi benim yedigimi gorunce bardagi atti gitti. Ben simdi ona gunu gostericem ama. 4 yasinda oglum var. Tartismamisi gorsun istemiyorum . Sinirlenince cok kotu oluyorum. Ama kendimi zor tutuyorum ve hastayim. Ben simdi ne yapayim . Sinirimi nasil cikarayim.
Barismak icin bir adim atanHatasini anlamis ki. Gitmis kiyma almis kofte yapmis . Ayran yapmis. Beni uyandirdi. Hahh iste illa herseyi soylemem mi gerekir.
Erkekler maalesef böyle...Bu birtek Türkiye'de böyle sanmayın, Norvecte de Ingilterede de Almanyada da erkekler genelde ev isleirne yardım etmiyor maalesef....
Herhangi belli bir kaynağım yok. Ama erkek her yerde erkek, yemek yapmak ütü yapmak temizlik vs kadına kalıyor maalesef...Kaynağınız nedir, tahminlerim var ancak emin olmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?