Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi ben de düşündüm bu da bı lütuf olarak görülmemeliYemegi tek o yemediyse cocukta sadece onun degil ki cocuguma baktin desin. Sonuna kadar haklisinizda cocuk icin dediginizi sevmedim.
Allah razi olsun. Kusmedim zaten icimi doktum. Kendi de pisman oldu zatenAptallik olur mu siz kendinize evliliginize olan sayginizdan yaptiniz isleri..ben esimle kavgali olsamda isimi yemegimi birakmam onun icin degil kendim icin yapiyorum.bayrama kus girmeyin lutfen.guzel bir anda esinle tatli tatli konus yetisemedigini yardim istedigini soyle bazi sorumluluklari alsin.ama kavga ile degil sakinlikle.
EvEt canim hamileyimGerçekten hamile misiniz tekrar?
Ayrıca iyi demişsiniz bir daha laf etmez bence.
Tsk ederim yorumunuz icin. Tabi cocuguma birileri aferin desin diye yada esimin hatri icin bakmiyorum. Ne kadar yorsa da beni kuzum benim o.Yemegi tek o yemediyse cocukta sadece onun degil ki cocuguma baktin desin. Sonuna kadar haklisinizda cocuk icin dediginizi sevmedim.
Haklisin ama o an uyku sersemiydim. Soylediklerini bile sonradan idrak ettim. Yoksa o an yikardim mutfagi basina :)))Aslında o toplarken " yavaş olsana uykum bölündü" demek varmış:)
Hayırlı olsun inşallah ama bebeğin daha küçük değil mi? O yüzden sordum.EvEt canim hamileyim
Bence sen çok yüz vermişsin gak demiş suyunu götürmüş guk demiş yemeğini getirmişsin. Şahsen ben temizlik yapmayı hiç sevemedim zorla yapıyorum yani düşün.Eşim arada der şu mutfağı topla valla şuan toplayamam tek ben dağıtmadım git hizmetçi tut benden bu kadar derim
kalkar kendi yapar tek laf etmeden bide namıssız benden iyi yapıyo
birazda izin vericeksin eşine bişeyler yaptırcaksın.sen süpürürken o silcek. Bende hamileyim bulantılarım yeni geciyo inanırmısın evi pok götürdü eşim ağzını açmadı sahurunu iftarını kendi yaptı. İş senda bitiyo çok haklısın yok öyle armut piş ağzıma düş
Ee kadınlar bu hale getiriyor erkekleri işte. Bu kadar bi tarafları kaldırılırsa böyle olur. Madem çalışıyorsun niye bütün yükü üstlenirsin
Siz o evin hanımı mı cariyesi misiniz? Evi temizle yemeği yap bulaşığı yıka bebeğe bak çalış ohoo.ne bu saltanat eşinizdeki
Gerçekten bizim kadınlarımız çok sabırlı
Şımartmayın bu kadar ya
İkinizde çalışıyorsunız
Senin eskilerin deyimiyle biri elinde biri karnında.. yardım etmediği yetmezmiş gibi bide utanmadan konuşuyor. . Teravihe gitmek sünnetse ta bu haldeki eşine yardım etmekte sünnet. .
Bence artık yeter buraya kadar diyip iş bölümü yapın.. mutfak toplama onun işi olsun. .
Bide gunduz kv gelip bakiyor bebegime evi kirli daginik gorsun istemiyorum. Oglum yardim eiyor demezki gelin pasakli der. Hep bu fikirler yerlesmis beynime. Bosverip birakamiyorum
ay o bendede var.Benim esimde tezgahta bulasik görse.gözü Döner etraf toplu olmasini istiyo.takinti isterse ev toz icinde olsun bi sey Demenz yeterki ortalarda bi sey olmasin:))bazen sakliyom valla bulasiklari camasirlari:))![]()
Tsk ederim canim. Kus degilim soyleyecegimi soyledim konu kapandi ama bana da ders olsuBayrama kotu gırmeyın bı hata yapmış ve farkında bence yanı umarım öyle dir tavrımızı koymanız yeter lı .. Çok ta yuz vermeyın.. Anlayıslı olmak zorunda
Bazen Valla Insanin ise elini atasi gelmiyo.kadinlar her zaman bi yol bulur.yoksa koca dirdiri yiyemem hamilelik hormonlari tavan Zatenay o bendede var.
bir tek kendimi sanırdım
ortalikla bişey oldumu gözüme takılır durur.
hemen o oyuncağı dolaba koyun ortadaaan diyen ben baktım olmuyor kalkar dolaba koyarım.
dolabın içindeki haliyle pek ilgilenmiyorum ama dışarda olunca kafamın içinde o oyuncağın yerde olduğu dolanıp duruyor
eşimden değil kendimden saklıyorum bende![]()
vurmayalim biz yinedeBazen Valla Insanin ise elini atasi gelmiyo.kadinlar her zaman bi yol bulur.yoksa koca dirdiri yiyemem hamilelik hormonlari tavan Zatenazinin üstüne vururum Zaten hamileyim artislik yapamaz
acikta biz vurak