- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Ayni Evde evet acil rahatsizlansa dr yetistirir oglumun durumu iyi degil agir bir vaka diyor dr bobrekleri iflas ederse organ nakli bile ise yaramazmisAyrilmasaniz sonda takip çıkarmaya yardım edecek mi ki ?
Hem maddi hem tedavisini tek basima yapamam sondaya taktirmaz pipisine oglum hircin cani da yaniyor bes kere ilac aliyoruz gunde sondadan sonra iki kere antibiyotikte alacakMaddi açıdan mı barışacaksınız?
eşiniz vicdan sahibi olsaydı zaten bunları düşünürdü. O yüzden benim önerim kendinize bir b plani oluşturun. Taksi durağı numarasi , acil aranacaklar listesi vs... Allah yardimciniz olsun. Sifa versinAyni Evde evet acil rahatsizlansa dr yetistirir oglumun durumu iyi degil agir bir vaka diyor dr bobrekleri iflas ederse organ nakli bile ise yaramazmis
Hayırlı olsun,barışın da adam ayrılacakmış?Hem maddi hem tedavisini tek basima yapamam sondaya taktirmaz pipisine oglum hircin cani da yaniyor bes kere ilac aliyoruz gunde sondadan sonra iki kere antibiyotikte alacak
Kendin yetistir...boyle adamdan medet umulurmu neden yalvariyosunAyni Evde evet acil rahatsizlansa dr yetistirir oglumun durumu iyi degil agir bir vaka diyor dr bobrekleri iflas ederse organ nakli bile ise yaramazmis
Nasil takacam sondayi hergun sekiz kere pipisine lavmana bile izin vermiyor tepiniyor ya zarar verirsem annem gelemez kardesin okulu var lys sinavi var kardesimde hasta gelse de takamaz zaten. Babam vefat etti erkek kardes falanda yokDurumun çok zor ama o adamdan olmaz. Yok mu annen kardeşin falan? Onlar gelsin alışana kadar yada tut birini bir iki aylığına. Alışana kadar o baksın oğluna. Acil bir durum olursa da tutar taksi gidersin. Eşin zaten çalışıyor. Nafaka bağlar oğluna hakim rahat edersin. Adam yanında kalsa ne olacak? Ne faydasını gördün? Bırak boşansın senden.
Öğreneceksin yada bir bakıcı bulacaksın o yapacak sende baka baka öğreneceksin. Ya bak adam oğluyla ilgilenmek istemiyor işte bu kadar net. Yanında kalsa da o işi sen yapacaksın. O yokken de sen yapacaksın. Adam oğlunu istese öldürsen gitmez uzağa. Bak burada kaç konu okuduk eşimin ilk eşinden olan çocukları bizimle kalıyor diye. Niye zorluyorsun? Israr ediyorsun? Annen baban kardeşin kuzenin teyzem halan... vardır birileri. Onlar gelsin yardım etsin. E öğretmensin, mesleğin var. Daha ne? Bak adamı zorladıkça daha beter karışıyor işler. Sanki inadına yapıyor her şeyi.Nasil takacam sondayi hergun sekiz kere pipisine
+1 Defolsun gitsin ama para versin yardimci al cocuk alisana kadar. Allah'tan bulsun kocan. Bir prostat olur gozunun onunden film seridi gibi gecer bu gunler.Durumun çok zor ama o adamdan olmaz. Yok mu annen kardeşin falan? Onlar gelsin alışana kadar yada tut birini bir iki aylığına. Alışana kadar o baksın oğluna. Acil bir durum olursa da tutar taksi gidersin. Eşin zaten çalışıyor. Nafaka bağlar oğluna hakim rahat edersin. Adam yanında kalsa ne olacak? Ne faydasını gördün? Bırak boşansın senden.
Geceleri de takilacak nasil giderim her gece uc dort saatte bir kimsem yok gelemez annemler yazdim yukarida nedeniniYakınınızda sağlık ocağı falan yokmu acaba destek alsanız?
Veya ailenizin yanına gitseniz bi dönem olmazmı?
Çok geçmiş olsun iki durumda üzücü. Miniğe acil şifalar dilerim...rabbim gücünüzü artırsın inşallah
Zaten hakim bu durumlara göre nafaka bağlar diye düşünüyorum. O parayla da masrafların bir kısmı çıkar.+1 Defolsun gitsin ama para versin yardimci al cocuk alisana kadar. Allah'tan bulsun kocan. Bir prostat olur gozunun onunden film seridi gibi gecer bu gunler.
Bence de konu sahibinin ayrılmama nedeni oğlu değil gibi sanki.Yahu adam çocuğunu düşünmüyor muhtemelen sevgilisi var bu kadar tez canla boşanmak istediğine göre.Ki şiddet varmış zaten hala daha niye barışmak istiyosunuz?Ben oğlunuzdan dolayı ayrilmamak istediğinizi sanmıyorum üzgünüm eger su an maddi destek sağlıyorsa ayrılınca da saglar zaten haksız mıyım?Bırakın gitsiz gururunuzu ayaklar altına almayın artik.Herşey yoluna girer bi şekilde
Bir sure ekstra masraf yapip bu islerden anlayan bir yardimci alacaksin. Tecrubeli bakicilar var sen alisana kadar 1 ay 2 ay. Bu masrafa deger. Benim torunum bu durumda olsa gelirdim ama yardima. Lys basinin caresine baksin. Anne babalar da dedeler nineler de bir tuhaf olmus. Anlamak zor...Geceleri de takilacak nasil giderim her gece uc dort saatte bir kimsem yok gelemez annemler yazdim yukarida nedenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?