Acillllll yardımmm

Valla yok öyle bir şey

Ayrılan adamlar evlenip başka çocuk yapıp eski çocuğu unutuyor. O çocuk da babasız büyüyor. Benim gözlemim bu. Boşanan erkek çocuğunu arayıp sormuyor
Aynen öyle
Avrupa da öyle mi bilmiyorum ama Türk erkekleri nadir örnek disinda bosanirken vicdanını da bir kenara birakiyor
Hele bir de çocuğu anneye biraktiysa birden sapsiz üzüm oluyor nafaka vermemek için kirk takla atıyor
Bekar özgür sorumsuz bir adama dönüşüyor
Işte bu yüzden Türk kadınına bosanmak bu kadar zor geliyor

Bu adam sizi de oglunu da zerre kadar umursamiyor, yardimci olmaya gönlü olsa, evliligi surdurmeden, ayni evde yasamaya devam eder, cocugunuzun bakimina ortak olurdu ama adam sadece sizden degil cocuktan da kacmak istiyor gercek bu... o yuzden su an maalesef olmayacak bir sey icin kendinizi uzmektense cozum odakli bakmak zorundasiniz. Bu sondaya alisma surecinde size yardimci olabilecek yatili birini arstirin, profesyonel bir yardim alamayacaksaniz bile, kimsesiz bir tanidik, akraba vs olabilir bir sure cuzi bir miktar karsiliginda sizinle kalip destek olur. Su an baska alternatif yokmus gibi gorunuyor.

Ya bakmak isteyen adam boşansa bile destek olur. Konu sahibi eşimin sorunu benimle diyor ama oğluyla da adam barışık değil ki. Adam bariz belli sorumluluklardan kaçmak istiyor.

Ya bakmak isteyen adam boşansa bile destek olur. Konu sahibi eşimin sorunu benimle diyor ama oğluyla da adam barışık değil ki. Adam bariz belli sorumluluklardan kaçmak istiyor.

Yani adam sehirden bile uzaklasmak istiyor ki hic ugrasmasin :/ kabullenmek zor ama bu boyle...
Maalesef bebegi engelli dogdu diye karisini bosayip kacan erkeklerle dolu bir cografyada yaşıyoruz.

Yani adam sehirden bile uzaklasmak istiyor ki hic ugrasmasin :/ kabullenmek zor ama bu boyle...
Maalesef bebegi engelli dogdu diye karisini bosayip kacan erkeklerle dolu bir cografyada yaşıyoruz.
Aynen öyle. Adam aynı şehirde bile durmak istemiyor. Kaldı ki bu kadar gözünü karartmış bir adam boşanma zora girse bile ayrı ev açar yine gider.

Şimdi acil yardım diyorsunuz fakat eşiniz sizi ve bu sorumluluklari istemiyor ekstra birçok neden olabilir o boyut bambaska.
Size önerilerimizin bir katkısı olabilir mi bulunduğunuz duruma .
Bence soru yanlış olmuş; oğluma nasil bakabilirim? Olmali...
Unut gitsin suanda bu düşünceleri. Sil herseyi. Oğlunla sıfırdan basla. Kendine inandıktan sonra emin ol herşeyin üstesinden geleceksin.

Allahaşkına ilk konularını bir dön oku ama başka biri yazmış gibi oku. O adamdan olur mu? Objektif olarak söyle.

Aynen ben de onu sordum. Acil yardım demiş sadece konuyu anlatmış bırakmış okuyorum okuyorum neresinde yardımcı olacagimizi bulamıyorum

O güzel yavrun tez vakitte inşallah inşallah Şafii ismi ile şifa bulur. Rabbim yardımcınız olsun . İçim kıyım kıyım ezildi laman yaparken o ağlarken senin canın dahada yanmistir eminim.
Ama bizler anneyiz çok güçlüyüz annelik dağı devirtır insana. Sen herseyin üstesinden gelirsin hissediyorum çünkü anne vasfına sahipsin. Allah cc kimseye kaldırmayacaği yükü vermez. Sen yaparsın ! Oğlunu hem mutlu edersin hem tedavisine yardimci olursun. Sen emin ol yaparsın. Babası da inşallah azıcık insan olurda çocuğuna sahip çıkar umarım çıkmızsa ne çıkarki onun dağ gibi annesi var. Bak elhamdülillah hastahanede değil evinizdesiniz daha kötü durumda olabilirdi ama değil. Sarıl oğluna sımsıkı onunla uyu ona bol bol sevgi ve gülümseme ver. Bu süreçte çok ihtiyacı olur . Zaten çocuklar genel olarak sevgi gülümseme endeksliler. .

Degil sonda kalici geceleri bakici nasil tutayim maddi olarak

Aynen ben de onu sordum. Acil yardım demiş sadece konuyu anlatmış bırakmış okuyorum okuyorum neresinde yardımcı olacagimizi bulamıyorum

Hanimefendi, sanırım eşinden boşanmak istemiyor. Bunun için çözümler istiyor. Ancak uzun vadeli sorunlar var.
Çocukta umrunda değil maalesef eşinin. Gercekten üzücü, yorucu, sorumlulukları ağır. Fakat gel gör ki gerçekleri değiştirmek olanaksiz.
Kangiren olan yerden kesip atmalı.
Tercihlerimiz kadar vazgecislerimizde hayatın bir parçası.

Ne guzel yazmissiniz ama sandiginiz kadar guclu degilim ben ufacik birseyde cocuk gibi aglarim hemen simdi de agliyorum zaten baska bir seye yetmiyor gucum aglamaktan baska

Öncelikle allah oglunuza tez zamanda şifa versin kocaniz merhamet duygusunu kaybetmiş bırakın zorlamayin bu hayatta hersey biz insanlar için inanın allah size güç kuvvet verir çok fazla düşünmeyin derim akrabalarınızdan kimse yokmu yaninizda biraz kalabilecek uygun birisi olmazsa bi bakıcı tutabilirsiniz mesleginiz varmis ücrette bir şekilde anlaşılır ama bana sorarsaniz eşiniz yaninizda olsada size destek olacak gibi durmuyo ikinci plani düşünmelisiniz

Ne guzel yazmissiniz ama sandiginiz kadar guclu degilim ben ufacik birseyde cocuk gibi aglarim hemen simdi de agliyorum zaten baska bir seye yetmiyor gucum aglamaktan baska

Güçlü olmasan verirmi Rabbim bu ağırlıği? Herşerde bi hayır vardır. Şer dediğim eşin.
Her gecenin bi sabahı var geçicek bu günler inşallah. .geçmeyen dert gördünmü sen? Hiç o güzel yüzünden yaş akıtma insanız hepimizin başına gelebilir geçer gider. Senin gülümseyen yüzüne ihtiyaç duyan yakışıklı bir oğlun var.
İlerleyen yıllarda'' annem benim diyecek sarılıp sana her konuda destek olucak. Seninle gurur duyacak ne kadar güçlü annem var diye.. geçicek emin ol lütfen üzülme . Ameliyat olucaği zaman dua oluşturalim . Yer gök dua üzerine derler.

'
Amin insallah ben bunu anlatamiyorum ne ona ne de baskalarina

Insallah amin habeer veeririm sagol destegin icin anladin halimden cok sagol

Degil sonda kalici geceleri bakici nasil tutayim maddi olarak
Devlet desteği alabilirsiniz. Araştırın. Boşanırsanız nafaka alabilirsiniz. Hakim hastalık konusunu gözetir. Sonda kalıcıymış. Oğlunuz eninde sonunda alışacak. Özel bölgeleri ile temas edilmesi onu rahatsız ediyordur. Bir pedagog yardımı ile bunu çözebilirsiniz. Oğlunuzu danışmaya götüremeseniz bile kendiniz gidin danışın. İlla oğlunuzla görüşülmesi gerekiyor ise attık bazı klinikler skype bile yapıyorlar. Çocuklarda oluyor mu bilmiyorum da yetişkinlerde yapıyorlar.

Aslında annesi ve kardeşi ( eğer mezunsa) konu sahibinin yanına da gelebilirler. Hem masraflar bölüşülür hem de iş bölümü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…