- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Son sene kardesimin lys Sinavi var gecen sene okul degisikligi yapti hastaligi nedeniyle bu sene tekrar yapamaz dersleri zayifladi iyice okulu degisince sinav arefesi goze alqmaz bunu ben gidemem memleketimiz kucuk cocuk cerrahi beyin cerrahi yok malesefİçim ezildi gece gece...
Allah bildiği yapsın eşiniz olacak insan müsveddesini.
Maalesef hayatın gerçeği birilerinin yaptığının bedelini ödeyen başkaları oluyor.
İki seçenek var,
Ya siz ailenizin yanına gidecek oraya yerleşeceksiniz, anneniz size yardımcı olacak çocuk bakımı konusunda... kardeşiniz de dersine çalışacak.
Bu mümkün değilse annenle kardeşin yanına gelecek, kardeşin olduğun yerde bir okula yazılacak,birlikte yeni bir hayat kuracaksınız...
Eşiniz sizinle boşanmasa barışsa bile eve gelmeyen, yardım etmeyen, üstüne size yük olan bir adam olacak. Planlarınıza onu dahil etmeyin.
Kardeşinizin hastalığı yurtta kalmasına engel mi?Son sene kardesimin lys Sinavi var gecen sene okul degisikligi yapti hastaligi nedeniyle bu sene tekrar yapamaz dersleri zayifladi iyice okulu degisince sinav arefesi goze alqmaz bunu ben gidemem memleketimiz kucuk cocuk cerrahi beyin cerrahi yok malesef
Yada dershane takviyesi ile açık liseye bile gidebilir. Fen lisesi yada yüksek puanlı Anadolu lisesi ise tamam da alelade bir lise ise bence onun için iyi bile olur. Hem dershaneye gider hem okulda yorulmaz.Kardeşinizin hastalığı yurtta kalmasına engel mi?
Anneniz yanınıza gelsin o da son senesi nasıl olsa yurda yerleşsin..
Yurtta kaldigi icin hastalandi zaten ameliyatlarinda yanima geldi Annem oglumun iki yil bakti sonra esime dayanamayip gitti kardesimin hastaligi TME hastasi cene eklemi yerinden oynamis stresten kalici ameliyati riskli ve son care cenesinin kilitlenme ihtimali var Allah korusun insallahKardeşinizin hastalığı yurtta kalmasına engel mi?
Anneniz yanınıza gelsin o da son senesi nasıl olsa yurda yerleşsin..
Fen lisesiYada dershane takviyesi ile açık liseye bile gidebilir. Fen lisesi yada yüksek puanlı Anadolu lisesi ise tamam da alelade bir lise ise bence onun için iyi bile olur. Hem dershaneye gider hem okulda yorulmaz.
Yurtta kaldigi icin hastalandi zaten ameliyatlarinda yanima geldi Annem oglumun iki yil bakti sonra esime dayanamayip gitti kardesimin hastaligi TME hastasi cene eklemi yerinden oynamis stresten kalici ameliyati riskli ve son care cenesinin kilitlenme ihtimali var Allah korusun insallah
Esimdèn baska carem olsa oglum iyi olsa cehennème kadar yolu var gitsin ama carem yok
Aile ve sosyal politikalar bakanligina basvur lutfen. Esin sana care olmaz. Care olacak adam cocgundan bosanir ama cocugundan kopmaz. Defalarca soylendi burada. Lutfen gercekten yardimi dokunacak bir yerlere basvur. Eminim sana yardimi dokunacak birisi veya birileri vardir.Esimdèn baska carem olsa oglum iyi olsa cehennème kadar yolu var gitsin ama carem yok
Kalici dedi dr also fizik tedavi cene cerrahi hem ege univ hemde samsun tip fak. Goturduksiz hangi şehirdesiniz?
Kalıcı değildir. Eğer büyük bir şehirdeyseniz, onlar yanınıza gelsin kardeşinizde tedaviye başlasın.
Osteopati derneğinin sayfasından yetkin osteopatların isimleri yazıyor bakın, araştırın.
Ben fizyoterapistim, kardeşinizin hastalığına sahip, iyileşmez denilen kişilerin doğru ellerde normale döndüğünü gördüm.
Tedavi ücreti yüksek gelebilir ama evleri kapanacak ve tek evde birleşecekseniz rahat ödersiniz...
Esin de gitti zaten. Yine annen ilgilenebilir. Kardesinin stres kaynagi nedir?Yurtta kaldigi icin hastalandi zaten ameliyatlarinda yanima geldi Annem oglumun iki yil bakti sonra esime dayanamayip gitti kardesimin hastaligi TME hastasi cene eklemi yerinden oynamis stresten kalici ameliyati riskli ve son care cenesinin kilitlenme ihtimali var Allah korusun insallah
Nasıl çaren yok? Ya burada kaç kişiden kaç farklı fikir çıktı hepsine burun kıvırıyorsunuz. Sonda kalıcı demişsiniz e sonra aralığa kadar yardım et demişsiniz adama. Ne değişecek sonra? Siz boşanmamaya o kadar çok kafayı takmışsınız ki çözüm önerilerine kulak tıkıyorsunuz. Buradan sizin istediğiniz gibi şunu yap eşin sana geri dönsün diye akıl çıkmaz. İki sebebi var; adam evli kalınacak biri değil bu bir. İkincisi de; adam zaten defolup gidecek günün birinde. İstemiyor çünkü. İs te mi yor. Zor evet ama bunu kabullenip b planı yapın. Zaten her zaman döndüğünüz için adam rahat birazda. Onu yok sayın, bahane bulmayın ve oğlunuza odaklanın. Kabullenin ve yolunuza devam edin. Gidecek bir adamı kimse durduramaz. Dursa da kimseye faydası olmaz.Esimdèn baska carem olsa oglum iyi olsa cehennème kadar yolu var gitsin ama carem yok
Oglum yatalak degil hamdolsun ASB yatalak hastalara yardim etmiyor muAile ve sosyal politikalar bakanligina basvur lutfen. Esin sana care olmaz. Care olacak adam cocgundan bosanir ama cocugundan kopmaz. Defalarca soylendi burada. Lutfen gercekten yardimi dokunacak bir yerlere basvur. Eminim sana yardimi dokunacak birisi veya birileri vardir.
Sondaya alisana kadar kal dedim ona oglum alissin en azindan dedim aralikta baslanacak dedi dr ben de en azindan birinci donem sonuna kadar kal dedimNasıl çaren yok? Ya burada kaç kişiden kaç farklı fikir çıktı hepsine burun kıvırıyorsunuz. Sonda kalıcı demişsiniz e sonra aralığa kadar yardım et demişsiniz adama. Ne değişecek sonra? Siz boşanmamaya o kadar çok kafayı takmışsınız ki çözüm önerilerine kulak tıkıyorsunuz. Buradan sizin istediğiniz gibi şunu yap eşin sana geri dönsün diye akıl çıkmaz. İki sebebi var; adam evli kalınacak biri değil bu bir. İkincisi de; adam zaten defolup gidecek günün birinde. İstemiyor çünkü. İs te mi yor. Zor evet ama bunu kabullenip b planı yapın. Zaten her zaman döndüğünüz için adam rahat birazda. Onu yok sayın, bahane bulmayın ve oğlunuza odaklanın. Kabullenin ve yolunuza devam edin. Gidecek bir adamı kimse durduramaz. Dursa da kimseye faydası olmaz.
Benim dediğim alanı bir araştırın. Türkiye de çok bilindik değil,Kalici dedi dr also fizik tedavi cene cerrahi hem ege univ hemde samsun tip fak. Goturduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?