- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Ne peki durumun ciddiyetini anlamaniz icin yasadiklarimizi gormeniz lazim alti ay kolostomiyle yasadi oglum kalin bagirsagi karnina cikarildi torbasina yaptigi kakayi temizlemek icin bile zaptedemiyorduk bebek oldugu halde simdi uc yasinda hic yatiramiyorum tepiniyor kalkmak istiyor lavman bile yapamiyoruz yatiramadigimiz icinBence de konu sahibinin ayrılmama nedeni oğlu değil gibi sanki.
Ilgilenmez ki ayrilinca oldu bilsin beni diyorBakın, siz eşinizden ayrılıyorsunuz oğlunuz babasından ayrılmıyor. Babası zaten ilgili bir adam olsa siz boşansanız da boşanmasanız da gelir oğluyla ilgilenir. Sizden boşanıyor diye babalık görevinden boşanmıyor, o çocukla ilgilenmek onun görevi. Ama bu sorumsuzlukta bir adamsa siz barışsanız da adamdan fayda göremeyeceksiniz yani. Kendinizce kolay olan yol bu gibi görünüyor ama barışsanız da yalnız kalacaksınız, hiçbir şey değişmeyecek. Ne kendinize bu kötülüğü yapın ne de oğlunuza.
Ilgilenmez ki ayrilinca oldu bilsin beni diyor
Yaşadıklarınızın çok zor olduğunu biliyoruz. Konularınızı okuyoruz. Bence siz manevi destek arıyorsunuz daha çok. En doğal hakkınız bu. Her insanın da ihtiyacı ama bakın o adam size bunları sağlayacak biri değil ki! Sizin kendi kendinize zor olsa da yetmeniz lazım. Keşke eşiniz her daim kapı gibi arkanızda olsa ama olmuyor işte. Oğlunuz için de bir tavsiyem var. Artık küçük değil acaba bir de pedagogla mı görüşseniz? Belki hırçınlığına da bir çözüm bulunur. Kaldı ki çocuklar evdeki enerjiyi hisseder. Siz zaten eşinizle sorunlusunuz. E oğlunuz da bunu hissediyordur. Belki bu yüzden o kadar hırçın.Ne peki durumun ciddiyetini anlamaniz icin yasadiklarimizi gormeniz lazim alti ay kolostomiyle yasadi oglum kalin bagirsagi karnina cikarildi torbasina yaptigi kakayi temizlemek icin bile zaptedemiyorduk bebek oldugu halde simdi uc yasinda hic yatiramiyorum tepiniyor kalkmak istiyor lavman bile yapamiyoruz yatiramadigimiz icin
Ilgilenirdi en azindan cocuga sondAyi takarken yardim ederdi baska bisey yapmasa yapmasinBarışsanız da ilgilenmeyecek, onu diyorum. Bir farkı olmayacak şu anki durumunuzdan.
Ilgilenirdi en azindan cocuga sondAyi takarken yardim ederdi baska bisey yapmasa yapmasin
Hah işte zurnanın zırt dediği yere geldikkkk. İlgilenmemek gibi bir lüksü yok. Paşa paşa ilgilenecek. Bir avukata danışın isterseniz böyle bir durumun cezai karşılığı var mı diye.Ilgilenmez ki ayrilinca oldu bilsin beni diyor
Bencok uzuldum hem sizin hem yavrunuz icin.Allah yardimciniz olsun.baba denilen sahista cok vicdandizmis.insallah en kisa zamanda bi cikar yol bulursunuz.Allah sifa versin yavruya.kucucuk yasta ne acilarla ugrasiyor.Ne peki durumun ciddiyetini anlamaniz icin yasadiklarimizi gormeniz lazim alti ay kolostomiyle yasadi oglum kalin bagirsagi karnina cikarildi torbasina yaptigi kakayi temizlemek icin bile zaptedemiyorduk bebek oldugu halde simdi uc yasinda hic yatiramiyorum tepiniyor kalkmak istiyor lavman bile yapamiyoruz yatiramadigimiz icin
Derdi benimleydi onun ama oglumla ilgilendi hep sevdi tedavisini yaptirdi ama beni sevmedi istedigi gibi olamadim hic elimden geleni yaptim begenmedi eksik buldu asagiladi insan yerine koymadi acimadiİlgili bir baba olsa ayrılık noktasına gelir miydiniz, kolaya kaçmak olarak değil de gerçekten şöyle bir mantıklı düşünün. Oğlunuzla ne kadar ilgilendi, sizin kadar ilgilendi mi? Objektif olarak yanıt verin buna. 1-2 kere sonda takacaksa takar, sonra umrunda dahi olmazsınız böyle bir adamın. Yanınızda dursa ne, durmasa ne. Önünde sonunda gider zaten böyle tipler. İlla sonda takacak birini arıyorsanız bakıcı tutun bundan iyi.
Hah işte zurnanın zırt dediği yere geldikkkk. İlgilenmemek gibi bir lüksü yok. Paşa paşa ilgilenecek. Bir avukata danışın isterseniz böyle bir durumun cezai karşılığı var mı diye.
Derdi benimleydi onun ama oglumla ilgilendi hep sevdi tedavisini yaptirdi ama beni sevmedi istedigi gibi olamadim hic elimden geleni yaptim begenmedi eksik buldu asagiladi insan yerine koymadi acimadi
Normalde yok onu biliyorum ama işinin ehli bir avukat bu durumlardan bir şeyler çıkarabilir gibi sankiValla yok öyle bir şey
Ayrılan adamlar evlenip başka çocuk yapıp eski çocuğu unutuyor. O çocuk da babasız büyüyor. Benim gözlemim bu. Boşanan erkek çocuğunu arayıp sormuyor
Ayrilacak iste gidecekmis ben donmeden suratini gormek istemiyorum diyorGebersin o zaman
Ayrılmayın bir süre çocuğa baktırın
Çocuk iyileşince de koyun tekmeyi ite
Derdi benimleydi onun ama oglumla ilgilendi hep sevdi tedavisini yaptirdi ama beni sevmedi istedigi gibi olamadim hic elimden geleni yaptim begenmedi eksik buldu asagiladi insan yerine koymadi acimadi
Yapmaz ki bu adam cheryycan. Yapacak olsa bu lafları etmez zaten. Konu sahibinin yapacağı en önemli şey azıcık uyanık olacak; toplayabildiği tüm kanıtları toplayacak; iyi bir avukat tutacak; yüksek nafaka alacak ve o parayla da bebeğine bakacak.Gebersin o zaman
Ayrılmayın bir süre çocuğa baktırın
Çocuk iyileşince de koyun tekmeyi ite
Eşiniz sağlıkçı mı? Sağlıkçı ise durum değişir ama değilse sizin oğlunuza zarar verme ihtimaliniz ile onun oğlunuza zarar verme ihtimali eşit. Sanırım siz oğlunuz tepiniyor diye biri çocuğu tutsun yada sakinleştirsin diye düşünüyorsunuz ama bunu bakıcı da yapabilir. Bu sonda ne kadar süre kalacak peki? Geçici süre ise çok rahat bir bakıcı bulursunuz. Bir de çoçuğunuzun hastalığından muzdarip başkaları da vardır muhakkak. Onlarla sosyal medyadan yada forumlardan iletişime geçseniz nasıl olur? Onlar size yardımcı olur; yol gösterir hem.Nasil takacam sondayi hergun sekiz kere pipisine lavmana bile izin vermiyor tepiniyor ya zarar verirsem annem gelemez kardesin okulu var lys sinavi var kardesimde hasta gelse de takamaz zaten. Babam vefat etti erkek kardes falanda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?