- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
Hat alırken öyledir belki ama misal bir beyaz eşya alıyorsun telefon numarası istiyorlar, tembihlemene rağmen senin telefon o marka ve dağıtılan ne kadar marka varsa hepsinde oluyor ve zırt pırt arıyorlar.Bu istenmeyen mesajlara dünyanın cezasını kesmişler geçen haberlerde gördüm ohh dedim. Yeni hat alırken bir seçenek var numaram bu tarz yerlere verilmesin diyorsunuz. Ben öyle yaptım ve iki senedir bu tarz mesaj almadım şükür.
Hat alırken öyledir belki ama misal bir beyaz eşya alıyorsun telefon numarası istiyorlar, tembihlemene rağmen senin telefon o marka ve dağıtılan ne kadar marka varsa hepsinde oluyor ve zırt pırt arıyorlar.
İsim vermeyeyim benim şebekenin rakibi hergün arıyor kampanyalarımız var demek için, ki bizim o rakip şebekeden hiç hat almışlığımız yok, nereden buluyorlar? Demek ki birileri onlara müşteri listelerini veriyor, numara engelliyorum bu sefer farklı numarayla arayıp rahatsız ediyorlar, kendimce çözüm buldum, arayan numara rehberimde kayıtlı değilse açmıyorum.
Evet hemde nasıl rahatsız edici, daha telefonu açıyorum dünya kadar reklam mesajı geliyor, peşinden bir sürü reklam telefonu, benim telefonda akıllı değil, link yolluyorlar, numara yolluyorlar, mailim desen yolgeçen hanı mübarekÇok rahatsız edici değil mi ablam ya. Mesela belki önemli bir telefon geliyor ama sırf onlar yüzünden açamıyorsun şu an. Bu numaraları dağıtanlara ya da onları satın alıp kullananlara yaptırım uygulanmalı kesinlikle. Geçenlerde para cezası verildiğini gördüm dediğim gibi, umarım caydırıcı olur...
Benim eşimede geldi direk bana gösterdi hanım bak ne diyor diye hiç takma derim reklam amaçlı onlar numara dışarı gizli değilse yada herhangi bi yerde üyelik yaptığında orada telefon numarasını verdiyse o datalara ulaşmak çok kolay :) Reklam mesajları nasıl geliyor sanıyorsun hep dataları parayla satın alıyorlar yada başka yollarla ele geçirip reklam mesajları atıyorlar.selam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo
Gelebilir, takılacak bişi yok canım herkese geliyor, sorun yapmaarkasbul sıtesı uye olmadan gelebılırmı böyle bı
Evet hemde nasıl rahatsız edici, daha telefonu açıyorum dünya kadar reklam mesajı geliyor, peşinden bir sürü reklam telefonu, benim telefonda akıllı değil, link yolluyorlar, numara yolluyorlar, mailim desen yolgeçen hanı mübarek
Bence hic takma kafana canım aynı eşime de geliyor o reklam amaçlı gelir öyle :)uye olup denesemmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?