Banada geliyo tatlım siliyorum noyu engelliyorum yine geliyo...eşinle alakası yok..selam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo
esımde hıc alakam yok dıyo baaktım mesaj gelmısarkasbul sıtesı uye olmadan gelebılırmı böyle bı
tesekkurler denıycem bakalım da ıcımı rahatlattınızhangi siteyse o siteye gir sifremi unuttuma tikla esinin nosunu yaz .eger uyeyse esine msj gelir.uye deglse gelmez heralde.en mantikli bu gibi geldi ogrenmek icin.ama bazen mail adreslerimizede boylr msjlar geliyor uye olmadgmz halde.tabi yinede belli olmaz icinizi rahatlatmak adina kontrol edin bence.
Kız bence boşuna yiyorsun kendi kendini bende bi yere üye değilim bura harıç sürekli geliyor banada..kızlar beni bekliyormuş yok arkadaş bulacakmışım..benide erkek sanıyorlar..sıtenın gırıs yapı yok profıl olustur yazıyo sadece nasıl anlıycammma
Öyle mesajlar bana da geliyor canım facebookta bile kayıtlı değil numaram sen düşün artık. Malesef kişisel bilgilerimizi verdiğimiz bazı kurumlar bu bilgileri başka yerlere böyle abuk subuk yerlere satıyorlar. O yüzden kalbini karartma.selam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo
Benim annem 72 yaşında anneme cinsel istek artırmak için msj gelyor gurcalama boşuna eşinin aklınâ kötü şeyler getirme.uye olup denesemmı
Herkese yolluyolar canım panikleme banada geliyoselam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?