- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi aysunkndmr
asla yapmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aslaaa diyenlerdenim.Nedeni karakterimle alakalı belkide kötü bir özelliğimdir kimseyi yargılamıyorum ben yapmam sadece diyerek çekiliyorumAsla diyenler neden
Reddeilceğimi bile bile neden açayım kı .Asla diyenler neden
Ben gercekten benden hoslandihini bildigim birine bile açılmadım. Arkadasi daha önce bana teklif etmisti ve ben reddetmistim. Sanirim bu yüzden de o da bana acilmadi. Eninde sonunda unutuluyor. Siz duyuldugunda bir de sorun yasayacaksaniz hic söylemeyin derim. Ben de cok sevdim ama cidden unutuluyor. Ayrica kadere inaniyorsaniz da eger kaderinizde varsa o zaten size gelecektir.
keşke "hep de" yazabilecek kadar da kültürlü, güngörmüş olaydınız...Ozguvenliyim hepte oyle olucam
Uzaktan da akrabaymis.Bi muhabbetimiz vardı okulda karşılaşırdık eskiden. Ama şimdi mezun. Aynı şehirdeyiz. Öylesi daha kolay benim için ama nerde görücem o da var..
Aile durumu olmasa bir daha görmeyeceğim biri olsa acılabilirsin belki ama reddederse sonradan pisman olursun.Surekli göreceğim biri.Benim eski arkadaşının erkek kardeşine ben hoşlandığım halde acilmamistim.Iyiki de açılmamışim zaten biri varmis hayatinda.Birgun bir konu hakkında msj atmıştım.Bunu fırsat bilebilirdi.Demekki birsey düşünmüyor.Bir erkek isterse kendisi geliyor.Avci olmak hoşlarına gidiyor.Ististanalar vardir tabi.Ama genel olarak boyle.
Açılma.Bir konu uydur iletişime gec.Ama hic çakmasın.Firsat bilirse ne ala.Yoksa birak.
Bunu ogrendigim iyi oldu.keşke "hep de" yazabilecek kadar da kültürlü, güngörmüş olaydınız...