- 12 Aralık 2017
- 130
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
insanlarin hayatlari yasam tarzlari orf adet inaclari. herkese ozel biseydir sorun acilip kapanmak degil inat etmek hani simdiki kapalilar kapaliligin hakkini veriyor mu kendim de dahil hayir fakat bunu insanlara inat etmek cok sacma cevrenizi bilmem ama cidden. biraz. tuaf karsilanack zaten sorunda insanlar ne der diye cekineceginize. rabbimize hesabi dusunmek daha dogru dedigim gibi hayat sizin hayatiniz onemli olan insanlarin gorup gormemesi degil. neyse cok hasas bir durum. ama. suan kapalilik icin cok guzel modeeler giyimler modeeler var umarim esiniz anlayis gosterir ne diyelimSelam 6 yildir evliyim esim cok kiskanc birisi, evliliğimizin 2. Yılında gir burhan gecirirek kapandım. Ilk başta kimse yapamazsin sen dedi. Sırf o gazla direndim yaklasik 4 seneye yakındır kapalıyım. Ama ne pardusu ne sal yapmayı becerebilildim. Hep hazır sal taktım, kışında sapkayla geçirdim. Ama yaz geldi bunların. Kendimi çok çirkin buluyorum. Kendi giydiğini beğenmiyorum.esim tamamıyla karşı cikacaktir, ve en çokta bukadar zaman kapali kalıp açılmak insanların gözünde ne duruma düşerim diyede korkuyorum. Lütfen konumu başka yere cekmeyin. Sadece fikir istiyorum. Ve en büyük cekingem rabbim bukadar zaman kapali kalip acilmak.
Sanki içinde biseyler ukte kaldı.
Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim
Selam 6 yildir evliyim esim cok kiskanc birisi, evliliğimizin 2. Yılında gir burhan gecirirek kapandım. Ilk başta kimse yapamazsin sen dedi. Sırf o gazla direndim yaklasik 4 seneye yakındır kapalıyım. Ama ne pardusu ne sal yapmayı becerebilildim. Hep hazır sal taktım, kışında sapkayla geçirdim. Ama yaz geldi bunların. Kendimi çok çirkin buluyorum. Kendi giydiğini beğenmiyorum.esim tamamıyla karşı cikacaktir, ve en çokta bukadar zaman kapali kalıp açılmak insanların gözünde ne duruma düşerim diyede korkuyorum. Lütfen konumu başka yere cekmeyin. Sadece fikir istiyorum. Ve en büyük cekingem rabbim bukadar zaman kapali kalip acilmak.
Sanki içinde biseyler ukte kaldı.
Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?