- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
cehenemi bile kanıtlayamazsın sadece inanırsınBaşörtü herşey değil, acik insanlar cehenneme gidecek diye bir kural olmadigi gibi, kapalı insanların da cennete girme garantisi yok. Herşey Allah' la kul arasinda. Ne eşinizi ne de bizi ilgilendirmez. Kararı siz vereceksiniz.
Ahhaa ben sana bununla ilgili 10 sayfa yazarim burada , neden cehennem var , neden bu yaptirimlar var vs vs ama fena banlanirim donusum olmazcehenemi bile kanıtlayamazsın sadece inanırsın
doğruluğu bu denli muamma olan bir konudaki yqptırımlar olağan üstü
Ahhaa ben sana bununla ilgili 10 sayfa yazarim burada , neden cehennem var , neden bu yaptirimlar var vs vs ama fena banlanirim donusum olmaz
Ahhaa ben sana bununla ilgili 10 sayfa yazarim burada , neden cehennem var , neden bu yaptirimlar var vs vs ama fena banlanirim donusum olmaz
cehenemi bile kanıtlayamazsın sadece inanırsın
İnanan bir insanın kanıtlama gibi çabası olmaz ki zaten, inandığı içinde ortada olağanüstü bir yaptırım da olmuyor esasen, yani tabi bana göre.cehenemi bile kanıtlayamazsın sadece inanırsın
Benim kuzenimde babasının zoruyla örtünmüştüSelam 6 yildir evliyim esim cok kiskanc birisi, evliliğimizin 2. Yılında gir burhan gecirirek kapandım. Ilk başta kimse yapamazsin sen dedi. Sırf o gazla direndim yaklasik 4 seneye yakındır kapalıyım. Ama ne pardusu ne sal yapmayı becerebilildim. Hep hazır sal taktım, kışında sapkayla geçirdim. Ama yaz geldi bunların. Kendimi çok çirkin buluyorum. Kendi giydiğini beğenmiyorum.esim tamamıyla karşı cikacaktir, ve en çokta bukadar zaman kapali kalıp açılmak insanların gözünde ne duruma düşerim diyede korkuyorum. Lütfen konumu başka yere cekmeyin. Sadece fikir istiyorum. Ve en büyük cekingem rabbim bukadar zaman kapali kalip acilmak.
Sanki içinde biseyler ukte kaldı.
Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim
Ne demek istedigimi anlamamissin bile , git kendine baska birini bul tersleyecek kaptan, o ben degilimkadın kanıtlayamazsın diyor. sen 10 sayfa yazarım diyosun. sen 10 sayfa yazınca kanıtlanmış mı oluyor?
Ayrica ben musluman degilim , cennete ve cehenneme inanmiyorum, alintiladigim uye ne demek istedigimi anlamistir , o yuzden benimle polemige girme bir dahakadın kanıtlayamazsın diyor. sen 10 sayfa yazarım diyosun. sen 10 sayfa yazınca kanıtlanmış mı oluyor?
Sana komik bisi anlaticamMilana22 merkez cami müezzini sen misin shshsjjshaah
konu sahibi size de tavsiyem kapanırken kimseye sormadınız açılırken de sormayın bu tamamen kendi tercihiniz.
Müslüman değilseniz, Müslümanların inandığı cennet-cehennem hakkında da yorum yaparken dikkatli olmalısınız öyle değil mi?Ayrica ben musluman degilim , cennete ve cehenneme inanmiyorum, alintiladigim uye ne demek istedigimi anlamistir , o yuzden benimle polemige girme bir daha
Komikli yorum derken?? Ayrica sadece muslumanlar mi inaniyor cennet ve cehenneme?Müslüman değilseniz, Müslümanların inandığı cennet-cehennem hakkında da yorum yaparken dikkatli olmalısınız öyle değil mi?
Komikli yorumlara(!) gerek var mı? Yok.
Örtünmek inanıyorsanız dinin gereği. "ben nasıl istersem öyle yaşamalıyım, özgürüm" felsefesi bir yere kadar, birşeye inanıyorsak kuralına da uymalıyız.Selam 6 yildir evliyim esim cok kiskanc birisi, evliliğimizin 2. Yılında gir burhan gecirirek kapandım. Ilk başta kimse yapamazsin sen dedi. Sırf o gazla direndim yaklasik 4 seneye yakındır kapalıyım. Ama ne pardusu ne sal yapmayı becerebilildim. Hep hazır sal taktım, kışında sapkayla geçirdim. Ama yaz geldi bunların. Kendimi çok çirkin buluyorum. Kendi giydiğini beğenmiyorum.esim tamamıyla karşı cikacaktir, ve en çokta bukadar zaman kapali kalıp açılmak insanların gözünde ne duruma düşerim diyede korkuyorum. Lütfen konumu başka yere cekmeyin. Sadece fikir istiyorum. Ve en büyük cekingem rabbim bukadar zaman kapali kalip acilmak.
Ben de istemiyorum.Komikli yorum derken?? Ayrica sadece muslumanlar mi inaniyor cennet ve cehenneme?
Lutfen uzatmayin , gercekten polemige girmek istemiyorum
Insanlar iclerinden 'vay cesarete bak helal olsun' derler kendilerinin yapamadigini yaptigin icin. 3 gun de dedikodunu yapar unuturlar. Kendin icin açıl gitsin.Selam 6 yildir evliyim esim cok kiskanc birisi, evliliğimizin 2. Yılında gir burhan gecirirek kapandım. Ilk başta kimse yapamazsin sen dedi. Sırf o gazla direndim yaklasik 4 seneye yakındır kapalıyım. Ama ne pardusu ne sal yapmayı becerebilildim. Hep hazır sal taktım, kışında sapkayla geçirdim. Ama yaz geldi bunların. Kendimi çok çirkin buluyorum. Kendi giydiğini beğenmiyorum.esim tamamıyla karşı cikacaktir, ve en çokta bukadar zaman kapali kalıp açılmak insanların gözünde ne duruma düşerim diyede korkuyorum. Lütfen konumu başka yere cekmeyin. Sadece fikir istiyorum. Ve en büyük cekingem rabbim bukadar zaman kapali kalip acilmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?