Açılmak istiyorum ama..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir tanıdık evlendiği gün, eşi için kapandı ve 18 yıl sonra tekrar açıldı, kimse bilaf etmedi.açılıp kapanan okadar çok kadın varki...

Demekki hazir degildiniz :) acilin arzu ediyorsaniz :) ileride tekrar düsünülür, daha hazir oldugunuz zaman :)

kapanmanın mantığını anlamadım anlamayacağım amaç mahremiyet ise saçını kapamadanda mahremini muhafaza edebilirsin
size gelince konu sahibi insanlar için yaşamaktan vazgeçmediğiniz sürece hep böyle gitgeller yaşayacaksınız

Başörtü herşey değil, acik insanlar cehenneme gidecek diye bir kural olmadigi gibi, kapalı insanların da cennete girme garantisi yok. Herşey Allah' la kul arasinda. Ne eşinizi ne de bizi ilgilendirmez. Kararı siz vereceksiniz.

cehenemi bile kanıtlayamazsın sadece inanırsın
doğruluğu bu denli muamma olan bir konudaki yqptırımlar olağan üstü

Ahhaa ben sana bununla ilgili 10 sayfa yazarim burada , neden cehennem var , neden bu yaptirimlar var vs vs ama fena banlanirim donusum olmaz

kadın kanıtlayamazsın diyor. sen 10 sayfa yazarım diyosun. sen 10 sayfa yazınca kanıtlanmış mı oluyor?

İnanan bir insanın kanıtlama gibi çabası olmaz ki zaten, inandığı içinde ortada olağanüstü bir yaptırım da olmuyor esasen, yani tabi bana göre.

Benim kuzenimde babasının zoruyla örtünmüştü
Daha sonra evlendi,coluk cocguga karıştı
Ama oldum olası hiç benimseyemedi
15yıl sonra yani gecen ay acıldı
Akrabaları olarak kınadık yalan yok
Ama her koyun kendi bacagından sonuçta
Kendi secimi

Ayrica ben musluman degilim , cennete ve cehenneme inanmiyorum, alintiladigim uye ne demek istedigimi anlamistir , o yuzden benimle polemige girme bir daha
Müslüman değilseniz, Müslümanların inandığı cennet-cehennem hakkında da yorum yaparken dikkatli olmalısınız öyle değil mi?
Komikli yorumlara(!) gerek var mı? Yok.

Müslüman değilseniz, Müslümanların inandığı cennet-cehennem hakkında da yorum yaparken dikkatli olmalısınız öyle değil mi?
Komikli yorumlara(!) gerek var mı? Yok.
Komikli yorum derken?? Ayrica sadece muslumanlar mi inaniyor cennet ve cehenneme?
Lutfen uzatmayin , gercekten polemige girmek istemiyorum

Örtünmek inanıyorsanız dinin gereği. "ben nasıl istersem öyle yaşamalıyım, özgürüm" felsefesi bir yere kadar, birşeye inanıyorsak kuralına da uymalıyız.
Nefsimiz elverdiği ölçüde elbette.

Siz bir buhranla örtünmüş bir pişmanlıkla da açılma çabasındasınız.
İkisi de yanlış adımlar bana göre.
Şal yapabilirsiniz bir bilene sorun, video izleyin.
İçinizde ukte kalan kıyafetleri evde veya kadınlar arasında giyin.
Ha tüm bunlar bana yeterli değil diyorsanız yine kendi bileceğiniz iş.
İnsanlar konuşur ama susarlar.
Gündem çabuk değişiyor:)
Hem ne yaparsak yapalım herkes konuşur zaten.
Çekinceniz başka insanlar değil,eşiniz olsun.
Yani ille de bir insandan çekinecekseniz eşinizden çekinin.
Eşinizle aranızda sorunlar olur mu, evlilik ne derece etkilenir bunları konuşmanız lazım.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Insanlar iclerinden 'vay cesarete bak helal olsun' derler kendilerinin yapamadigini yaptigin icin. 3 gun de dedikodunu yapar unuturlar. Kendin icin açıl gitsin.
hangi gunah onemseniyor ki acik acik suradan torpil buldum deyip kamuda işte calisiyorlar haksiz yere para kazaniyorlar senin yaptigin mi gunah olacak sanki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…