- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
Kim niye bu yorumu beğenmemiş yaw?Ne diyebiliriz ki,
Üç tür insan var;
Birincisi inancı gereği kapanan
İkincisi inanan ama yapamayan/yapmayan
Üçüncüsü inanmayan
Birini seçmek kendi tercihiniz..
Edit: Ben de kapalıyım. Yazın tabi ki özeniyorum ferah ferah gezenlere, denize rahatça girenlere ya da ne bilim basit bir kot tişört giyip dışarı çıkmaya. Ama inanmak sorumluluk da getiriyor yapacak bir şey yok.
Cunku 4 tip insan var , kocam istedi , kocamin ailesi istedi diye kapanan , yorumu yapan arkadas bunu es gecmis :)Kim niye bu yorumu beğenmemiş yaw?
Bitiyorum bu KK'ya. Bayıldım bu yeni like seçeneklerinee, gerçekten.
yorumum: zaten milletin gazına gelip kapanmışsınız, şimdi millet ne der diye açılamıyorsunuz. Millet için yaşamayı bırakın.
Hhahahha muhtemelen sebep buydu evetCunku 4 tip insan var , kocam istedi , kocamin ailesi istedi diye kapanan , yorumu yapan arkadas bunu es gecmis :)
Burada bol bol okuyoruz konularda , sevgilimin ailesi kapanmami istiyor diye
Beni hic ilgilendirmiyor kim nasil giyiniyor ama baskalari icin kendinden taviz veren tum insanlara sinir oluyorum , insan kendi istegiyle yapmali herseyi , baskalarina yaranmak icin degilHhahahha muhtemelen sebep buydu evet
Kesinlikle. Zaten en büyük günah şirk. Şirk de ne demek Allah için yapılması gereken işi başkası için yapmakBeni hic ilgilendirmiyor kim nasil giyiniyor ama baskalari icin kendinden taviz veren tum insanlara sinir oluyorum , insan kendi istegiyle yapmali herseyi , baskalarina yaranmak icin degil
bende kapanmak istiyorum ama ya sonra açılırsam daha kötü olur diye düşünüyorum vazgeçiyorumNe diyebiliriz ki,
Üç tür insan var;
Üçüncüsü inanmayan
Edit: Ben de kapalıyım. Yazın tabi ki özeniyorum ferah ferah gezenlere, denize rahatça girenlere ya da ne bilim basit bir kot tişört giyip dışarı çıkmaya. Ama inanmak sorumluluk da getiriyor yapacak bir şey yok.
bende zamanında bir rüya görüp bir şehvetle kapandım sonra 1 yıl geçti ve yapamıyodum içimden gelmiyodu yakıştıramıyodum ve açıldım.. başta herkes tuhaf baktı ama şimdi alıştılar. Allah için kapanmadıktan sonra başkaları için kapalıysan neye yarar..Selam 6 yildir evliyim esim cok kiskanc birisi, evliliğimizin 2. Yılında gir burhan gecirirek kapandım. Ilk başta kimse yapamazsin sen dedi. Sırf o gazla direndim yaklasik 4 seneye yakındır kapalıyım. Ama ne pardusu ne sal yapmayı becerebilildim. Hep hazır sal taktım, kışında sapkayla geçirdim. Ama yaz geldi bunların. Kendimi çok çirkin buluyorum. Kendi giydiğini beğenmiyorum.esim tamamıyla karşı cikacaktir, ve en çokta bukadar zaman kapali kalıp açılmak insanların gözünde ne duruma düşerim diyede korkuyorum. Lütfen konumu başka yere cekmeyin. Sadece fikir istiyorum. Ve en büyük cekingem rabbim bukadar zaman kapali kalip acilmak.
Sanki içinde biseyler ukte kaldı.
Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim
Şuan bulunduğunuz durumun bir 5 yıl öncesinde gibiyim. Ciddi düşündüğğm beyin ailesi kapanmam konusunda isteklerde bulunuyor, bunu yaparsam sizin gibi hissedeceğimi düşünüyorum. Şuan sizi de okuyunca daha bir emin oldum. Sizin için üzüldüm öncelikle sabırlı olun ve içinizi ferah tutun, biraz daha düşünün ve gerçekten kendinizi kötü hissediyorsanız bunu güzellikle eşinize anlatın, mutsuz durmanız daha mı iyi eşiniz için. Nasıl mutluysanız onu yapın benceSelam 6 yildir evliyim esim cok kiskanc birisi, evliliğimizin 2. Yılında gir burhan gecirirek kapandım. Ilk başta kimse yapamazsin sen dedi. Sırf o gazla direndim yaklasik 4 seneye yakındır kapalıyım. Ama ne pardusu ne sal yapmayı becerebilildim. Hep hazır sal taktım, kışında sapkayla geçirdim. Ama yaz geldi bunların. Kendimi çok çirkin buluyorum. Kendi giydiğini beğenmiyorum.esim tamamıyla karşı cikacaktir, ve en çokta bukadar zaman kapali kalıp açılmak insanların gözünde ne duruma düşerim diyede korkuyorum. Lütfen konumu başka yere cekmeyin. Sadece fikir istiyorum. Ve en büyük cekingem rabbim bukadar zaman kapali kalip acilmak.
Aynen bende en çok kot tişört giyip gezenlere özeniyorum yoksa seviyorum eşarp tunik kapalı olmayı falan ve inancım gereği kapalıyım en önemlisi kapanmak denemeyle olmaz ya kapanırsın ya kapanmazsın inanıyorsan başarabileceksen kapanırsın biz 3 bacıyız bir ablam kapalı değil oda korkuyorum tekrar açılırım diye cesaret edemiyorum diyor yani denenmez kapanmakNe diyebiliriz ki,
Üç tür insan var;
Üçüncüsü inanmayan
Selam 6 yildir evliyim esim cok kiskanc birisi, evliliğimizin 2. Yılında gir burhan gecirirek kapandım. Ilk başta kimse yapamazsin sen dedi. Sırf o gazla direndim yaklasik 4 seneye yakındır kapalıyım. Ama ne pardusu ne sal yapmayı becerebilildim. Hep hazır sal taktım, kışında sapkayla geçirdim. Ama yaz geldi bunların. Kendimi çok çirkin buluyorum. Kendi giydiğini beğenmiyorum.esim tamamıyla karşı cikacaktir, ve en çokta bukadar zaman kapali kalıp açılmak insanların gözünde ne duruma düşerim diyede korkuyorum. Lütfen konumu başka yere cekmeyin. Sadece fikir istiyorum. Ve en büyük cekingem rabbim bukadar zaman kapali kalip acilmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?