Açılmak istiyorum ama..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hakaret ettiğim yeri alıntılar mısın
İslamla ilgili yazınca baskı, islamı alaya alınca özgürlük... Peki...
Alintilamakla ugrasamayacagim , kimsenin dini alaya aldigi falan yok
Derin sulardaya yazmissiniz birde cok iyi kalpli biriymissiniz gibi , yok cahiller , okumamislar , anlamamislar
He he aynen o dediginizden , biz hic okumadik ,hanimefendi ben 3 dinin kitabini da sular seller gibi okiyup ezberledigimde siz daha bu dunyada yoktunuz bile
O yuzden gecin bu isleri , milleti okumamakla , cehaletle suclayacaginiza donum bir kendinize bakin

Bu 'bilmiyorlar,okumamışlar,anlamamışlar'
fikri nerden çıktı?
Onu ben de anlamadım.
Birbirimizin eğitim ve kültürel seviyesi hakkında çok ayrıntılı bilgimiz yok sonuçta.
Kaldı ki bu devirde bilmemek mümkün değil.
İnternet denilen imkan herkesin elinde.

işte bu biraz kibir oluyor. bilmedikleri, okumadıkları, önyargılı oldukları için inanmıyorlar fikri. belki okuyarak inanmamaya karar vermişimdir? olamaz mı? tam tersi ön yargılari kaldırdığım için inancımı kaybetmişimdir? belki en en doğrusu sizin ki degildir :)

Bile bile neden yaratmis o halde? Kameraman ornegi yanlis kor adami yaratmamis orada da. Kor oldugu bilgisine sahip.
Yarattiginin kanitlari degil bu soylediklerin.

Ban loading...

Bu sorduğunuz sorular tek sizin aklınıza gelmiyor , asırlardır insanların sordukları sorular.. Cevapları da mevcut. Ama artık yazmayacağım. Bi zahmet araştırın okuyun. Küstüm

Olabilir, ne okuduğunuza da bağlı tabii...

Derin sularda sirf sana olan saygimdan vakit harcadim buldum mesajini ,yukarida yaziyor , acik bir sekilde okumadiklari demis , bilseler farkli dusunurler diyerek de aklimiza hakaret etmis
Bu benim fikrim , benim dusuncem , okudum ve okuduguma inanmamayi tercih ettim
Hickimseninde buna hakaret etmesine izin vermem , ben nasil ki inanmayi tercih edene saygi duyuyorsam , o da bana duyacak , bu kadar basit
O zaman bende onu asagiliyim , okumus ama okudugunu anlamamis diye
Ne kadar cirkin bunlarin konusulmasi
Ama biz alistik artik , ben cocuklarim bunlar gibilerle mucadele etmesin diye de cektim gitrim ulkeden

Istemediginiz icin yapamiyorum diyorsunuz...
İnternette cok şık şal yapma tarifleri var hem kolay hem pratik... yazin esasen kapali olan insanlar aciklardan daha az sıcağı hissediyor çünkü acik olanin tenine direk güneş ışığı değiyor kapali olana kumastan sonra geçiyor sıcaklık... Acilmak için sebep ariyorsunuz bizdende destek bekliyorsunuz lakin karar sizin...

Bu konular çok hassas konular,haklısınız.
Yaşını başını almış,yetişkin insanlarız.
İyi-kötü eğitimliyiz.
İhtiyaç duyduğumuz şey birbirimizi düzeltmeye,doğrultmaya çalışmak değil
anlamak ve saygı duymak,
en azından bunun için çaba göstermek.

Bazilari icin bu imkansiz , kibirden burunlarinin ucunu goremiyorlar maalesef
Bi bitmedi , milletin kiyafetine , neye inanip inanmayacagina , icmesine , yatmasina , kalkmasina karisanlar
Bitmedikleri gibi cogaliyorlar bir de

Bu sorduğunuz sorular tek sizin aklınıza gelmiyor , asırlardır insanların sordukları sorular.. Cevapları da mevcut. Ama artık yazmayacağım. Bi zahmet araştırın okuyun. Küstüm
Bir ust mesajda onemli olan hakkin ortaya cikmasi diyordun ne oldu? usendin mi cevap yazmaya. Halbuki kopyala yapistir bekliyordum senden trip geldi

Ben sonradan açıldım. 6 yaşımda kapandım, 17 yaşıma kadar kapalıydım. Bu ayrıntıyı şu yüzden veriyorum, yaşım çok küçüktü ve çok fazla alışmıştım. Ama kendimi başka biri gibi hissediyordum, en önce kendimi ikna etmek zorunda kaldım. Senin işin burdan baktığımda çok daha kolay. İlk başta herkes konuşur ama kararlı davranırsan sonradan alışırlar. Hatta bir müddet sonra kimse hatırlamaz bile. Etraftan duyacaklarından dolayı çekince duyuyorsan boşuna.

Mune sen ablacım görevini yap konuya açana da özellikle ...

Ama 2 kelam etmeden de geçemeyeceğim....

Var sayalım cennet, cehennem yok.... Öldük gömdüler, inanmayanların(ki sonuna kadar saygı duyuyorum) tezine göre toprak ana bizden bir güzel gübre yapacak, otlar çıkacak tepemizde ne sorgu ne sual... Her şey tamam.... En kötü ihtimalle Toprak ana diyecek ki be adam dünya ne iyilik yaptın ? kimlerin canını yaktın ? Seni ona göre çürüteceğim ... Dedim ya en kötü senaryo bu ! Daha kötüsü yok değil mi ? Öyle bilmem kaç santigrat ısı filan yok ...

Peki ya inananlar haklıysa ? İşte o zaman sağlam sı......ız demektir....

bende kanıtlayamadım ama size olabilecek 2 alternatifi sundum ...

Bu sebeple herkes hak ettiği gibi, istediği gibi yaşasın.... Kimse bir şeyi ispat etmek zorunda değil...

Hanımlar,
kendimi her ne kadar sabırsız biri olarak tanımlasam da sanırım hayatımda yalnızca sizlere karşı sabır sınırlarımı sonuna kadar zorlayarak, yıllardır bıkmadan usanmadan dini içerik neden yasak anlatmaya çalışıyorum, belki de benim imtihanım da sizlersiniz, sen sabırsız mısın al sana sabır imtihanı deniyor olabilir.

Öncelikle şuna bir açıklık getirelim bu site dini bir site değil, her inanca saygılı, her inanca eşit yaklaşımı misyon edindik, site içinde yer alan bizim aile bireyleri dediğimiz yani üyelerin hepsi farklı din ve mezhepten kişiler, malumunuz din insanların hassasiyeti, kutsalıdır, bizlerin görevi de herkesin inancına aynı hassasiyetle yaklaşmaktır.

Ne bir müslüman üyemiz incitilsin, ne yahudi üyemiz aşağılansın, ne deist ya da ateist üyemiz "Allahsız" denerek yerilsin.

Ayrıca kimse kimseye kendi inancını dayatsın da istemeyiz, bu sebepledir ki sitede dini konu ve yorumlar yasaktır zira din müstakildir, insanların inancı gereği yerine getirdiği dini vecibeleri de yalnızca kendisini ilgilendirir, inançlara saygısızlık veya herhangi bir inanca mensup olmamak dışlanma, hakaret edilme, tartışma konusu olmamalıdır.

Bu sitedeki mevcudiyetinizin yegane ortak noktası "Kadın" olmanızdır, din vb diğer unsurlar yalnızca sizi ilgilendirir, ister Allah'a inanırsınız, ister patatese inanırsınız, ister hiçbirine inanmazsınız, bizim için hepiniz bu ailenin değerli birer üyesisiniz ve eşitsiniz.

O halde birinizi diğerinize üstün tutmamız mümkün değildir, bu cümle şuna gidiyor, topikle alakalı bir sürü kötü içerik yapılmış, site kurallarına uymayan raporların hepsi tek tek değerlendirilecek ama rica ediyorum her zaman yapılan şu suçlama yapılmasın, dinimizi anlattık diye banlandık, hayır efendim site kurallarına uymadınız diye banlanıyorsunuz zira altını yeniden çizerek belirtelim dini içerik yasak, bakınız dini diyorum yani tüm dinleri kastediyoruz.

İçerikler ve çıkan polemikler nedeniyle konu kapatılmıştır.

Saygılarımla...

Dayanamayacağım yine yazacağım ..... Dinin özellikle İslam'ın bana göresi olmaz ! Bana göre diye başladığı anda o ondan çıkar... Bana göre diye başlayan cümlelerden dolayı dini konuları paylaşmak bu sitede yasaklanmıştır !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…