- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
boşuna dememişler doğruyu söyleyen gerisini anladın senAhhaa ben sana bununla ilgili 10 sayfa yazarim burada , neden cehennem var , neden bu yaptirimlar var vs vs ama fena banlanirim donusum olmaz
yaptırımlar konusunda sana katılmıyorumİnanan bir insanın kanıtlama gibi çabası olmaz ki zaten, inandığı içinde ortada olağanüstü bir yaptırım da olmuyor esasen, yani tabi bana göre.
Ayol sana bi yorum yaptim , dert aldim basimaboşuna dememişler doğruyu söyleyen gerisini anladın sen
cehenemi bile kanıtlayamazsın sadece inanırsın
doğruluğu bu denli muamma olan bir konudaki yqptırımlar olağan üstü
olmayan birşeyi kanıtlamak imkansızdır ki ben sana kanıtlamak zorunda değilimOlmadığını kanıtlasana.
Bence açıp Kuranı Kerim mealini okuyun ona da inanmıyorsanız yapacak birşey yok ne dese nasıl kanıtlamaya çalışsa siz inanmayacaksınızolmayan birşeyi kanıtlamak imkansızdır ki ben sana kanıtlamak zorunda değilim
eğer sen var diyorsan asıl kanıtlamak zorunda olan sensin
kanıtlasana olduğunu
kuran kanıt değildirBence açıp Kuranı Kerim mealini okuyun ona da inanmıyorsanız yapacak birşey yok ne dese nasıl kanıtlamaya çalışsa siz inanmayacaksınız
Selam 6 yildir evliyim esim cok kiskanc birisi, evliliğimizin 2. Yılında gir burhan gecirirek kapandım. Ilk başta kimse yapamazsin sen dedi. Sırf o gazla direndim yaklasik 4 seneye yakındır kapalıyım. Ama ne pardusu ne sal yapmayı becerebilildim. Hep hazır sal taktım, kışında sapkayla geçirdim. Ama yaz geldi bunların. Kendimi çok çirkin buluyorum. Kendi giydiğini beğenmiyorum.esim tamamıyla karşı cikacaktir, ve en çokta bukadar zaman kapali kalıp açılmak insanların gözünde ne duruma düşerim diyede korkuyorum. Lütfen konumu başka yere cekmeyin. Sadece fikir istiyorum. Ve en büyük cekingem rabbim bukadar zaman kapali kalip acilmak.
Sanki içinde biseyler ukte kaldı.
Kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim
Olmadığını kanıtlasana.
O yüzden bir çok bilim insanı Kurandan bilime dair işaretleri mesajları ispatlamış değil mi açıp biraz bu tarz programları izleyin bence Kuranı Kerimde verilen mesajları vs bir çok delil vardır emin olunkuran kanıt değildir
gerçekliği ispatlanamax
olmayan birşeyi kanıtlamak imkansızdır ki ben sana kanıtlamak zorunda değilim
olmayan birşeyin kanıtını istemek
anladın mı bilmiyorum ama
eğer sen var diyorsan asıl kanıtlamak zorunda olan sensin
kanıtlasana olduğunu
yok böyle birşeyde neyse deO yüzden bir çok bilim insanı Kurandan bilime dair işaretleri mesajları ispatlamış değil mi açıp biraz bu tarz programları izleyin bence Kuranı Kerimde verilen mesajları vs bir çok delil vardır emin olun
Şuan cidden banlanmamak için susuyorum yoksa çok şey söylerdim cidden susmak zorundayım diye susuyorumyok böyle birşeyde neyse de
banımı aldım gidiyorum
kadın ne demiş siz ne diyorsunuz? ölmeden önce gözünüzle görme şansınız var mı cehennem veya cenneti? o diyor ki kanıtlanamaz sadece inanan inanır siz diyorsunuz ki OLMADIĞINI KANITLA
yani hiç mi bir şeyi yazarken düşünmüyorsunuz karşıdaki ne diyor ben ne diyorum diye? ezbere konuş dur anca bu. üyenin dini inancı sizi neden rahatsız etti de olmayan bir şeyi kanıtlamasını istiyorsunuz? kadın kimseye saygısızlık yapmadı, herkes düşüncesini söylerken o da söyledi. ama alışmışsınız sizin gibi düşünmeyenleri direkt alaya almaya, alın bakalım.
Bana alaya alıyor gibi geldi belki yanlış anlamışımdır. Bende aynı soruyu kendisine sordum. Peki bu neden sizi rahatsız etti.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?