Kızımı koklamak istiyorum artık :) elbiselerini seviyorum sancım geldikçe . Bide Ankara cehennem gibi sıcak dayanamıyorumBence cok stres yapma zorla dogum baslatilmaz ,41 e kadar vaktin var ,bebek iyiyse az daha sik disini poztif dusun :) hem sen deneyimlisin ,iyi olucaksin
Haklısın tabi günlerdir sancı çekiyorsun yoruldun haliyle ama sonu muhteşem olacakDr bebeğin rahatı yerinde 1 hafta var ve bir haftada olabilecek bişey Doğum sakin ol ve devam et gücünü kaybetme falan dddi. Ama ben kendimi tükenmiş hissediyorum
Sonu güzel kızıma kavuşmak olmasa zaten çekilecek iş değil :) anne olmak ne zormuş canım annem benimHaklısın tabi günlerdir sancı çekiyorsun yoruldun haliyle ama sonu muhteşem olacakha gayret
Senin doğum yapmak üzere olduğunu unutmuş olsa gerekEşim sinirlerimi çok bozuyor. O yapısal olarak güçlü bi adam kaslı spor yapar aktif sürekli. Tempolu yürüyor aynı performansı benden bekliyor. Neymiş o alışmış yavaş yürüyemiyormuş. Ne yapabilirim karnım leğen gibi penguen gibi yürüyorum elimden tutuyor göya aynı anda yürüyelim diye ben çocuğu gibi geride kalıyorum. Gıcık adam . !! Sinirlerim zaten bozuk. Cinlerim tepeme çıkıyor hep
Gerçekten anlayış bekleyen benim o olayın tıbbi boyutunda hep. Yürümen Laz'ım su içmen lazım duşa girmem lazım . Hep bana Laz'ım . Sinir oluyorum yada ben duygusal oldum garip düşünüyorum . Hastaneye gidiyoruz benden önce Dr la konuşuyor. Hocam bebeğimin doğal dünyaya gelmesini istiyorum bunun için engel var mı diyor. Ya adam bi sus ben sancı çekiyorum burdaSenin doğum yapmak üzere olduğunu unutmuş olsa gerekşimdi oda bekliyor ya günlerdir sabırsızlık gerginlik vardır en anlayışlısı bile anlayışsız olabiliyor bazen
Bence o sendende panik gibi anlattığına göre. Yani erkekler duyguları pek dile getirmeyip böyle senin için endişeleniyorum yerine lazım lazım diyorGerçekten anlayış bekleyen benim o olayın tıbbi boyutunda hep. Yürümen Laz'ım su içmen lazım duşa girmem lazım . Hep bana Laz'ım . Sinir oluyorum yada ben duygusal oldum garip düşünüyorum . Hastaneye gidiyoruz benden önce Dr la konuşuyor. Hocam bebeğimin doğal dünyaya gelmesini istiyorum bunun için engel var mı diyor. Ya adam bi sus ben sancı çekiyorum burda
Öyle mi diyosun aslında çok ilgili bir baba ama bazen bunaltıyor . Benim ağrılarım var. Ne dese batıyor bana. Çok konuşuyor gibi geliyor bana. Bebek doğunca hiç susmaz Emin'imBence o sendende panik gibi anlattığına göre. Yani erkekler duyguları pek dile getirmeyip böyle senin için endişeleniyorum yerine lazım lazım diyor
Çok haklısın ben adet sancımda bile eşimi görmek istemezdim kimseye tahammülüm olamazdı senin daha zor hem ağrı hem bekleyiş var. Oda konuşarak rahatlıyor demekkiÖyle mi diyosun aslında çok ilgili bir baba ama bazen bunaltıyor . Benim ağrılarım var. Ne dese batıyor bana. Çok konuşuyor gibi geliyor bana. Bebek doğunca hiç susmaz Emin'im
Çok haklısın ben adet sancımda bile eşimi görmek istemezdim kimseye tahammülüm olamazdı senin daha zor hem ağrı hem bekleyiş var. Oda konuşarak rahatlıyor demekki
Senin için doğum için görev yaptığı yerden izne gelmişti bide öyle hatırlıyorum değil mieşimi evden kovabilriim bende senin gibi adet sancısı çekerken çok hassas ölüyordum
EVet Doğum için geldi Doğumdan sonra yanımızda bi süre kalıp gidecekSenin için doğum için görev yaptığı yerden izne gelmişti bide öyle hatırlıyorum değil migit git göreve git de sen
Seni cok iyi anliyorum ,ne yapmaya karar verdinKızımı koklamak istiyorum artık :) elbiselerini seviyorum sancım geldikçe . Bide Ankara cehennem gibi sıcak dayanamıyorum
Açılmamın artmasını beklicem canım. Çünkü 3 cm az bi açılma değil. Bu kadarı oşduysa devamı gelir inşlh. Biraz bugün kendimi motive ettim . Yürüyüşe devam Edicem . Sıcak olduğu için akşamları yürüyordum zatenSeni cok iyi anliyorum ,ne yapmaya karar verdin
Açılmamın artmasını beklicem canım. Çünkü 3 cm az bi açılma değil. Bu kadarı oşduysa devamı gelir inşlh. Biraz bugün kendimi motive ettim . Yürüyüşe devam Edicem . Sıcak olduğu için akşamları yürüyordum zaten
Amin CANım. Senin akıntında bi değişiklik var mı?Anladim cnm 2 niz icinde hakkinizda hayirlisi sagliklisi olsun insallah
Saol canım benim :)Merakla ve duayla bekliyorummm....
İnşallah sağlıkla olur buraya yazarak bizi her aşamada bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :)Kızlar bildiğiniz gibi bugün evdeki sancılarımın 4. Günü . Arada şiddetlenip azalıyor. Dün gece 3 günün sonunda uyudum şükür sabah 6 ya kadar sorun yoktu . Sabah beni yine sancılarım kasılmalarım uyandırdı. Wc ye gittim koşarak çünkü sancı girdiğinde hep tuvaletimi yapsam geçecekmiş gibi hissediyorum alt tarafta çok baskı hissediyorum. Tuvalete gittiğimde ishal olduğumu farkettim. Ve benden sümüksü çokça akıntı geldi. İki avcumu doldurur şekilde ve pembemsiydi. Sancılarım artmamakta beraber hala ara ara var. 39+2 gün olduk. Kızımın hareketleri eskisi kadar çılgınca değil ama olmadı gereken kadar. Mutlaka çok şükür hissediyorum. Sanırım uyuşuk kızım başını yerleştirmeye çalışıyor bu konuda ablası kadar hızlı değil :) dün kadın Doğum okuyan kuzenim aradı. Beni yüreklendirdi . Herşey doğal seyrindeymiş. 40 haftada Dr kar bu açilmayı ve bu sancıları beklermiş. Bebeğin hazır sen hazır mısın dddi. Çok çok Doğum istememe rağmen hazır olup olmadığım konusunda emin olamadım. Sanırım bebeğim benim hazır olmamı bekliyor :))) buraya doğurdum yazıcam inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?