Açılmam Yok :(

Eşim sinirlerimi çok bozuyor. O yapısal olarak güçlü bi adam kaslı spor yapar aktif sürekli. Tempolu yürüyor aynı performansı benden bekliyor. Neymiş o alışmış yavaş yürüyemiyormuş. Ne yapabilirim karnım leğen gibi penguen gibi yürüyorum elimden tutuyor göya aynı anda yürüyelim diye ben çocuğu gibi geride kalıyorum. Gıcık adam . !! Sinirlerim zaten bozuk. Cinlerim tepeme çıkıyor hep

Dr bebeğin rahatı yerinde 1 hafta var ve bir haftada olabilecek bişey Doğum sakin ol ve devam et gücünü kaybetme falan dddi. Ama ben kendimi tükenmiş hissediyorum
Haklısın tabi günlerdir sancı çekiyorsun yoruldun haliyle ama sonu muhteşem olacak ha gayret

Senin doğum yapmak üzere olduğunu unutmuş olsa gerek şimdi oda bekliyor ya günlerdir sabırsızlık gerginlik vardır en anlayışlısı bile anlayışsız olabiliyor bazen

Senin doğum yapmak üzere olduğunu unutmuş olsa gerek şimdi oda bekliyor ya günlerdir sabırsızlık gerginlik vardır en anlayışlısı bile anlayışsız olabiliyor bazen
Gerçekten anlayış bekleyen benim o olayın tıbbi boyutunda hep. Yürümen Laz'ım su içmen lazım duşa girmem lazım . Hep bana Laz'ım . Sinir oluyorum yada ben duygusal oldum garip düşünüyorum . Hastaneye gidiyoruz benden önce Dr la konuşuyor. Hocam bebeğimin doğal dünyaya gelmesini istiyorum bunun için engel var mı diyor. Ya adam bi sus ben sancı çekiyorum burda

Bence o sendende panik gibi anlattığına göre. Yani erkekler duyguları pek dile getirmeyip böyle senin için endişeleniyorum yerine lazım lazım diyor

Bence o sendende panik gibi anlattığına göre. Yani erkekler duyguları pek dile getirmeyip böyle senin için endişeleniyorum yerine lazım lazım diyor
Öyle mi diyosun aslında çok ilgili bir baba ama bazen bunaltıyor . Benim ağrılarım var. Ne dese batıyor bana. Çok konuşuyor gibi geliyor bana. Bebek doğunca hiç susmaz Emin'im

Öyle mi diyosun aslında çok ilgili bir baba ama bazen bunaltıyor . Benim ağrılarım var. Ne dese batıyor bana. Çok konuşuyor gibi geliyor bana. Bebek doğunca hiç susmaz Emin'im
Çok haklısın ben adet sancımda bile eşimi görmek istemezdim kimseye tahammülüm olamazdı senin daha zor hem ağrı hem bekleyiş var. Oda konuşarak rahatlıyor demekki

Çok haklısın ben adet sancımda bile eşimi görmek istemezdim kimseye tahammülüm olamazdı senin daha zor hem ağrı hem bekleyiş var. Oda konuşarak rahatlıyor demekki
eşimi evden kovabilriim bende senin gibi adet sancısı çekerken çok hassas ölüyordum

Senin için doğum için görev yaptığı yerden izne gelmişti bide öyle hatırlıyorum değil mi git git göreve git de sen
EVet Doğum için geldi Doğumdan sonra yanımızda bi süre kalıp gidecekkıyamam yazık ya ben nasıl bi hatun oldum

Kızlar bildiğiniz gibi bugün evdeki sancılarımın 4. Günü . Arada şiddetlenip azalıyor. Dün gece 3 günün sonunda uyudum şükür sabah 6 ya kadar sorun yoktu . Sabah beni yine sancılarım kasılmalarım uyandırdı. Wc ye gittim koşarak çünkü sancı girdiğinde hep tuvaletimi yapsam geçecekmiş gibi hissediyorum alt tarafta çok baskı hissediyorum. Tuvalete gittiğimde ishal olduğumu farkettim. Ve benden sümüksü çokça akıntı geldi. İki avcumu doldurur şekilde ve pembemsiydi. Sancılarım artmamakta beraber hala ara ara var. 39+2 gün olduk. Kızımın hareketleri eskisi kadar çılgınca değil ama olmadı gereken kadar. Mutlaka çok şükür hissediyorum. Sanırım uyuşuk kızım başını yerleştirmeye çalışıyor bu konuda ablası kadar hızlı değil :) dün kadın Doğum okuyan kuzenim aradı. Beni yüreklendirdi . Herşey doğal seyrindeymiş. 40 haftada Dr kar bu açilmayı ve bu sancıları beklermiş. Bebeğin hazır sen hazır mısın dddi. Çok çok Doğum istememe rağmen hazır olup olmadığım konusunda emin olamadım. Sanırım bebeğim benim hazır olmamı bekliyor :))) buraya doğurdum yazıcam inş :)

İnşallah sağlıkla olur buraya yazarak bizi her aşamada bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…