Açılmam Yok :(

Bilmiyorum ki hiç öyle bişeyden bahsetmedi bana sorsam ne der acaba keşke benimde açsa. Bebeğin başı inmeye başlamış dddi sadece .
Başı iniyorsa acilma olur mutlaka ya tedirgin olmayin bence.dogum baslayinca yapmisti benim dr zaten.sanci cekerken gelip gidip el atıyordu bir iki santim açıyordu.boylece dogumu hızlandırıyor bence sizinki de yapacaktir.bi de ben dogumdan once hafif spor yapmistim.cokme kalkma bacaklarimi acip dizlerime yuklenerek bir sure ayakta durma vs gibi.Catimin ayrıldığını hissediyordum sanki.vajinama dogru asagi dogru bir basınç olmaya baslamisti.

Bende bugün başladım hareketlere aynen bende bi basınç hissediyorum inş bende açılmam olur kolayca :)

Doğum olmasın diye çok dua ettik galiba gecen haftalarda canım sağlıkla gelsin elbet doğacak stres yapma. Bu arada masallah senin doğuma karşı cesaretine hayranım ben şimdiden deli gibi korkuyorum

Doğum olmasın diye çok dua ettik galiba gecen haftalarda canım sağlıkla gelsin elbet doğacak stres yapma. Bu arada masallah senin doğuma karşı cesaretine hayranım ben şimdiden deli gibi korkuyorum
Valla aklımdan geçti ne kadar doğmasın diye dua ettiysem baya uzun tesir etti korkacak bişey Yok ki canım ya yavruna kavuşmak kadar güzel bişey var mı. Yolun sonunda yavrum var yolda ne olursa olsun koşarım ben :)

Gelişti bence yeteri kadar karnım leğen gibi

Az daha sabreeeett... 9 ay bekledin .. bi iki hafta sık dişini ... hiç korku fln da yok sende valla , tecrubelli anniş
Ben korkuyorum birazcık, sancılar ne şidette olck dayanabilir miyim fln ,heyecanlıyım biraz ne olcak, nasıl olucak , ıkınmaya becerebilcem mi onu bile düşünüyorum

Kız hayatta hiç kabız olmadın mı. Şiddetli bir kabızlık gibi düşün ıkınıyorsun ve bitiyor sancı bi başlayınca bitiyor sayılı saat çabuk geçiyor işte o sancı bi gelse ah :))

Kız hayatta hiç kabız olmadın mı. Şiddetli bir kabızlık gibi düşün ıkınıyorsun ve bitiyor sancı bi başlayınca bitiyor sayılı saat çabuk geçiyor işte o sancı bi gelse ah :))

Hmmm demek oyle birşeymiş .. diosune inş.kolay olur - dedigin gibi
Ahh oo sancılar gelicek ,gelicek merk etme, yedin bitirdin kendini
Bu cocuk illa ki erken mi gelmek zorunda.. tam 40. Haftsnda belki gelir..

Hmmm demek oyle birşeymiş .. diosune inş.kolay olur - dedigin gibi
Ahh oo sancılar gelicek ,gelicek merk etme, yedin bitirdin kendini
Bu cocuk illa ki erken mi gelmek zorunda.. tam 40. Haftsnda belki gelir..
Benim takıldığım nokta ikinci bebek ilkinden erken gelir dediler gelmiyor ya

Sen ne dediklerine bakma
Kim demiş bunu...
Dogum daha cabuk ve kolay diyorlar - o tmm, mantıklı geliyor
Ama ikinci ilkinden erkn diye birşey yok bence
Valla mecbur hanım kızımın keyfini beklicem . Öyle çok kasılmam var ki karnım taş resmen

Kızlar nasılsınız bende hala tık yok. Yarın için doktor gel demişti gitmek istemiyorum canım istemiyor artık stresyaptıkça ağlıyorum bu sefer. Bugün iki bayanla görüştüm mağazaya bakmştm ikisde bebek kakasını yapmş. Yav insan olumlu bişeyler de iyice stres yaptırdılar. 43. Haftada doğum etmiş. Ne zaman geliyorsa gelsin kafamı rahatlatmaya çalışacağm takmıycam yoksa ağlama krizi tutuyor

Bende ağlıyorum sürekli bugün hem yürüdüm hem ağladım . Senin durumuna gelmekten korkuyorum bende . 2 hafta var sadece diye. Bu bebekler kalmayacak içerde inşlh sağlıkla çıkacaklar. Kontrolünü aksatma git bence bende korkuyordum valla öyle geri geldim eve

Valla mecbur hanım kızımın keyfini beklicem . Öyle çok kasılmam var ki karnım taş resmen

Tmm en azından agrın,k asılman var ya hiçbiri olmasaydı ozmn daha mı iyi olucaktı..?
İyi yönden bakmaya çalış , yürüyüş yap fln...
Acele etme ..acele edenleri sezeryana alıyorlar güzelim oyuzden kasılmalarına şükret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…