Göz Makyajı Açılmayan Far!!

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

selin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
4
0
Merhaba kızlar. Foruma yeni kayıt oldum gercekten cok guzel. Gecen gun bayadır kullanmadığım bir çantamın içinde hiç açılmamış bir far buldum fakat son kullanma tarihi geçmiş fakat jelatini falan ustunde yani hiç hava almamış. Bozulmusmudur?CADIARZU
 
ne zaman oldu alalı?kabında su damlacıkları varsa,alalı 1-2 yıl olduysa,rengi değişmişse,kötü kokuyorsa çöpe at derim benCADIARZU
 
Yani 1 seneyi geçiyordur. Aslında renginde pek değişme yok ama sanırım atıcam yinede emin olamıyorum:S cilde zarar verebilir. nazli_20 teşekkürler:)
 
önemli değil arkadaşım.at o zaman ya cildine zarar verebilir gerçekten de.ne renkti acaba?güzelmiydi rengi?kolay kolay kıyıp da atamam farlarımı ben:eek:
 
Evet valla bende kıyamayacağım ama atmam gerek:S fümeydi rengi. Gözlerim kahverengi aslında elaya da bakıyor biraz çok yakışıyo füme:)
 
hiç birşey olmaz. koku ve rengi değişmişse kullama. Değişiklik yoksa kullan
 
tereddütteyseniz kullanmayin bence:umursamaz:
bi far yuzunden göz kapaginizdan olmayin
 
Bence koku ve renginde bi değişiklik yoksa bişey olmaz üstelik hiç açılmamış..
Benim kaç yıllık farım duruyor ve sürdüğümde hiçbişeyde olmuyor yani..
Tabi sana kalmış..
 
Ben annemin eski farlarından beğendiğim renkleri hala kullanıyorum. Bir problem yaşamadım şimdiye kadar farlar da nereden baksanız on senelik vardır yani. Sağlıksız birşey mi yapıyorum bilmiyorum. Ama bir senede hiçbirşey olmaz bence.
 
X