Saç Rengi ve Saç Boyama Acılmıs sacımı nasıl koyu kızıl yapabilirim?

ZeZeZeNe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
12
6
86
31
Baslıkta belırttıgım gıbı sacımı acıcı ıle actım ve koyu kızıl ıstıyorum hangı renklerı karıstırıcam bılmıyorum istedıgım rengın resım koyucaktım ama beceremedım hata olustu dıyo yardımcı olursanız sevınırım.

Saçın açık olduğuna göre gayet kolay yapabilirsin bu rengi direk böyle renk var zaten neden karıştırmak istiyorsun

Mesela bak palettede bu renk var

Eklentiler

• Screenshot_20180619-002925.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 85
Kuafor um bu rengı tutturmam ıcın bıkac numara karıstırmam gerektıgını soyledı :S

Canım 6.66 boya ama biraz çok beklet . Çok çok kolay olur senin benim istediğim nasıl olacak acaba o sıkıntılı çok ara bir renk istiyorum ben de :|

:?Senın ton ne canım

Ben bakır yansımalı bir kızıl istiyorum ya da tam tersi ama renkler şöyle

Lorealin bir boyasını önerdiler onu deneyeceğim kızılların bakırların bol bulunduğu bir seri onu da resim olarak attım 6.64 bakır kızıl sanırım rengin adı buydu hem 6 hem 4 yansıması olduğu için hem bakırlık hem kızıllık var sanırımn. Biraz pahalı br boya ama loreal kimyasal kullanmıyor pek beğenirsem çok memnun kalıcam

Cok guzel ben hafıf esmer oldugum ıcın koyu tercıh etcem acık tenlıysen emınım cok yakısır yaptıgında foto larsan gormek ısterım merak ettım

Cok guzel ben hafıf esmer oldugum ıcın koyu tercıh etcem acık tenlıysen emınım cok yakısır yaptıgında foto larsan gormek ısterım merak ettım
Ben baya beyazım. Kendi saçlarım kumral ama çok sevmiyorum bir ara siyah yapmıştım ondan da çok sıkıldım . Bir kaç yıldır kızılım şimdiki halimi de gösterebilirim de buraya koyöayayım özelden fikir alabilirim sizden yazarsanız
Kıvırcıkta olunca dip boya da çok sırıtmıyor seviyorum ben Kızılı ya bağımlılık yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…