- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Uzulmeyin olur mu. Ikinizin de konusma sekli bana degisik geldi. Insanlardan beklentiniz olmazsa uzulmezsiniz. Allah yardimciniz olsun.
Siz sadece ihtiyaclariniz icin mi ariyorsunuz
Her zaman mesafeliydik yabancıdık ama hiçbir zaman saygıda kusur etmedim ne Zaman ihtiyacı olsa elimden geldiğince yardımcı oldum zaten para istemek dışında hiç aramadı
Farkindamisiniz önce siz hakaret ederek konusmussunuz ve para mevzusunu siz acmissiniz abinize. Beni para için arama diye siz onu kırınca o da sizi kırmış haklı olarak. İçgüdüseldir yani siz para mevzusu yaparken 4 bin tlsini aldiginiz halde bir şey demeyecek mıydı? Başta siz abinize cok cirkin konusmussunuz
Uzulmeyin lutfen. Ne yasadiginizi siz bilirsiniz sadece, biz bize anlattiginiz kadarini bilebiliriz daha fazlasini degil.
Farkindamisiniz önce siz hakaret ederek konusmussunuz ve para mevzusunu siz acmissiniz abinize. Beni para için arama diye siz onu kırınca o da sizi kırmış haklı olarak. İçgüdüseldir yani siz para mevzusu yaparken 4 bin tlsini aldiginiz halde bir şey demeyecek mıydı? Başta siz abinize cok cirkin konusmussunuz
E siz demissiniz basta beni para için bir daha arama diye siz neden diyorsunuz kardessiniz ya.Ve evet 4 bin tl sini aldığım halde birsey dememesi lazım kardeşiz ya hani
Vallahi 10 yaş büyük abiniz ama maşallah mahalle arkadaşınız gibi konusmussunuz ilk hakaret sizde para konusu sizde attigi mesaj sonrasi ondan da ağır cumleler ile mesaj atmissiniz adama. Büyük buyuklugunu kucuk küçüklüğünü bilecek.Çünkü sadece para istemek için arar benden 10 yaş büyük birisi ben beklerim nasılsın diye arasın
E siz demissiniz basta beni para için bir daha arama diye siz neden diyorsunuz kardessiniz ya.
Siz derseniz o da der tabi.
Bu nasıl iş canım ağzına geleni adama soyle ama o soylemeyez çünkü kardessiniz.
Para mevzusunu siz acmissiniz diyorum farkina varin artık
Birinize soracagim artık. Size denk geldi mesajları okudunuz ilk para mevzusunu soran açmış ilk hakareti o etmiş neden bayan için kurban psikolisine girdiniz.Ah be kardeşim kan bağı değil can bağı gerek bize gönül bağı
Uzme kendini ne olur çünkü karşındaki buna değecek biri değil Allah ıslah eylesin
Hepimiz yalnız doğuyor ve yalnız ölüyoruz bu dünyadaki yalnızlık nedir ki...
Hem bak şuan yalnız değilsin burda yorum yazan hanımlar var
Bu saatte burdaysak bizde yalnızız demek ki
Gözyaşlarının ardından ferah mutlu huzurlu günlerin gelsin inşallah
" Yağmurdan sonra büyürmüş başak
Meyveler sabırla olgulasirmis...
Mona Roza.. "Eki Görüntüle 2290379
Vallahi 10 yaş büyük abiniz ama maşallah mahalle arkadaşınız gibi konusmussunuz ilk hakaret sizde para konusu sizde attigi mesaj sonrasi ondan da ağır cumleler ile mesaj atmissiniz adama. Büyük buyuklugunu kucuk küçüklüğünü bilecek.
Ah be kardeşim kan bağı değil can bağı gerek bize gönül bağı
Uzme kendini ne olur çünkü karşındaki buna değecek biri değil Allah ıslah eylesin
Hepimiz yalnız doğuyor ve yalnız ölüyoruz bu dünyadaki yalnızlık nedir ki...
Hem bak şuan yalnız değilsin burda yorum yazan hanımlar var
Bu saatte burdaysak bizde yalnızız demek ki
Gözyaşlarının ardından ferah mutlu huzurlu günlerin gelsin inşallah
" Yağmurdan sonra büyürmüş başak
Meyveler sabırla olgulasirmis...
Mona Roza.. "Eki Görüntüle 2290379
Anlatamıyorum sanırım.Peki hanım efendi size S***** G** (Defol) denirse kardeşini tarafından telefonda siz küçüklüğünüzü bilirsiniz. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?