Acıma uygun başlık bulamadım

H

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden kötü oldunuz? İliski ikili dinamikten oluşur şuan sizi pışpışlasam benden iyisi olmazdi. Ben ise karşılıkli problemlerinizi cozmeniz için yardim etmeye çalışıyorum. İki tarafinda hatasini kabullenmesi iliski icin her zaman iyidir.
Belki farkina varip adim atarsiniz diye düşündüm. Neyse gideyim bari. Çav

He nasılsın deme olayına da degineyim sadece para dan bahsetmek olmasın
Herhangi bir şey maddiyat dışında odasına girdiğimde itina ile odadan çıkarıp kapısını kapatır.

Teşekkür ederim iki cümle okur ferahlarım belki derken sayenizde daha da kötü oldum

Tşkler iyi geceler size

okuduktan sonra, içimdeki his, abiniz haklı gibi diyor...

Konuşmada konuyu maddiyata çeken ve hakaret ederek konuşan sizsiniz. Siz böyle konuşunca karşı tarafın da çiçek uzatmasını bekleyemezsiniz. Telefonda da nasıl bir konuşma oldu bilmiyorum. Bu şekilde ise uzak olmanız normal. Saygı içimizden gelir, karşımızdakine göre şekillenmez. Sizin de saygı probleminiz var. Para mevzusunu da siz açmışsınız. O da haklı olarak bana borcun var demiş. Ayrıca öncesinde para vermiş olmanız şimdi paranın üstüne yatmanızı haklı göstermez. Size uzatılan ele nankörlük bu yaptığınız.

Son cümle de dikkatimi çekti. Hep kendini haklı görüyorsun yazmış. Burada da öyle hep bir savunma içindesiniz. Neden hatanızı kabul etmiyorsunuz? Sizi boşanmaya iten, ailenizden ayrı eve çıkmanıza sebep de kendiniz olabilirsiniz.

Lütfen yanlış anlamayın ama bu mesaj da abiniz daha ılımlı,konuşulabilir biri gibi görünüyor.Evet sizinle yakınlık kuramamış olabilir.Ama bu sevmediği ve değer vermediği anlamına gelmez.Sizi düşünmese icralık olduğunuz zaman yardım etmezdi.

İnsan bazı şeyleri olayın içindeyken göremiyor.Objektif olamıyor.Bence siz de kendinizi gözden geçirin.Gerçekten sizin tavrınızda doğru değil.

Siz arayın,adım atın,vakit geçirmeye çalışın eminim çok değişilik olucak.

Abiyle mesajlari ben mi goremedim? 6 sayfa boyunca biri alintilamistir belki diye baktim ama goremedim. Kim kime ne demis bilemedigim icin de yorum yapamayacagim.
Ben de saf saf okuyorum, hayır 2 kişi alıntılanmış ama onlarda da konu değişmiş sanırım, konuşmalar yok ama onlar konuşmaları görüp yorum yapmışlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…