Acımasız insanlar..

Böğüre böğüre ağlamak istiyorum böyle konularda. İnşallah sabrın sonu selamet arkadaşım. İçim ezildi, kalbi sıkıştı okurken. Senin kadar da metanetli olamazdım,tebrik ediyorum seni. Ya bağırırdım ya da oturur ağlardım. Sen doğru olanı yapmışsın. Çamura bulaşma üstüne sıçrar diye bir söz var ya o misal uzaktan uzaktan geçmişsin.

O kadar sevgısızdi ki ne desem olmayacaktı. Baskalarının mutsuzluğuyla beslenen bırı belli ki. Ordakı uzun yıllar tedavı goren arkadaslar cok buyuk tepkı gosterdı zaten . Bu konu ben ve benım gıbıler ıcın cok hassas bır nokta . Dilerım doğacak bebegı ile yurrgıne bı parca sevgı gelır

Ayyy inş oyle olmaz canım .. Yaptıgı buyuk yanlıştı ınsanları aglattı ve guldu.. Cok yanlıştı ama ne cocuguna ne kendıne dılerım dönmez bu durum. Cunku orda canı yanan insanlar ah ettı. Dilerım tutmaz. Her ay yasanan hayal kırıklığını , özlemi, gunlere saatlere ayrılmış özgurluğunu kaybetmiş bır cınselliği , beklentılerı kımse yasamasın.

Cok haklısınız. Sonsuz tesekkurler . Amin

Inş . Tesekkur ederım

buraya bir kadın yazmıştı
komşusu diğer komşusunu her konuda kıskanıp duruyormuş
kadının çocuğu olmadığı için normalde terlikle kovaladığı çocuğunu kadının yanında sevip öpüp okşuyor
Allah iyi ki verdi falan diyormuş

var böyle tipler
nerde yetişiyor nerden çıkıyor bu mahsüller ama varlar maalesef
kalpleri irin dolu

kimin başına ne geliceği bilinmez, onun başına ne geleceğini de allah bilir
anne olur mu olmaz mı o kadın bilemem, daha günü bitmemiş,
hoş her şey yolunda gitse bile o bebeğe gerçekten yazık
insalıktan nasibini almamışın analığı kim bilir nasıl beter olur

Merhamet yoktu kadında .. Oylesıne pervasızca konuştu ki kırmak için aglatmak yaralamak için afalladım.. Bır kadın bır insan bır anne yuregıne fazla gelecek bır nefret .. Allah yuregıne bır parca merhamet versın

Kadının kadına yaptıgına bakın..

Herseyiniz iyi cikmis. Bundan sonrasi nasip o halde. Insallah da kisa surede olacagina inaniyorum icinizi ferah tutun. O kadina da keske daha sert cikissaydiniz. O hamileyse sizlerde bebek ozlemi ceken insanlarsiniz ve resmen sizlere saygisizlik yapmaktan zevk almis. Su an takmaniza uzulmenize bile degmez inanin. Kalbi kotu bir insanin dediklerinden ne olur ki. Hepinizin kalbini kirarak zaten basina buyuk bir dert aldi haberi yok.

Insan karninda ki bebekten utanir degil mi ona birsey olmasindan da korkmuyor belli ki.

Gercekten kalbi bu kadar kotu mu inanamadim.
Bu sozleri soyledikten sonra aksam huzurla kafasini yastiga koyup yatabildi mi??
Birini taniyorum.6 yil cocuk tedavisi gordu.yakin arkadasi hemen hamile kalip dogum yapti.ben sahit olmadim ama cocugu olmayan kisi o arkadasinin cocuguyla hava attigini soyluyordu.rahatsiz oluyordu.ben inanmadim hic.hep hassas diye uzerine aliniyor dedim.belkide oyledir de.ama o tanidigim kisi 4 yil icinde 3 cocuk dogurdu.allah vergisi.

Hava attigini soyledigi arkadasida denemesine ragmen ikinci cocugu olmuyor hala...yaklasik 5 yil oldu ugrasiyor.
Demem o ki bu hayatta kimin ne yasayacagini bilemeyiz.
Ins dogurur ama her hamile kalan da dogum yapamayabilir benim gibi...
Ne diyim tez zamanda rabbim kucaginizi doldursun insallah

İnş çok tesekkur ederım.
Takıldığım soyledıklerınden cok merhametı yuregı.. Bır ınsan nasıl olurda bu kadar keyıfle uzer karsısındakılerı. İnanın haddını bıldırmek içimden gelmedi cahıllığıne verdım ben..

Dogru diyorsunuz insan bazen o kadar igreniyor ki karsisindakinin cahilliginden, merhametsizliginden cevap veresi de gelmiyor.
Biz burda okurken oncelikle sinirlendigimiz icin hirsimizi da alamiyoruz sanirim .

Dogru diyorsunuz insan bazen o kadar igreniyor ki karsisindakinin cahilliginden, merhametsizliginden cevap veresi de gelmiyor.
Biz burda okurken oncelikle sinirlendigimiz icin hirsimizi da alamiyoruz sanirim .
Haklısınızda. Hastanede 10 yıl cocuk sahıbı olmayan bır bayan fazlaca tepkı gosterdı. Ama anlamaya dahı calışmadı. Gıderkende ay hepsı kısırmış bunların hamıle halimle nıye geldım buraya yaa dedı :) rica edıyorum bıraz saygı dedıgımde . E ben ne yapayım alıp karnınıza cocukmu koyayım anlamadım ki ben olanı soyluyorum lanetı olan insanın cocugu olmaz dıye bılınır . Ne kadındır ne erkek dedı. Gulsemmi aglasammı bılemedım.bır mantıga oturtamadım kafamda nıye ne amacla soyluyor dıye.. Böylesı bırınıde gordum

Bence sosyal deney yapıyorlardı başka açıklaması olamaz ya da ruh hastası böylelerin çocukları korumaya alınmalı.Çocuğu olmayan birine lanetli diyen birinin yarın kendi çocuğu çok ağladığında uğursuz bu demesi hiç şaşırtıcı olmaz.

Gercekligine inanasim gelmiyor. O an biseyinizi kiskanmis olabilirler. Guzelliginizi, esinizin desteğini, kiyafetinizi veya topuklu ayakkabınizi.
Allah nasip edecektir inşallah.
Bi yerde okumuştum. Kadının yumurtası zeytine benziyor (şekil buyukluk ve ic cekirdek olarak) erkeğinki incire. (İncirin şekli buyuklugu ve cekirdeklerinin çokluğu.) Ve Kur'an'da bi ayette " incire zeytine, Sina dağına, bu guvenli sehre andolsun ki Biz insanı En güzel şekilde yarattık." (Tin 1/5) diyor. Bu yüzden hamilelik için zeytin ve incir tavsiye ediliyor. Nette bi yerde zeytinyağlı incir fln okumuştum bunun için. Denemek fayda var.
(Edit: banlanmayi göze alarak yazdım bu yorumu)

Yuhhhh ya çok Afedersiniz cahillik değil bu bildiğin gorgusuzluk! Siz hiç üzülmeyin herseyin bir vakti vardır hayırlısını zamanını en iyi bizi yaratan bilir. Asıl o kadın uzulsun ve Allah tan korksun yahu . Bunlar nasil sözler bu ne kendine güven bu ne küçük dağları ben yarattım modları. Nasıl böyle büyük konusabililiyor böyle insanlar nasıl korkmuyorlar hayret ediyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…