Acımasızlık mı ettim bilmiyorum

Bana dolaptan ceza geldi hahahahha satış yapıyordum butik değildim itiraz ettim hemen ama çok kötüydü canımı sıktı

Sevgilinizin ailesi niye sizi barıştırıyor?
Bu adamın doğru düzgün hiçbir şeyini beğenmiyorsunuz buna rağmen 2 yıldır birliktesiniz. Bunu durup bir düşünün.
Kendisi için iyi deyip duruyorsunuz ama o iyilik değil pasifik büyük ihtimalle ve bir ilişkiyi devam ettirmek içim yeterli değil tabi ki.

Bana dolaptan ceza geldi hahahahha satış yapıyordum butik değildim itiraz ettim hemen ama çok kötüydü canımı sıktı
Ayni sistemi kullandigimiz 500den fazla magaza var, mufettisler ayni gun 38 magaza denetlemisler, 37si kanunlara uygun biri uygun degil. Sonuc ceza yedik :)
Var olan tum cihazlar tum cihazlar sistemler ayni birde itiraz davasiyla ugrastik.

Para vermemekle iyi etmişsin. Ailesi, çevresi destek olsun. Ama ayrılmayın. Manevi olarak yanında olun.

Benzer durumları herkes yaşayabilir..

Ayni sistemi kullandigimiz 500den fazla magaza var, mufettisler ayni gun 38 magaza denetlemisler, 37si kanunlara uygun biri uygun degil. Sonuc ceza yedik :)
Var olan tum cihazlar tum cihazlar sistemler ayni birde itiraz davasiyla ugrastik.
Ben de 200 bini aştım diye ceza geldi 100 civarı şok oldum şahış şirketim vs yok ve yıllık değil 2 3 sene toplamı 270 bin civarı itiraz ettim kabul edildi 2 sene önce 14 bin ödedim sadece

Yani hayatta bu herkesin başına gelebilir ama ihmal söz konusu. Yani 600bin tl den bahsediyoruz.
Bu hayatta herkesin başına gelebilir bı konu sınıfına o kadar da giremez bence.
Arkadaşın bahsettiği vergi ödemesi konusundaki insani dalginliklar kaç yıllık avukat için geçerli olamaz.
Kağıt kürek işlerine gayet hakim, muhasebeci tuttuğuna göre takip etmek de zor değil.
Bahsettiğiniz şey son derece büyük bir sorumluluk.

Ayrıca gerçekten konuya hakim değilim ama bilen varsa diye yazıyorum, bu tür cezalar takside baglanamiyor mu, gerçekten nakit 400 vermiş mi yani bı anda? Erteleme talebi, taksit başvurusu vs yapmamis mi? Yapılamıyor mu yani gerçekten?

O 400 ü verdiğine emin misiniz?

Ona çok güveniyorum eminim lafından bahsetmiyorum gözünüzle gördünüz mü ibandan 600 bin para çıkışını ve çıkış nedenini tarihini ve ceza makbuzunu?

Müge anlının dedıgı gıbı ablası abısı anası babası bıtmıs mı senden ıstıyor. Gitsın aılesınden alsın. Karısı olsan da böyle devam eder. Verme bence

600 bin lirayı taksite böldürebilirdi vergi dairesinden.O yalan söylemiyorsa siz yalan söylüyorsunuz o halde.600 bin büyük şirketlerin çıkıyor borcu avukat ne alaka.Kaç senedir bakmamış borçlarına da.
Neyse cevap olarak Ödemeyin

Fatih Reşit Civelekoğlu mu diyordu erkeğe acımayacaksın diye. Sen arkasını topladıkça o batmaya alışıyor çıkmaya değil. Değişken durumlar mümkün ama istisna o değişkenlik..

a

Az bir para değil.İki yıllık arkadaşlıkta yapmayın ödemeyin.Ailesi ile çözecek sizle değil.Her gün neler okuyoruz kimseden de bu kadar emin olmayın.

Niye olacak bulmuşlar böyle bir kekliği yolacaklar bırakırlar mı

Aynen bunu yazacaktım. 50 bin lira, 100 bin liralık gelire 600bin lira ceza mı çıkar ... vergi cezaları gayet insancıl Türkiyede.

Konuya tek yorumum var.

1. Diyelim ki adam doğru söylüyor, ablacığım ne acıması aklın yerinde mş senin adam bariz vergi kaçırmış. Hiçbir muhasebeci öyle hatalar yapmıyor ADAM BİLE İSTEYE VERGİ KAÇIRMIŞ DOLANDIRICI yani. Minnoşça gelir beyan etmemek diye bir şey yok, bariz bilreke beyan etmemek var o da vergi kaçırmaya giriyor.

2. Bana kalırsa vergi borcu yalan 600binlik ceza için en az 5milyon tl kaçırmak gerekiyor. bence bu ibiş coin moinde battı şimdi de seni acındırıp seni söğüşleme derdinde.

3.Ailesi de ultra ahlaksız ve rezil insanlar, hangi şerefli aile oğlunun elin kızından para dilenmesine izin veriri?? Bunlar ailecek yvşak resmen çete olmuşlar seni sömürüyorlar.

Senin anan baban yok mu, adam paspal sigara da içiyor leş gibi cep delik cepten delik ailesi sana bu çulsuzu al diye yapışmış eee senin ailen nerde haydi sende akıl yok ailen neden sahip çıkmıyor?? Arkadaşın da mı yok?? Bu aileye sen kurban edileceksin haberin olsun. Paran var, birikimin var sen o parayı bedavaya mı kazanıyorsun, her ay vergisini ödeyen sen eşşek misin?? Sakın verme paranı bak bu kadar yorum yaptık. Bu hıyarı da ailesini de engelle gitsin sakın görüşme.

O isler oyle sevgilinizin anlattigi gibi olmuyor. Gelir bildirmemenin cesitleri var. Sevgiliniz ibana aldigi paralara makbuz kesmis mi,, kestigi makbuzlari muhasebeye iletmis mi vs vs. Avukatlar bu isten en iyi anlayan meslek grubu. Anlatilani tek seferde anlayan tek meslek grubu diyebilirim hatta. Cikarip 10lira vermeyin

Yalan dolan inanmayın... fatura vermemenin cezası ilk seferde 14.000lira, sonrasında fatura bedelinin %10u kadar. 600bin ceza icin 6milyon lira beyan edilmemiş gelir gerekiyor en az. Adam cep delik cepken delik, kesin kumar coin turu islere takıldı. İsteyenler buyursun: Fatura Kesme Şartları ve Fatura Kesmeme Cezaları 2025 | Jestiyon

Gercekten 600bini yedigini hiç düşünmüyorum, muhasebeciler gayet akilli o kadar cezayı yiyecek kimse yok.

Oyle bi anda gel sana 600bin diye ceza yapistirmiyolar, o paralarin aciklamasi vardir diye seni cagiriyolar vergi dairesine. Kendini acikliyosun , en kaba haliyle pazarlik yapiyosun. Onunda odeme vadesi uzun oluyor. Yarin öde demiyolar. Yani bu adam bu isi 2 ay once ogrenmis zaten. Bu adamin 6milyon kazancak kapasitesi oldugunu düşünmüyorum bu arada. Bencede kumar coin biseye takildi

Adam fena kolpaci çıktı konu sahibi ne diyorsun bu işe? Hala iyi miyi adam deme şuna ya

Daha önce borç verdin mi sen buna?

Asla vermezdim nakitim 5 milyon olsun isterse eşim değil kardeşim değil. Avukat olmuş hala ilişkisini bile ailesi toparlıyor. Bir kere sizden para istemesi bile ayrılık sebebi olmalı. Verir vermez ben orasına bakmazdım. İyi biri olması ekonomi yönetiminin de iyi olduğu anlamına gelmez. Siz de vermeyin sorumsuzluğunun bir bedeli olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…