- 14 Eylül 2025
- 1.312
- 3.861
- 48
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Böyle hissetmek hoşunuza gidiyor olabilir ama hayattaki en yakını siz değilsiniz.Hayır aslında öyle değil. Kendi kartılarından Ödemiş elindekileri Ödemiş. En yakını beni gördüğü için bana sordu. Yani dediğiniz gibi kredi tüketme durumu yok
Bana dolaptan ceza geldi hahahahha satış yapıyordum butik değildim itiraz ettim hemen ama çok kötüydü canımı sıktıBence o parayi verme. Geri kalan hic bir sey icin yorum yapmam sen bilirsin.
Mali musavirim, butun hayatimi finans uzerinden kazaniyorum. Bir gun bankaya vergi odemeleri icin talimati yazdim gonderdim ama banka atlamis, sonuc olarak ceza yedik. Banka hatasini kabul etti ve odedi.
Sunu cok iyi bilirim. Vergi mufettisi ceza yazmak isterse yazar. Bulur neden. O kadar sacma sapan cezalar gordum ki hele su son bir kac yilda. Anlatsam roman olur. Bu konudan cokda yuklenme istersen.
Ayni sistemi kullandigimiz 500den fazla magaza var, mufettisler ayni gun 38 magaza denetlemisler, 37si kanunlara uygun biri uygun degil. Sonuc ceza yedik :)Bana dolaptan ceza geldi hahahahha satış yapıyordum butik değildim itiraz ettim hemen ama çok kötüydü canımı sıktı
Merhaba ,2 yıldır hayatımda olan biri vardı. Bir kere ayrılmıştık sonra ailesi araya girdi bizi barıştırdılar. Ama kısaca konu şu ki bu kişi avukat , 2 yıldır hayatımda bazı şikayetlerim vardı ama efendi terbiyeli saygıkı biri artısı eksisinden fazladır. Bana iyi davrandı hep. Ama benim için bir sorun vardı bu da umursamaz olması ve sigara içmesi. Sigarayı bırakması için direndim bıraktı yine başladı vs. Ama şimdiki konu karışık az evvel tartıştık. Maliyeden 600bin tl kadar ceza yemiş muhasebecisi bazı gelirlerini bildirmediği için. Ben defalarca uyarmıştım kontrol et , zamanında ödeyin vs diye ama umursamamış ve şuan 600bin borçu gelmiş.
400ünü Ödemiş hemen elinde olanla. 200 bin kalmış bütün kartları dolmuş. Bana söylemedi ama en son bugün anladım üzgündü sordum noldu diye anlattı. Şaşırdım çok üzüldüm ve kızdım. Bana dedi ki senin kartından çeksek 200bin ödesek acil olur mu. Bakın şöyle söyleyeyim parayı öder, kesinlikle öder ama ben çok kızdım bu kadar umursamazlık olur mu? 600 bin tl az para değil. Ve bu sadece umursamazlık yüzünden olmuş. Kontrol ettim doğru . Yalan söylemiyor. Sonra ben kızdım bagırdım cağırdım kavga ettim kendi kendime. Yapacak bişey yok diyor. 2 senedir elinde avcunda olan bişey yok. Ben de salak gibi ev alalım diye peşinat biriktiriyorum kendimce bir milyona yakın param oldu. Ama onun bu kadar gamsız olması beni delirtti en son dedim ben senle yapamıcam artık. Seni bunları mı düşünüyorsun yine kazanırım veren Allah diyor. Sizce ben ne yapmalıyım? Krediyi çekip versem arkasını toplamış olcam dersini almışsa benzemiyor ama şimdi de çok acımasız gibi hissediyorum.
Ben de 200 bini aştım diye ceza geldi 100 civarı şok oldum şahış şirketim vs yok ve yıllık değil 2 3 sene toplamı 270 bin civarı itiraz ettim kabul edildi 2 sene önce 14 bin ödedim sadeceAyni sistemi kullandigimiz 500den fazla magaza var, mufettisler ayni gun 38 magaza denetlemisler, 37si kanunlara uygun biri uygun degil. Sonuc ceza yedik :)
Var olan tum cihazlar tum cihazlar sistemler ayni birde itiraz davasiyla ugrastik.
Bu hayatta herkesin başına gelebilir bı konu sınıfına o kadar da giremez bence.Yani hayatta bu herkesin başına gelebilir ama ihmal söz konusu. Yani 600bin tl den bahsediyoruz.
Müge anlının dedıgı gıbı ablası abısı anası babası bıtmıs mı senden ıstıyor. Gitsın aılesınden alsın. Karısı olsan da böyle devam eder. Verme benceMerhaba ,2 yıldır hayatımda olan biri vardı. Bir kere ayrılmıştık sonra ailesi araya girdi bizi barıştırdılar. Ama kısaca konu şu ki bu kişi avukat , 2 yıldır hayatımda bazı şikayetlerim vardı ama efendi terbiyeli saygıkı biri artısı eksisinden fazladır. Bana iyi davrandı hep. Ama benim için bir sorun vardı bu da umursamaz olması ve sigara içmesi. Sigarayı bırakması için direndim bıraktı yine başladı vs. Ama şimdiki konu karışık az evvel tartıştık. Maliyeden 600bin tl kadar ceza yemiş muhasebecisi bazı gelirlerini bildirmediği için. Ben defalarca uyarmıştım kontrol et , zamanında ödeyin vs diye ama umursamamış ve şuan 600bin borçu gelmiş.
400ünü Ödemiş hemen elinde olanla. 200 bin kalmış bütün kartları dolmuş. Bana söylemedi ama en son bugün anladım üzgündü sordum noldu diye anlattı. Şaşırdım çok üzüldüm ve kızdım. Bana dedi ki senin kartından çeksek 200bin ödesek acil olur mu. Bakın şöyle söyleyeyim parayı öder, kesinlikle öder ama ben çok kızdım bu kadar umursamazlık olur mu? 600 bin tl az para değil. Ve bu sadece umursamazlık yüzünden olmuş. Kontrol ettim doğru . Yalan söylemiyor. Sonra ben kızdım bagırdım cağırdım kavga ettim kendi kendime. Yapacak bişey yok diyor. 2 senedir elinde avcunda olan bişey yok. Ben de salak gibi ev alalım diye peşinat biriktiriyorum kendimce bir milyona yakın param oldu. Ama onun bu kadar gamsız olması beni delirtti en son dedim ben senle yapamıcam artık. Seni bunları mı düşünüyorsun yine kazanırım veren Allah diyor. Sizce ben ne yapmalıyım? Krediyi çekip versem arkasını toplamış olcam dersini almışsa benzemiyor ama şimdi de çok acımasız gibi hissediyorum.
600 bin lirayı taksite böldürebilirdi vergi dairesinden.O yalan söylemiyorsa siz yalan söylüyorsunuz o halde.600 bin büyük şirketlerin çıkıyor borcu avukat ne alaka.Kaç senedir bakmamış borçlarına da.Merhaba ,2 yıldır hayatımda olan biri vardı. Bir kere ayrılmıştık sonra ailesi araya girdi bizi barıştırdılar. Ama kısaca konu şu ki bu kişi avukat , 2 yıldır hayatımda bazı şikayetlerim vardı ama efendi terbiyeli saygıkı biri artısı eksisinden fazladır. Bana iyi davrandı hep. Ama benim için bir sorun vardı bu da umursamaz olması ve sigara içmesi. Sigarayı bırakması için direndim bıraktı yine başladı vs. Ama şimdiki konu karışık az evvel tartıştık. Maliyeden 600bin tl kadar ceza yemiş muhasebecisi bazı gelirlerini bildirmediği için. Ben defalarca uyarmıştım kontrol et , zamanında ödeyin vs diye ama umursamamış ve şuan 600bin borçu gelmiş.
Merhaba ,2 yıldır hayatımda olan biri vardı. Bir kere ayrılmıştık sonra ailesi araya girdi bizi barıştırdılar. Ama kısaca konu şu ki bu kişi avukat , 2 yıldır hayatımda bazı şikayetlerim vardı ama efendi terbiyeli saygıkı biri artısı eksisinden fazladır. Bana iyi davrandı hep. Ama benim için bir sorun vardı bu da umursamaz olması ve sigara içmesi. Sigarayı bırakması için direndim bıraktı yine başladı vs. Ama şimdiki konu karışık az evvel tartıştık. Maliyeden 600bin tl kadar ceza yemiş muhasebecisi bazı gelirlerini bildirmediği için. Ben defalarca uyarmıştım kontrol et , zamanında ödeyin vs diye ama umursamamış ve şuan 600bin borçu gelmiş.
Az bir para değil.İki yıllık arkadaşlıkta yapmayın ödemeyin.Ailesi ile çözecek sizle değil.Her gün neler okuyoruz kimseden de bu kadar emin olmayın.Merhaba ,2 yıldır hayatımda olan biri vardı. Bir kere ayrılmıştık sonra ailesi araya girdi bizi barıştırdılar. Ama kısaca konu şu ki bu kişi avukat , 2 yıldır hayatımda bazı şikayetlerim vardı ama efendi terbiyeli saygıkı biri artısı eksisinden fazladır. Bana iyi davrandı hep. Ama benim için bir sorun vardı bu da umursamaz olması ve sigara içmesi. Sigarayı bırakması için direndim bıraktı yine başladı vs. Ama şimdiki konu karışık az evvel tartıştık. Maliyeden 600bin tl kadar ceza yemiş muhasebecisi bazı gelirlerini bildirmediği için. Ben defalarca uyarmıştım kontrol et , zamanında ödeyin vs diye ama umursamamış ve şuan 600bin borçu gelmiş.
Sevgilinizin ailesi niye sizi barıştırıyor?
Bu adamın doğru düzgün hiçbir şeyini beğenmiyorsunuz buna rağmen 2 yıldır birliktesiniz. Bunu durup bir düşünün.
Kendisi için iyi deyip duruyorsunuz ama o iyilik değil pasifik büyük ihtimalle ve bir ilişkiyi devam ettirmek içim yeterli değil tabi ki.
600 bin lirayı taksite böldürebilirdi vergi dairesinden.O yalan söylemiyorsa siz yalan söylüyorsunuz o halde.600 bin büyük şirketlerin çıkıyor borcu avukat ne alaka.Kaç senedir bakmamış borçlarına da.
Neyse cevap olarak Ödemeyin
O isler oyle sevgilinizin anlattigi gibi olmuyor. Gelir bildirmemenin cesitleri var. Sevgiliniz ibana aldigi paralara makbuz kesmis mi,, kestigi makbuzlari muhasebeye iletmis mi vs vs. Avukatlar bu isten en iyi anlayan meslek grubu. Anlatilani tek seferde anlayan tek meslek grubu diyebilirim hatta. Cikarip 10lira vermeyin
Ha evleneceksin yani orası kesin.... İyi peki kolay gelsin.Yani işte elinde avcunda olan boş yere gitmiş oluyor evlilik için para lazım şuan sıfırlandı adam beni bu kısım ilgilendiriyor.
Yalan dolan inanmayın... fatura vermemenin cezası ilk seferde 14.000lira, sonrasında fatura bedelinin %10u kadar. 600bin ceza icin 6milyon lira beyan edilmemiş gelir gerekiyor en az. Adam cep delik cepken delik, kesin kumar coin turu islere takıldı. İsteyenler buyursun: Fatura Kesme Şartları ve Fatura Kesmeme Cezaları 2025 | Jestiyon
Gercekten 600bini yedigini hiç düşünmüyorum, muhasebeciler gayet akilli o kadar cezayı yiyecek kimse yok.
Adam fena kolpaci çıktı konu sahibi ne diyorsun bu işe? Hala iyi miyi adam deme şuna yaYalan dolan inanmayın... fatura vermemenin cezası ilk seferde 14.000lira, sonrasında fatura bedelinin %10u kadar. 600bin ceza icin 6milyon lira beyan edilmemiş gelir gerekiyor en az. Adam cep delik cepken delik, kesin kumar coin turu islere takıldı. İsteyenler buyursun: Fatura Kesme Şartları ve Fatura Kesmeme Cezaları 2025 | Jestiyon
Gercekten 600bini yedigini hiç düşünmüyorum, muhasebeciler gayet akilli o kadar cezayı yiyecek kimse yok.
Asla vermezdim nakitim 5 milyon olsun isterse eşim değil kardeşim değil. Avukat olmuş hala ilişkisini bile ailesi toparlıyor. Bir kere sizden para istemesi bile ayrılık sebebi olmalı. Verir vermez ben orasına bakmazdım. İyi biri olması ekonomi yönetiminin de iyi olduğu anlamına gelmez. Siz de vermeyin sorumsuzluğunun bir bedeli olmalıBenden maddi ve manevi destek bekliyormuş, anlattığına pişman olmuş. Tamam da sen ev arsa mı alıyorsun da destek bekliyorsun dedim. Hadi para denkleştirip bişey alsa düşünmeden verirdim. Ama böyle bi durumda çok zor yani. Evli olsam kavga kıyamet , bi de eleştiri kabul etmiyor sadece manevi destek bekliyormuş. Yani bunlar hayatta olabilir biliyorum ama çok üzgünüm bu adam beni delirtir evlenince. Bu konu harici çok iyi biri ama o kadar gamsız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?