Bir zamanlar ki kendimi gördüm çok acı gerçekten kendine gel toparlan bir erkek için kendini bu kadar aşağı konuma sokma !!!!Herkese iyi geceler..
Çok hastalıklı düşünce kafasına sahip birine aşık oldum, belkide takıntı yaptım.. ilişkimiz bitti.. ve ben hala salak gibi büyük bir çıkmazdayım..
Özetlersek olayı:
Ona uygun olmadığımı önceden giydiğim bikinelerin, arkadaşlarımın evinde kalmalarım, askılılarım gece sahile inmelerim arkadaşlarla yapılan sohbetler ( yani küfürlüydi biri) geçmişte görüştüğüm biri.. bunları değiştiremezsin bana uygun değilsin herşy sevmek değil anla dedi.. inatcı tavırların, rahat hallerin, milletle ilgilenmen dedikodu yapman sağa sola bakman benim hayat tarzıma uygun değil dedi, 1 sene sonra dedi.. 1 sene boyunca herşeyimi aptal gibi ona uyarlayan bana dedi..
Bana gelecek olursak: evde takılan aptalın biriyim.. onun için kıyafetlerimi değişmiştim, işimi, herşeyimi.. şimdi öyle bir haldeyim ki kendimi çok kötü hissediyorum kötü biriyim demek ki diyorum. Bu ilişkinin doğurduğu sonuçlarla bir kaç arkadaşımı kaybettim..
Ve bir ton olay..
Ve bir çok sacma şey.. bana acımazsız yorumlar yapın bir kendime geleyim böle aciz aptalca beni herşeyimle karalayan biri için mutsuzluğa sessizliğe gömülmiyim..
İçinde bulunduğum hali çözemiyorum. Kurtulamıyorum.. takıntı gibi. Hayatım olumsuz oldu her anlamda. Çıldırıcam soğuk su etkisi lazımSen böyle diyince de insanın içinden gelmez ki acımasız yorum yapmak
Beni böle karalayınca sanki herkes çok mükemmel kendim rezil gibiymiş hissediyorum.. kendimi toplumdan soğutluyorum gün geçtikçe...Acımasız yoruma gerek yok.Bir erkek için kendinizi değiştirmeyin yeter..Sizi olduğunuz gibi sevmeyecek adam hiç sevmesin daha iyi.
Senin nolmuştuuBir zamanlar ki kendimi gördüm çok acı gerçekten kendine gel toparlan bir erkek için kendini bu kadar aşağı konuma sokma !!!!
İçinde bulunduğum hali çözemiyorum. Kurtulamıyorum.. takıntı gibi. Hayatım olumsuz oldu her anlamda. Çıldırıcam soğuk su etkisi lazım
Kendimden taviz vere vere bir hal olmuştum şimdi noldu bütün kişiliğim benliğim gitti kişilik bozukluğu yaşıyorum . Sakız çiğnememe ruj sürmeme bile karışıyordu karışması sorun değil değer bilse bide .Senin nolmuştuu
:)) çok daha tatlı birşey oldu teşekkürlerAykiri dusuncede iki insanmissiniz.bir erkek icin benimsedigin tercih ettigin hayat tarzi giyim tarzi konusma tarzindan bir daha vazgecmemen icin sana ders olur.
Seni seven insan bikinine kafayi takmaz zaten.
Askili giyme dedi diye bir adam giymezsen olacagi budur.dua et ki ayrilmissiniz.yoksa kisitlayarak seni sokacagi kapanda mutsuz bir hayat yasayacaktin.
Oldu mu acimasiz : )
Sizin nasıldı? Özetler misiniz hayat hikayenizi merak ettim açıkcasıKendim olmaktan vazgeçip evlendim, bende sevgi uğruna degismeye çalışanlardanım. Şimdi çok mutsuzum. O kadar yabancılaştım ki kendime, kendimi özlüyorum. Naparsan yap aşk için ama sakın başka bir insan gibi davranma, değişme, kendinden vazgeçme. Vallahi de billahi de ilerde coooook pişman olursun
Aa ne alaka rezillikle.Ne güzel hayatını yaşıyormuşsun önceden işte.Psikolojik baskı kurmuş üzerinde bence..Ben böyleyim de.Beğenmeyenide sen isteme...Beni böle karalayınca sanki herkes çok mükemmel kendim rezil gibiymiş hissediyorum.. kendimi toplumdan soğutluyorum gün geçtikçe...
Ben de şu kurduğun cümleyi sana iade ediyorum, zira senin de toparlanman gerek.Bir zamanlar ki kendimi gördüm çok acı gerçekten kendine gel toparlan bir erkek için kendini bu kadar aşağı konuma sokma !!!!
Toparlanmam gerektiğini biliyorum evet ama erkek için değil kendim için erkek olaylarını geçtim zatenBen de şu kurduğun cümleyi sana iade ediyorum, zira senin de toparlanman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?