Acımazsız yorumlarınız gerek.

Beni yazmissin yahu. İlk zaman benimde boyleydi yasim daha 20 ydi en delli zamanlarim sezlongun etrafini saran bira siselerime kadar saymisti yok tavla oynuyosun yok ters gunesleniyosun fln giyim kusam arkadas, gym ve iş ortamini soylemiyorum bile. O anlattikca sok oluyodum ulan derdim napiyomusum ben boyle.. işine gelirse dedim. Ama kendimi hic kotu bilmedim ortam neyi gerektiriyorsa bende oyleydim. Havam civam yoktu ben buydum cunku, rahattim. Ailemde de sorun yok e sana neydi o zaman. Kismet ya iste simdi 5 yillik evliyiz. Suan esim benden de rahat o yuzden sakin benliginden vazgecme. Bu sensin. Kabul eden gelir gelmeyen gitsin gozu acilmamis birini bulsun. Bu ne yahu ask i bu kadar buyutme. Kendinden vazgececek kadar buyuk birsey degil ask. 10 kere degil 1 kere gelmissin dunyaya eglenmene bak. Aslolan sensin

değişmek istiyorsan kendin için değiş. ayrıca hala bir erkek için zaman kaybetmek istiyorsan aptallık olur bu. dünyada erkek yok mu sanıyorsun.

Acimasiz yoruma gerek yok canim.
Herkes kendisine uymayan birilerini sevmistir.
Simdi tabi şaşkinsin. Zamanla kendine gelirsin merak etme. Sen ozune don yeter.
Benimsemedigin şeyleri uygulamana gerek yok.
Neyse ki evlenmemissiniz. Evlenip bosanmak cok daha zor...

İnsan severken göremiyor üzülme. Seni sen yapan şeyler de seni acıtan şeyler olacak yine. Böylece anlayacaksın aslında ne olduğunu nelere ihtiyacın olduğunu, nelere sahip olmak istediğini, nasıl bir ilişkinin seni mutlu edeceğini ve nelere taviz vermemen gerektiğini. Hemen hemen herkes geçti bu yollardan ve bu şekilde tanıdı doğru kişiyi. Sen sen olmaktan vazgeçme. Hiçbirşey için geç değil. Toparlan aradan bir kaç ay geçsin buna mı üzülmüşüm dersin.

Arkadaşlarınızla düzelme imkanınız varsa özür dileyin. Eskiden giyindiğiniz gibi giyinin, sevdiğiniz şeyleri.. işinizden memnun değilseniz daha mutlu olacağınız bir iş bakın.. ve sizi ne rahatlatıyorsa onu yapın. Ben en kötü anlarımdan hep yazarak kurtulurum, varsa böyle kişisel terapileriniz onları yapın. İçinde bulunduğunuz durumdan çıkmak sizin elinizde. Bir de kurtulduğunuza şükredin, en çok hep kendinizi sevin. Sizi siz olduğunuz için sevenlerle karşılaşmanız dileğimle

Acimasiz yorum yapilacak bir konu degil zira herkesin basina gelebilir.
Ama insanlar icin hayat degistirmenin buyuk bir hata oldugunu gormussunuzdur diye umuyorum.
Sen sen oldugun icin seven insanla mutlu olunur. Sizi degistirmeye calisan/iten ile degil. Dilerim cabuk atlatirsiniz, bu donemde sosyal kalmaya, sevdiginiz seyler yapmaya ozen gosterin, iyi gelecektir.

Zararın neresinden dönsen kârdır. Hâlâ kedini ona beğendirmek için uğraşıyor olabilirdin. Böyle insanlar yok değil. Sen en azından gerçeği anlamış ve yollarınizi ayırmışsın.
Dışarı çık gez dolaş öyle eve kapanarak atlatamazsın.

Buna mi üzüyon canını kız deli misin sen
Amaaaaannn salla gitsin ya...
Bu mu dert ya.
Güçlü ol az güçlü dik dur .
İnsanların ne sorunları dertleri var.
Kimse için olduğun halin dışına çıkma canım.
Sen kendini tanı önce ya bi.
Ben Kimim napiyorum ben elin oglu icin neler yaptım yapıyorum de.
Kimsin sen bi bunu düşün.
Değer ver kendine ya ...
Eşimden ayrıldım nelerle ugrastim asla ezik durmadim.
Hep daha mutlu oldum olmaya çalıştım.
Bi gün hayatına adam gibi biri çıkacak ve cok mutlu olacaksın.
Topla kendini

Bir erkek için kendini değiştirmek büyük aptallık tır. Onu giyme bunu yapma onu takma onu sürme hayat bundan ibaret. Herkesin ders aldığı bir dönem vardır. Senin için o dönem bu dönem işte. Titre ve kendine gel. Ayrılıp bir oh çeker insan :) hayatını yaşa, kaybettiklerini geri al, kimseyi takma! Hayat boş eğlen coş!

bana da lazım o acımasız eleştirilerden , ben de sizin gibi baglandım körkütük .
Benim arkamda durmayan , beni bir kalemde silen, ailesi icin bizim icin yaptıklarıma rağmen beni terk eden bir adamı hala seviyorum .
Sana uygun degil , boyle bir adama sevilmeyi hakketmiyor diyorum, yine dr içim soğumuyor .
2 gün önce onu gördüm 1.5 aydan sonra gözyaşlarımi tutamadım ( hala aklıma geldikçe gözyaşlarım boşalıyor .
Kahretsin değmeyen bir adamı seviyorum .
Gel dese herhalde hapis hayati da yaşayacağını bile bile tamam derim .
Mantığım kabul etmiyor , duygularım illede o diyor .
Bas edemiyorum bununla malesef ( sadece dua ediyorum hayırlısını nasip et diye

şöyle söyliyim eşimle aramda sizin olduğu kadaruçurum yok yine de çok ciddi sorunlar yaşadığımız oluyor. hayata bakış açısı farklı olunca ne kadar sevsen de olmuyor bir süre sonra. sen kendini ona uyarlamışsın ama yine de terk edilmişsin o yüzden enayi gibi hissediyorsun. emin ol çok büyük hata yapmışsın. ben de kendimi ona uyarlamıştım ama o dediğin ömür boyu olmuyor. bir süre sonra kendi benliğine dönüyorsun ve çok çatışıyorsun. bu sefer sen böyleydin sonra değiştine dönüyor iş. halbuki tahammül sınırın ve ödün verme kapasiten bitiyor kendine dönüyorsun. bu sefer daha ciddi sorunlar oluyor. iş ciddiye binmeden bittiği iyi olmuş kendi kafana göre birini bul rahat et

ne kadar değer verirsen
o kadar paspas olursun

daha fazla küçülme adamın karşısında sen de vazgeç

Bende senin gibiydim bikini arkadaşlardan kalma vb. Herşey bende de vardı ve şuan senin erkek arkadaşın gbi biriyle evliyim ve çok mutluyum ama bana diretmedi şunu böyle yap böyle yap demedi sadece sohbet ederken dini olarak anlatırdı bir sabah kalktığımda ben kapanacagim dedim ve o gün kapandim ve şuanda ferace giyinmedgimde rahatsız oluyorum ve çok mutlu bir evliliğin var bn iki tarafında inançlarına saygılı olduğu zaman herşeyin üstesinden geleceği kanaatindeyim

Hayatının odağında sadece sen olmalısın!
Ve kimmseye hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin,eşin bile olsa!
Ennn önemli sensin bu sıralamada..

Bundan sonraki hayatın,bu tecrübeyle beraber çok daha sorunsuz ve mutlu geçecektir canım..

bikini giymekte arkadaşlarda kalmakta ne varmış??
dinen herhangi bir sakıncası yoktur din diye hurafelere inananları tenzih ediyorum tabii..

elin adamı için kendi değerlerinizi hiçe sayarsanız böyle olur işte.. sanki anneniz babanız yanlış biliyormuş gibi.
bikini giyiyorsan net direteceksin ben giyiyorum beğenmiyorsan kapı orada.
niye herşeyi erkeğe göre ayarlamak zorundasınız?
böyle bir saçmalık olamaz.

bu da size ders olsun.
askılı giyiyorsan giyiyorsun.
arkadaşında kalıyorsan kalıyorsun.
seni seven böyle kabul edecek. askılıyla beğenip sonra giyme diyen heriflerden hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…