Acımazsız yorumlarınız gerek.

bikini giymekte arkadaşlarda kalmakta ne varmış??
dinen herhangi bir sakıncası yoktur din diye hurafelere inananları tenzih ediyorum tabii..

Bazı insanlar bu düşüncelere karşı canım kimseyi sorgulamak bizlere düşmez ama kalkta sen boyleydim soyleydin diye konu sahibinin sevgilisi yapan kişiler çok var ben eşimden görmedim ama böyle yapanlar gerçekten sıkıntılı

Bakın hepimizin bir yaşam tarzı vardır. Kendim den örnekleyeyim çok sevsem aşkımdan ölsemde alkol kullanan gece yarılarına kadar arkadaşlarıyla takılan vs birisini kabul etmem. Neden edeyim ki. Anlaşamayacağım kabullenemeyeceğim apaçık ortada. Yaşam tarzınıza sonsuz saygı duyuyorum. Sizde benim görüşlerime saygı duyuyorsunuz biliyorum. Ancak eş/sevgili durumlarında bu biraz farklı olabiliyor. İnanın en hayırlısı olmuş. İleride daha aşılamayacak noktalara gelebilirdi.
Ha bunu bir yıl sonra dile getirmesi tamamen Karşınızdaki insanın basitliği

Siz aptalliklar yapin evli bile olmadigin halde bi adam icin kendinizi degistirin onun arkasindan aglayin zirlayin sonra bana acimasiz yorum yazin deyin. E be guzelim sana acimazsiz yorumun alasini yapardim ama malesef sitede ban olayi var
Diye mi yazmamiz gerekiyor anlamadim. Ha birde yaptiginiz aptallikta yok sevmissin degissmissin hepsi bu. Ama en onemli soru su? Bir erkek icin kendi zevklerinden vazgecmek degermi? Hayir bence degmez. Sizi siz oldugunuz icin seven bir suru insan cikacakken karsinizda 1adamda takili kalmak pek mantikli degil

Bir insan icin hayat değiştirmek.. sen kendine teshisi koymussun zaten. Tedaviye gec artik aklini basina topla.

Bu sana ders olsun,kendine uygun birini bul.

Tecrübe olmuş hocam. Bazı "şeyler" yaşamadan öğrenilmiyor, bazı "şeyler"i yaşamış biri olarak söylüyorum Olmadı akşama iki tek atılır, hayata devammm

eee eşin de baştan karşıymış işte zorlamamış ama başka yönden aklını çelmiş sen de saf birisin ki sanki önceden dinsizmişsin gibi inanmışsın. kuran'da kadın erkek yiyebilirsiniz der mesela evde kalmanın bir sakıncası yoktur ama böyle dini hacı hocadan öğrenenlere inanırsanız yanlış.
bikini giymekle ilgili aksi bir durum da yoktur. örtünme filan zaten kuran'da olmayan kavramlardır. sohbetlerde dini vaazla sanki karşısında çocuk varmış gibi anlatan tipleri de samimi bulmam. benim aklım yok mu senin küçük beyninle vereceğin vaazı dinleyeceğim?
sizi yanlış buldum kusura bakmayın.

ne kadar kötü yorum yazarsak yazalım senin buraya barıştım tekrar ayrıldım gibi kırk defa daha yeni konu acnaı engelemeyecek gercekden baymış bir ilişki sizinki

birbirinize uygun değilmişsiniz demek ki bundan sonra kendine uygun olacağını düşündüğün başka bir kişi seçmeye çalış.

Demek ki istediği kadar değişememişsin sor kendine ne olmak istiyorsun ,Kendinden mi olmak yoksa herşeye rağmen onunla mı olmak ?

Aklımı felan celmedi sadece dini hikaye anlattı olay bundan ibaret ve kapanmak isteyen kişi benim bunda saflık yada art niyet aramadan ki amaç ?
Benim hayatım ve konu sahibine olabileceğini gösterdim ve gayet mutluyum bu şekilde yazarak neyi ispatlamaya çalıştın şimdi benm saf oldugumumu eşimin küçük beyinli olup da samimi olmadığını mı
İnsanların hayatını elestiremezsiniz böyle bir hakkınız yada haddiniz yok

Aslinda sen bastan yanlis yapmissin.birak bir erkek arkadasini yada kiz arkadasini hic kimse.icin ama.hic kimse icin ne ke dinden.nede tarzindan nede kisiyinden vaz gecme eyer bir kisi seni kabullenecekse eyer bir kisi seni sevecekse seni oldugun gibi kabullensin dugun gibi sevsin aksi takdirde sen sudan cikmis baliga donersun ve bemliyini kisiliyini karaktsrini kaybedersin sunu asla unutma seni sen yapan senin kimseye benzemeyen karaktwrin kisiliyin giyinisin ve konusmandir

Amaaan hiç kafaya takıp yası tutulacak biri değilmiş.
Bırak gitsin, başkasının başını yaksın.

Bence kimse için kendininiz degistirmemelisiniz ki kendinize olan sayginizi yitirmeyin.

eee dini hikayelere kalırsa işimiz ne hurafeler var neler.. bundan bahsediyorum.
seni olduğun gibi beğenip dini hikaye kafasıyla başka birine dönüştürmeye çalışmak bana art niyetlilik olarak geliyor ispatlamaya çalıştığım bu. insanlar değişir ama uydurma dini hikayelerle değil.

Birbirinize uygun degilmissiniz ki... Evlenip aşk bitince yerini sevgi saygı alınca bu uygun olmamanız ikinizin de gözüne batacak. Onun şimdiden batmış demek ki aşık falan değil. Seni sevecek birini bul çok daha mutlu olursun

Canım ben de onu farkettim ilişkimde şuan. Ona göre kendimi ayarladım oğlumu ihmal ettim.Gittipim her yeri tek tek raporladım bi yer söylemeyim trip atıyor, şuan ben de çıkmazdayım. Acımasız yorum yapmak gelmedi içimden. Çünkü kısmet yaşayacağın varmış zararın neresinden dönersen kar

Acimasiz yorum yapmaya gerek yok. Umarim bir daha bir erkek istiyor diye sizi diger insanlardan farkli kilan ozelliklerinizden vazgecmezsiniz, sizi sevecek olan insan hayatinizi sekillendirmesin buna izin vermeyin.

Kızlar yorumlarınız ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiyim.. allah kimseye yaşatmasın böle bir şey. Herşeyden rezil hale geldim. Değiştim ama kötü yöne gitti herşey yalancıda oldum aklınaza gelecek herşey. Ben bu değildim. Umarım bir daha asla böle bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…