Acımı aşamadım.

Geçmeyecek kardeşim
Evlat acısı geçer mi hiç sanmam
Benim çocuğum yoğun bakımda yattı 1 haftada saçlarım ağardı, asla yalan söylemiyorum

Yeni bir bebek için neyi bekliyorsunuz neden korunuyorsunuz?

En azından kaybetseniz bile hamile kalabiliyorsunuz.biz de o da yok .biz önce hamile kalmayı becereceğiz, sonra bir de kaybetmemeye bakacağız.beterin beteri var
Depresyondaki insanlara senin acinda ne ki gibi yaklaşımda bulunulmamali aslında
Bir de ne bileyim hani dert yaristirir gibi
- tamam afedersin daha beter olamadım, daha kötüsünü yasayamadim kusura bakma, çok özür diliyorum
Mu demesini bekliyorsunuz, napsin?

En azından kaybetseniz bile hamile kalabiliyorsunuz.biz de o da yok .biz önce hamile kalmayı becereceğiz, sonra bir de kaybetmemeye bakacağız.beterin beteri var
Evet haklısınız anlıyorum ama inanın bebek sevinci yaşayamıyorum artık, o duygularım alındı gibi… Kendimi hep en kötüsüne hazır tutmaya çalışmaktan, bebek için hevesle hazırlık bile yapamamaktan yıpranıyorum ben de. Hepimizin derdi kendine büyük sanırım

Geçen sene boş gebelik yüzünden kürtaj oldum. Sizi çok iyi anlıyorum. Saatlerce ağladığımı, ağlayarak uyuduğumu, kürtajdan çıkarken bebeğimi aldılar diye narkozlu bir şekilde ağladımı bir ben bir eşim bide Allah bilir. Evet acısı hiç geçmiyor ama hafifliyor. Her zaman canınızı yakacak. Ama yeni umut etmeler hayatınıza yeni güzellikler getirecek. Onu her zaman sevip özleyeceksiniz. Ama bir bebeğiniz olacak inşallah. Ona sımsıkı sarılacaksınız.

Ben şu an tüp bebek sürecindeyim. Bir sene geçti toparladım. Yeni bebek için heyecan duyuyorum. Hep Allaha sığındım. Hiç isyan etmedim. Bizim de imtihanımız buymuş dedim. İnşallah hepimizin kucakları dolsun. İnşallah yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz

Gerçekten anne olmak için hamile kalan, kayıplarla acı yaşayan kadınlarla kendini bir tutup, en azından hamile kalabiliyorsunuz gibi cümleler kurman ne kadar saçma Ferhans. Sen zaten hamile kalsan da kürtaj olacaksın, bekarsin, cocuk istemiyorsun. Bu konuyla uzaktan yakından alakan yok. Hastalıklı düşüncelerini böyle konu ve üyelerden uzak tut en azından.

Canım seni çok iyi anlıyorum biz eşimle evlendigimizden beri istiyoruz 2 yıl olmadı sonra kendiliğinden oldu nasıl bi mutluluk anlatamam 6. Haftada kalbi durdu yıkıldım. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım 10 haftada onuda kaybettim. Onlarda benim yavrum tabiki üzülüyorum ama yaşım 33 daha fazla geciktiremem. Rabbım ne zmn nasip eder bilmiyorum ama ben çaba gösteriyorum. Acimi yaşamadım mi yaşadım yaşıyorum benimde korkularım var ama süreç odakliyim sorun ne işe bi an önce bulalım istiyorum. Bir sürü test hem ruhen hem bedenen yoruldum ama yavrumu kucağıma alınca hepsi geçecek inanıyorum. Rabbım sınıyor işte sabır edicez dua edicez. Bizim şer gördüğümüzde belki hayır var. Hemen bırakmak olmaz ki benim genetik doktorum düştüğünde de bo rahmet vardır demişti öyle doğru söylüyor sıkıntılı bi dogum olsa maddi manevi acaba yetebilecekmiydim yavrularıma. Belki çok basit bi problemin var. Araştırmadan bilemezsin kendinize bırakamazsın. Belki yavrularımız bize şefaatçi olacaklar Rabbım nasip ederse surecimi de anlatırım sana ne zmn istersen. Sen zannediyor musun ki o korkular gecicek doğduğunda da korkularımız devam edicek anneliğin fıtratında var bu. Lütfen kendini toparla kendin için esin için ailen için ve güzel bi doktor bul kendine riskli gebelik uzmanı olsun. Ve bi yerden başla sonra niye bu kadar bekledim ki deme. Tedavim devam ediyor hala testler yapılıyor ama ben bi an önce yavrum olsun kucağıma alayım die yanıp tutusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…