Acımı aşamadım.

Çok teşekkür ederim abla. İnşallah zamanı geldiğini hissettiğim zaman tekrar deneyeceğim. İşimi Allah'a bıraktım benim içimi benden iyi o bilir. En doğru zaman hangi zamansa o zaman gelsin sağlıkla inşallah.

Deneyeceğim mutlaka

ilk gebelik ikinci gebelik diye diye 5 kayıp yaşadım . siz mutlaka bundan sonraki süreçte gen taraması ,homosistein,tsh,prolaktin,anti trombın 3 ,ıgg,ıgm ana , protein a ve c testlerini yaptırın . geçmiş olsun tekrardan ve umadın tekrarı yaşanmaz allah sağlıklı bir evlat bağışlasın

Bunlar kan testi mi acaba sağlık ocağında yapılıyor mudur?

Bunlar kan testi mi acaba sağlık ocağında yapılıyor mudur?
Bunlar perinatoloji bölümü uzman hekim tarafından istenen testler . sağlık ocağında maalesef bu testler yapılmıyor . en azından benim bulunduğum şehirde yok( herhangi bir kadın doğum dr. da talep edebilir )kan dan bakılıyor . düşük sebebini anlayabilmek için patalojiye mutlaka parça gönderilmesi gerekiyor .

Teşekkür ederim benim de aklımda olsun bir bebek kaybım var çünkü

O testlerin tamamını yaptırdım. Çok şükür hiç bi sorun yok

Tedaviyle hamile kaldığım ilk bebeğimin hevesi kursağımda kaldı, düşükle sonuçlandı. Çok üzülüyorsun evet ama zamanla alışıyor insan. Tam 1 sene sonra oğluma hamile kaldım. Şükürler olsun sağ salim doğdu.. İçimde bi yerlerde hala ilk bebeğim doğsa şimdi oğlumdan tam 1 yaş büyük olacaktı düşüncesi.. Ama insan alışıyor. Tekrar bi bebeğiniz olacak inşallah.

Benim kardeşimde 25 yasinda ilk gebeliginde 2.5 aylık bebeğinin birden kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldı. 1 sene sonra tekrar hamile kaldı ve çok şükür şuan oglu 2.5 yasinda. Oda ilk zamanlar cok üzüldü agladi ama dedik hersey Allah'tan. Ömrü olsaydi yiyecek ekmeği olsaydı yaşardı. Dua et ,ağlamayı bırak toparlan demiştik. Çok şükür bizi dinledi ve sonra Rabbım tekrar nasip eti. InsaAllah sağlıklı, hayırlı bi evlat Rabbım sizdede nasip eder.

Ben de kaybettim bebeğimi haziranın başında 20. Haftada kalbi durdu, ölü doğum yaptım hala ağlıyorum bu acı geçmiyor ama bununla yaşamaya alışıyor insan galiba. Rabbim size sabırlar versin. Sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Bana ve tüm isteyenlere de. Çok denecek bişey yok. Hiçbir lafın teselli etmediğini kendimden biliyorum. İnsanlardan uzaklaştığımı herşeyin sahte geldiğini kendimden biliyorum. Bana da burda benzer şeyleri yaşayanların yaşadıklarını okumak, onlarla paylaşmak iyi geldi.

Çok teşekkür ederim inşallah olacak

Allah size bağışlasın sağlıkla inşallah.

Başınız sağolsun

Daha çok yeni üzüntünüz. Hayalleriniz yarım kaldı ve canınızdan can gitti üzülmemek imkansiz. Ben 20 haftalik bebegimi kaybettim sezeryanla. 10 ay sonra tekrar hamile kaldim bazen dakikalar geçmezdi ama simdi bakiyorum zaman gecmis cok sukur oğlum doğmuş gelmiş kucagimda simdi 1 yaşına girecek nasipse. İlk bebegimi kaybettigimde acın hafifleyecek diyorlardı acım hafiflerse ondan bi parça daha kaybedecekmişim gibi hafiflemesini bile istemiyordum. Şimdi oğlum şifam oldu çok şükür. Bakış açım çok değişti, yaralarım sarıldı. Zamanla derin sızınız biraz durulacak yeniden bu yola cikip saglikla evladiniza kavuşmaniz dilegiyle O ozlemem darısı sizin de basiniza insallah

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kaybınızdan sonraki 10 ay nasıl geçti benim çok stresli geçiyor da olacak mı olamayacak mı diye düşünüyorum sürekli hatta hiç olmayacakmış gibi geliyor

Çok teşekkür ederim sağolun

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kaybınızdan sonraki 10 ay nasıl geçti benim çok stresli geçiyor da olacak mı olamayacak mı diye düşünüyorum sürekli hatta hiç olmayacakmış gibi geliyor
Cok zor gecti psikolojik anlamda. Bu durumdaki bir annenin yaşadiklari cok cok normal. Sezeryan oldugu icin 6 ay bekleme surem vardi takvimi açip gunde bazen 5 kere hesaplardim yeniden hamilelik için ne kadar kaldi diye. Sonra baktim 6 ay geçti ama ben hazır olamadim 10 ay sonra hazir hissedebildim. Dayanamadigim anlarda işten çıkıp bebegimin mezarina giderdim. O acıyı o kadar uzun sure en derininde yasadiktan sonra bidaha 10 cocugun da olsa artık sen eski sen olamiyorsun. Benim o icimdeki neşeli cocugun neşesinin çoğu yok artik. Mutluyum, sakinim, çok şükür evladima kavuştum ama bunlari yaşamamış olsam eski ben çok daha başka bir bendi. Yine de acımın çoğu geçti. Daha durgun daha az hevesli bir ben kaldı. Yeniden hamile olduğumda ilk 14 hafta bana hamileymişim gibi gelmiyordu aklım hala ilk kızımdaydı butun gun onu düşünüp agliyordum. Sonra sonra ultrasonda gordukce sonradan tekmeleri hissettikce bağ kurdum oğlumla. Başta bağ kurmaya korkuyordum yine kaybederim diye. Doktor kontrollerine hep çok stresli gittim. Eve doppler cihazi aldim hep kalp atışlarını dinledim iyi mi diye. Yenidoğan döneminde uyku uyumadım bişey olur diye başında bekledim. Sonradan ele avuca gelince annenin gozunun icine bakip gülünce buyudukce biraz daha rahatladim. Şimdi canıma okuyor canı sağolsun Allah oyle bir duruma getiriyor ki evladına kavuşunca şükrediyorsun başına gelen herseye. En dogru zamanda meleklerinizin kardesleri gelecek insallah onlar annelerine duacı

Allah razı olsun uzun uzun yazmışsınız okurken istemsiz aktı gözyaşlarım bugün oruçluyum Allahım size evladınızla birlikte sağlıklı, hayırlı ömürler nasip etsin güzel günleriniz olsun ben daha sizin beklediğiniz süreçteyim kesinlikle aynı kişi değilim. İyiki çalışıyorum günler öyle geçiyor ama işyerindeki arkadaşlarla falan uzaklaştım herkes goy goy peşinde. Kimse kimsenin halinden anlamıyor. Ben bir daha asla eski ben olamıycam inşallah ben de sizin yazdığınız gibi acımı dindiren evladımı yazarım buraya

kaybettiğim her sevdiğim için her ay temaya her kişi için 1 adet fidan bagislarim
az ya da çok sevmem önemli değil
bir an bile kalbim sıcaklık duydu ise bunu yapıyorum her ay ve her ay.
çok iyi geliyor herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…