ACısı Geçmiyo

aysevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
126
1
46
Diğer
mrb kızlar size en son 21 haziranda yazmışım ayrılıgımzla ilgili ama ben henüz dün gibi acı çekiyorum.resimlerine baktıkça içim parçalanıyo.biara düzeldim gibi ama 1 haftadır tekrar başladı rüyalarıma girmeye içimde gezinmeye çatlayacam artık dayanamıyrm ona karşı çok öfkeliyim...

aslında siz kendiniz içinizde büyütüyosunuz onu
bence bu kdr düşünülmeyi bile haketmiyordur
o gününü gün ediodur eminim

ee şimdide senin gününü gün etme vaktin gelmişte geçiyo bence :)
takma kafana
düşünerek rüyanda görüyosun bu nedenle.

canım elimde deil nasıl bi mrk var napıyodur ne ediyodur diye diye kendi kendimi yiyiyrm bende sıkıldım bu dur umdan değişiklik şart yarın ilk olarak saçımın rengini değişiyrm artık farklı görmek istyrm kendimi

Canım psikolojini ona odaklamışsın ama sen.
Çık, gez, arkadaşlarınla takıl.
Kendine bir uğraş bul.
Mutluluğa zorla kendini.

ediyo bende intte resimlerini gördüm gayet mutlu huzurluu Allahından bulsun yaa

Bn sanmıyorum mutlu huzurlu olduğunu. Bende ayrıldım kendim bıraktım mutluyum gibi foto koydum face ime ama değilim hala düşünüyorum onu örnekk :)
Sadece mutlu olmaya calıs sürekli düşüneceğine

Bn sanmıyorum mutlu huzurlu olduğunu. Bende ayrıldım kendim bıraktım mutluyum gibi foto koydum face ime ama değilim hala düşünüyorum onu örnekk :)
Sadece mutlu olmaya calıs sürekli düşüneceğine

yok canım o mutlu vurdum duymaz biri 3 ay olmuş insan birdefada olsa aramazmıydıı seven insan durabilirmiydi bu kadar.yazık bnm emeklerime ona yaptıklarımaa degmez duygularıma

Zaman her seyin ilacidir canim.. yara bere alsanda inan bana saat ilerledikce senin acinda dinecek.. hele ki karsinda ki sahis hayatindan memnunsa, sen iki kat daha mutlu olmaya bak.. kendini oyala. kendine ugrasacak birseyler bul.. yalniz kalmamaya calis.. duygularini bastirma.. duygularinin üstüne yürü.. siir yaz kitap oku.. sarki söyle =))

emin ol zaman herşeyin ilacı.... benimde 1.5 yıl çektiklerimi de bir Allah bir ben bilirim.. ama emin ol zaman iyi geliyor insana. ne kadar zaman mı? işte bu kişiye göre değişiyor. kimi 1 ayda unutuyor kimi 1 yılda kimi 5 yılda ama emin ol bu acı ömür boyu böyle sürmüyor..

Merak ediyorsun ben üzülüyorum acaba o da öyle midir diye?
O da benim onu özlediğim gibi beni özlüyor mudur?
Rüyalarına giriyor muyumdur?
Ben de merak ediyorum bunu çok fazla ...
Aslında yaşanmamışlar, yaşanılamamış yarım kalmışlıklar neden oluyor bu düşüncelerimize bence.
Ama sen elinden geleni yaptın mı? Senin içinde hiç bir keşke var mı? Eğer bunların cevabını verebiliyorsan için rahat olsun ...
En azından vicdanımız rahat ..
Sevgiyse eğer ben o olmadan da onu sevebilirim ki ..

Allah sabır versin canım bunu yaşamayan gerçekten bilemiyor bende senin gibiydim sürekli beynim onda idi sürekli onu düşünüyordum bir süre geçiyor tam unuttum diyorum yine başlıyordum düşünmeye ama sürekli Allah ıma dua ediyordum inşallah oda beni unutamamıştır sürekli beni düşünsün diye:)ondan önce nasıl yaşıyorsak şimdide öyle yaşamaya devam etmek zorundayız onunla doğmadık ki onun yüzünden üzülelim ölelim sana tavsiyem kafanı dağıtacak şeylerle meşgul olman ve asla yalnız kalmaman slow müzik dinlememen inşallah unutursun ve eski mutlu haline dönersin çok uzun oldu ama:)kusuruma bakma artık

Allah sabır versin canım bunu yaşamayan gerçekten bilemiyor bende senin gibiydim sürekli beynim onda idi sürekli onu düşünüyordum bir süre geçiyor tam unuttum diyorum yine başlıyordum düşünmeye ama sürekli Allah ıma dua ediyordum inşallah oda beni unutamamıştır sürekli beni düşünsün diye:)ondan önce nasıl yaşıyorsak şimdide öyle yaşamaya devam etmek zorundayız onunla doğmadık ki onun yüzünden üzülelim ölelim sana tavsiyem kafanı dağıtacak şeylerle meşgul olman ve asla yalnız kalmaman slow müzik dinlememen inşallah unutursun ve eski mutlu haline dönersin çok uzun oldu ama:)kusuruma bakma artık

olurmu öyle şey canım uzun olup olmaması sorun deil önmli olan böyle zor zamanlarda siz arkadaşların yorumları ile birazda olsa kafa dağıtmak.iyi geliyo gerçekten.evet bnmde tek duam inşşş gün gelirr böyle içi yanar naptım ben diye düşünmeye başlardaa o zamanda benim hayatım düzelir inşş o aklıma dahii gelmez

Back
X