acıyor, acıyor, acıyor....

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
bayanlar evet içim acıyor kalbim acıyor....
sevgilimle olan konularımı bir çoğunuz biliyorsunuz. benim görüşmemi istemediği bir arkadasım vardı.
evet o arkadasımı hayatımdan silmiştim 7 ay görüşmedik hiç. sonra ortak bir arkadasımızdan beni çok özleyip benimle görüşmek istediği haberini almıştım.
sevgilime bunu söylemedim gizli gizli görüştüm o arkadasımla.
aptalım ben evet bunu söyleyebilirsiniz....
dün arkadasıma dedimki sevgilim seninle görüşmemi istemiyorduona mesaj at benim numaramı iste bakalım ne diyecek dedim. demez olsaydım keşke...
kız mesaj atmış sevgilim oooo nerelerdesin sen 1 yıldır görüşmüyoruz bi foto at bakm...
benimle ilgili bir sürü olumsuz şeyler söylemiş. ya bu ne şimdi bana tavırlarına bakıyorum arkadasıma söylediklerine bi insan bu kadar şerefsiz olabilir mi? bu kadar iyi oyunculuk yapabilir mi?
benim numaramı istemiş lunatic uyuyor şimdi ona sormadan veremem demiş. halbuki uyumuyordum ve bana asla o kızın muhabbetini açmadı...
canım acıyor hayal kırıklığı...
ne yapabilirim şu saatten sonra yapılacak şey belli ama telefonda değil yüzyüze geldiğimizde içimdekileri yüzüne kusarak bitirmek istiyorum...
bi yanımda dur sabret diyo..
kafam darmaduman...
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. hayaller yarım kalmasın

Yapabileceğin tek şey kimse için kendi doğrularından vazgeçmemek
İyi o arkadaşın yüzüne bakmış ben olsam asla suratına bakmam..
Bir erkek için tüm hayatını değiştiren kadınları asla anlamıyorum..

Sabret tabi sen.. Hayallerin yarım kalmasın, ne planlar kurmuştun değil mi? Ne yaparsa yapsın katlan sen bu dünyaya zaten böyle bir adamın sana yaptıklarını çekmeye geldin, annen baban sana bunun için emek verdi, gözlerinden sakındılar. Aman sakın ha ayrılma.

Erkek arkadaşınız ikiyüzlülük yapmış resmen birde arada derede kıza asılmış gibi geldi bana foto at vs demesi garip. Eğer idare etmek niyetiyle kızla konuştuysa sizede söylemesi gerekirdi bak böyle böyle oldu ben uyuyor dedim vermedim numaranı vs diye.
Arkadaşınız iyi niyetliymiş bu sebeple benimle görüşmeyen bir arkadaşımla ben asla görüşmezdim.

Yani arkadaşına mı asılmış?

Bu adam için bir de o arkadaşının omzunda ağlayacaksın biliyorsun değil mi ..
Ama arkadaşında gerçek dostmuş hala senin yanında ..
Bu erkek arkadaşından da hayırlı hiçbirşey olmaz sana .
Yol yakınken kurtul derim.

hayatına bırı gırdıkten sonra arkadasından vazgecen kadınlar herseyı hakedıyor valla
tmm bgn sevgılın gezıp eglenıyorsun sevdgını sanıyorsun vs vs bak yrn da boyle yapar ıste guvenmemek lazım

Arkadasinizin dogru soyledigine emin olun oncelikle..

Yani arkadaşına mı asılmış?

bu arkadaşımla neden görüşmedim. çünkü ilk biz görüştüğümüzde arkadas ortamında. arkadasıma ilk gün ben bu çocuktan çok hoşlandım dedim. arkadaşım yakın davranmaya başladı sırf ben hoşlanıyorum diye...
ilk zamanlar bizi ayırmaya çok çalıştı benim hakkımda ona, onun hakkında bana yalan yanlış şeyler söylemişti. her defasında özür dileyip affetmiştim. görüşmeme sebebim sadece erkek arkadasım dedi diye değil yani.

Siz erkek arkadaşım istemiyor görüşmemizi yazdınız ona istinaden kurdum ben o cümleyi. Bu detayları bilemeyiz siz anlatmadan.
Madem öyle görüşmemeye devam etmeliydiniz. Şimdi doğru soylediğine eminmisiniz? Gözünüzle görmediyseniz mesajlaşmalarını nasıl inanabildiniz bu arkadaşınıza.

iyide madem böyle bir arkadaşın var hiç görüşme o zaman?
Yani ayrılınca hemen onun yanına gitmende başka bir abes geldi bana..

Arkadaşınla irtibatta kalıp gerçekten olanı biteni gözünle görmeyi bekle bence.
Arkadaşın da sabıkası pek temiz değil çünkü.
Baktın herşey onun dediği gibi, ayrılırsın.
Ama onun dediği gibi değilse, sevgiline bok atıyorsa..

Kız doğruyu söylüyor mu ondan emin misin?
Eğer doğruysa iyiki o mesajı attırmışsın. Yoksa gerçek yüzünü göremeyecektin.

kopyala yapıştır yapmış belli. şimdi çok pişmanım hadi görüştüm niye erkek arkadasımın numarasını verdimki. ben de suç geçmişte belliydi zaten...
ev arkadasımdı o benim o zamanlar herşeyimi paylaştığım kardeşim dediğim insandı.

iyide madem böyle bir arkadaşın var hiç görüşme o zaman?
Yani ayrılınca hemen onun yanına gitmende başka bir abes geldi bana..

ayrılınca derken... erkek arkadasımla ayrılmadım henüz...
ama görüşmemem gerekirdi samimiyetine inanıp güvendim yine...

arkadasımın çamur attığını düşünmüyorum. eğer çamur atmış olsaydı sevgilim dediğim insan bana böyle böyle bi durum var derdi. ama bana hiç bir şekilde bu kızdan bahsetmedi...

Kız doğruyu söylüyor mu ondan emin misin?
Eğer doğruysa iyiki o mesajı attırmışsın. Yoksa gerçek yüzünü göremeyecektin.

bi insan bu kadar nasıl olabiliyor anlam veremiyorum..
bana ayrı davranıyor kıza başka söylüyor.

eeee madem öyle şimdi anlattıklarına nasıl bu kadar çabuk inanıyorsun??

eeee madem öyle şimdi anlattıklarına nasıl bu kadar çabuk inanıyorsun??

mesajların kopyasını gönderdi bana... en sonunda arkadasım bana amma dolmuş bu çocuk ağzından laf almaya çalışıyorum.. epy dökülüyor bana felan diyo..
ben arkadasıma sadece numaramı iste dedim o seninle de lunaticle de hiç görüşemedik çok özledim sizi. demiş...

bence o kızla görüşmeni istemediği için o kızın aradığından mesaj attığından vs bahsetmemiştir.. ben başka bi art niyet bulamadım ya.

ohooo arkadasin evlere senlik gorusme o kizla yoksa daha cookkk kazik yersin

bu olaydan sonra! sevgilimle bi şekilde yüzyüze gelip ona içimdeki herşeyi kusacam. ve bitircem hattımı değiştirip yeni bi hayata başlamayı düşünüyorum...
bunun için biraz daha güçlü olmam gerekiyor. dün söyledikleri çok ağrıma gitti...
bi de ben bu adama gerçekten kimseye vermediğim değeri, harcamadığım emeği harcadım...
ve hala bana sanki dün o kızla hiç bişey konusmamış hiç bişey dememiş gibi hayatım canım aşkım diyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…