bence o kızla görüşmeni istemediği için o kızın aradığından mesaj attığından vs bahsetmemiştir.. ben başka bi art niyet bulamadım ya.
ehhh be canım kopyala yapıştır yapsa bile eğer akıllı telefonsa arkadaşının ki üzerinde oynama yapabilir.. ayrıca arkadaşında az değil bence laf alacağım diye bence biraz samimi davranmış özellikle konuşturmaya çalışmış falan olabilir.. yani sabıkası temiz değil arkadaşının çok da güvenme.. ve sevgilini terketme ama takibe al.. ama her ikisini de arkadaşını da sevgilini de..mesajların kopyasını gönderdi bana... en sonunda arkadasım bana amma dolmuş bu çocuk ağzından laf almaya çalışıyorum.. epy dökülüyor bana felan diyo..
ben arkadasıma sadece numaramı iste dedim o seninle de lunaticle de hiç görüşemedik çok özledim sizi. demiş...
peki demişsin ya dün o kadar sözleri söyledi diye.. ne söylemiş erkek arkadaşın senin hakkında özel değilse onları da yazar mısın ona göre yorum yapabilelim? samimi konular derken ne mesela? bi de sevgilinin onunla görüşmeni istemem e nedeni neydi?görüşmemi istemediği kızla gayet samimi konulardan konusuyor ama...
buraya geldiğinde haber ver görüşelim. diyo
sevgilim oooo nerelerdesin sen 1 yıldır görüşmüyoruz bi foto at bakm...
KIZ ARKADAŞINIZ BU MESAJI SEVGİLİNİZE Mİ ATTI MI
sevgilinin attığı mesajları gözünle gördün mü ?
ehhh be canım kopyala yapıştır yapsa bile eğer akıllı telefonsa arkadaşının ki üzerinde oynama yapabilir.. ayrıca arkadaşında az değil bence laf alacağım diye bence biraz samimi davranmış özellikle konuşturmaya çalışmış falan olabilir.. yani sabıkası temiz değil arkadaşının çok da güvenme.. ve sevgilini terketme ama takibe al.. ama her ikisini de arkadaşını da sevgilini de..
bence gözünle görmeden iinanma canım.tekrar buluş o kızla.yanında erkek arkadaşınla samimi konuşsunlar bakalım.sonrasında erkek arkadaşının ağzını ara sana söyliycek mi.daha fazla uzatmaya gerek yok zaten bbunları yaptıktan sonra.çok üzüldüm.
Anladığım kadarıyla ekran görüntüsünü çekip yollamış size kız. Çok ciddi bir psikopatsa, kendi kendine sevgilinizle mesajlaşmış gibi gösterme ihtimali var -tabi çok yüksek bir ihtimal değil, ama var- bence sevgilinizin telefonunu kontrol edin önce. Ya da x bana ulaştı, senden telefonumu istemiş galiba vs. diye ağzını yoklayın. Ondan sonra yüzleşmeye karar verirsiniz.
peki demişsin ya dün o kadar sözleri söyledi diye.. ne söylemiş erkek arkadaşın senin hakkında özel değilse onları da yazar mısın ona göre yorum yapabilelim? samimi konular derken ne mesela? bi de sevgilinin onunla görüşmeni istemem e nedeni neydi?
o kizin telefonundan kendi fotonu yolla, hani foto istemis ya kucuk bey.. fotomu istemistin buyur diyerek anlik bsy yolla.. bitti de kisa ve öz olarak ve asla baska bi diyaloga girme..bayanlar evet içim acıyor kalbim acıyor....
sevgilimle olan konularımı bir çoğunuz biliyorsunuz. benim görüşmemi istemediği bir arkadasım vardı.
evet o arkadasımı hayatımdan silmiştim 7 ay görüşmedik hiç. sonra ortak bir arkadasımızdan beni çok özleyip benimle görüşmek istediği haberini almıştım.
sevgilime bunu söylemedim gizli gizli görüştüm o arkadasımla.
aptalım ben evet bunu söyleyebilirsiniz....
dün arkadasıma dedimki sevgilim seninle görüşmemi istemiyorduona mesaj at benim numaramı iste bakalım ne diyecek dedim. demez olsaydım keşke...
kız mesaj atmış sevgilim oooo nerelerdesin sen 1 yıldır görüşmüyoruz bi foto at bakm...
benimle ilgili bir sürü olumsuz şeyler söylemiş. ya bu ne şimdi bana tavırlarına bakıyorum arkadasıma söylediklerine bi insan bu kadar şerefsiz olabilir mi? bu kadar iyi oyunculuk yapabilir mi?
benim numaramı istemiş lunatic uyuyor şimdi ona sormadan veremem demiş. halbuki uyumuyordum ve bana asla o kızın muhabbetini açmadı...
canım acıyor hayal kırıklığı...
ne yapabilirim şu saatten sonra yapılacak şey belli ama telefonda değil yüzyüze geldiğimizde içimdekileri yüzüne kusarak bitirmek istiyorum...
bi yanımda dur sabret diyo..
kafam darmaduman...
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. hayaller yarım kalmasın
hayır sevgilim dediğim insan arkadasıma atmış
kopyala yapıştır yaparak bana gönderdi arkadasım...
takibe nasıl alayım sevgilim ayrı şehirde.
aslında şimdi bile uzatmaya gerek yok ama yapamıyorum bişeyler durduruyo benihayır bekle diyo bi ses...
ekran görüntüsünü çekmedi mesajları kopyala yapıştır yaptı sadece... sevgilimin telefonunu kontrol etmeyi çok istiyorum ama ayrı şehirlerdeyiz bizx bana ulaştı desem kıyamet kopacak bunu biliyorum... desem ki x bana ulaştı böyle böyle olmuş desem... sevgilimin bana diyeceği.. haha ufacık aklınla beni denemeye çalıştın ben bunu bilmiyor muyum. ben de senin tepkini ölçmek istedim çünkü biliyordum diyecek... haklıyken haksız olacam...
lunatic biliyor beni ben ona baştan söyledim benden bişey bekleme diye. o da zaten benden bi beklentisi yok böyle gidiyor...
taksimde sabaha kadar dolaştım teomanı oynadım (ki ben onu evde uyuyor biliyorum) yorgunum...
istanbula geldim herşeyi herkesi arkamda bıraktım gibi oldu...
evlilik adamı değilim ama hatunlara zaman ayıramam şimdi kariyerim önemli....
lunaticle görüşüyoruz ama görüşmüyoruz da kaç ay oldu görüşmeyeli belki de görüşmycez gibi bir sürü şey söylemiş.
onunla görüşmemi istememe sebebi biz o kızla aynı evde kalıyorduk kendisi çok rahat. hergün eve birileri geliyordu ki kendiside gelen kişileri tanımıyordu.
o kizin telefonundan kendi fotonu yolla, hani foto istemis ya kucuk bey.. fotomu istemistin buyur diyerek anlik bsy yolla.. bitti de kisa ve öz olarak ve asla baska bi diyaloga girme..
bi de piskince uste cikar simdi bu, beni nasil denersin diye.. sakin saf saf suclu hissedip aciklama yapma.. iyiki de denemisim bak de ve gec..
canım ekran görüntüsü olsa anlarım.bu kız daha önceden de böyle bişey yapmış.güvenilir biri değil.dediğim gibi tekrar buluş gözünle gör.hatta daha samimi konuşsunlar.ve onun direk yüzüne vurma olanları ağzını ara.
aa bi dakka simdi gordum, mesajlari gozunle gormedin mi sen?
o zaman kesin olmasi lazim.. bu kiz intikam almak istiyo da olabilir.. hem daha once yaptiklari belli hem de erkek arkadasin gorusmeni istemedi diye bilenmis olabilir.. once emin ol..
Abayanlar evet içim acıyor kalbim acıyor....
sevgilimle olan konularımı bir çoğunuz biliyorsunuz. benim görüşmemi istemediği bir arkadasım vardı.
evet o arkadasımı hayatımdan silmiştim 7 ay görüşmedik hiç. sonra ortak bir arkadasımızdan beni çok özleyip benimle görüşmek istediği haberini almıştım.
sevgilime bunu söylemedim gizli gizli görüştüm o arkadasımla.
aptalım ben evet bunu söyleyebilirsiniz....
dün arkadasıma dedimki sevgilim seninle görüşmemi istemiyorduona mesaj at benim numaramı iste bakalım ne diyecek dedim. demez olsaydım keşke...
kız mesaj atmış sevgilim oooo nerelerdesin sen 1 yıldır görüşmüyoruz bi foto at bakm...
benimle ilgili bir sürü olumsuz şeyler söylemiş. ya bu ne şimdi bana tavırlarına bakıyorum arkadasıma söylediklerine bi insan bu kadar şerefsiz olabilir mi? bu kadar iyi oyunculuk yapabilir mi?
benim numaramı istemiş lunatic uyuyor şimdi ona sormadan veremem demiş. halbuki uyumuyordum ve bana asla o kızın muhabbetini açmadı...
canım acıyor hayal kırıklığı...
ne yapabilirim şu saatten sonra yapılacak şey belli ama telefonda değil yüzyüze geldiğimizde içimdekileri yüzüne kusarak bitirmek istiyorum...
bi yanımda dur sabret diyo..
kafam darmaduman...
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. hayaller yarım kalmasın
ya kızlar konu sahibi arkadaş sevgilisi için arkadaşıyla görüşmeyi kesmiş olsa bile niye "her şeyi hak ediyor" olsun?
ne var yani arkadaşıyla görüşmeyi kesmiştir o veya bu sebepten, aldatılmayı mı hak ediyor allaşkına?
başıma hiç böyle bir şey gelmedi, arkadaş çevrem de kısıtlıdır bu arada.
bence erkek arkadaşını denemelisin, kız arkadaşından da yardım al olmazsa; arkadaşının bilmediği ama senin bildiğin bir şeyleri sordur sevgiline; sevgilinin muhabbetinden anlarsın.
olmadı sevgilinin ağzını ara.
bence bu ilişkiyi zor bitirirsin ama arkadaşının bu kadar hırsla sizi ayırmaya çalışacağını sanmam.
ve aldatma sayılır bu. bugün arkadaşına yapan yarın herkese yapar; hatta yapıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?