Üzüntüden sürünsen bile bitirmelisin. Hala onun sevgilisi sıfatıyla durmaya nasıl dayanabiliyorsun anlamak güç..
kusura bakma da arkadaşın da arsızmış offffff sinirim tepeme çıktı şu lafından.. o ne demek merak etmiş bende gönderdim foto.. ayan beyan bu kızın sevgilinde zoru var, bak eğer sevgilin senin hakkında herhangi bişe dediyse bile bana bu kız o doğrultuda onunla konuşup lafları oraya çektirdi gibime geliyor.. bu tarz şeylerde genelde erkekleri suçlarım ama inan sevgiline kızamıyorum bile..bu olayı sevgilime anlatsam kızacak bana bu kızla konusuyor muydun sen. beni denemek için mi yaptın diye...
şimdi arkadasım mesaj atıyor bak lunatic çocugun gerçek yuzunu görmüş olduk, yoksa sen bosu bosuna beklycektin dıyor...
bu arada foto gonderdin mi dedim yüzsüz yüzsüz evet gönderdim çok merak etmiş dedi. şok oldum yeniden
Ağrı kesici iç.
bu kız eger basta ayrılmanız ıcın cabaladysa suan da hla aklı erkek arkadasında kalıp tekrar sızı ayırmak ıcın boyle bırsey yapmıs olamaz mı ve ben asla sıldıgıne ınanmıyorum oyle bırsey varsa senın bunu ısteyecegını dusunup sılerbılr mıydı hıcSiz erkek arkadaşım istemiyor görüşmemizi yazdınız ona istinaden kurdum ben o cümleyi. Bu detayları bilemeyiz siz anlatmadan.
Madem öyle görüşmemeye devam etmeliydiniz. Şimdi doğru soylediğine eminmisiniz? Gözünüzle görmediyseniz mesajlaşmalarını nasıl inanabildiniz bu arkadaşınıza.
Ya arkadasın yalan söylüyorsa sonçta onunla görüşmeyi bu cocuk için kestiğini biliyor intikam vs duygusuna kapılıp yapmşta olabilir mesajları göstersin sana kantlasın. Hemen hayallerim yıkıldı deme çöküşe geçme güçlü ol iuşce öğren ona göre hareket et derimbayanlar evet içim acıyor kalbim acıyor....
sevgilimle olan konularımı bir çoğunuz biliyorsunuz. benim görüşmemi istemediği bir arkadasım vardı.
evet o arkadasımı hayatımdan silmiştim 7 ay görüşmedik hiç. sonra ortak bir arkadasımızdan beni çok özleyip benimle görüşmek istediği haberini almıştım.
sevgilime bunu söylemedim gizli gizli görüştüm o arkadasımla.
aptalım ben evet bunu söyleyebilirsiniz....
dün arkadasıma dedimki sevgilim seninle görüşmemi istemiyorduona mesaj at benim numaramı iste bakalım ne diyecek dedim. demez olsaydım keşke...
kız mesaj atmış sevgilim oooo nerelerdesin sen 1 yıldır görüşmüyoruz bi foto at bakm...
benimle ilgili bir sürü olumsuz şeyler söylemiş. ya bu ne şimdi bana tavırlarına bakıyorum arkadasıma söylediklerine bi insan bu kadar şerefsiz olabilir mi? bu kadar iyi oyunculuk yapabilir mi?
benim numaramı istemiş lunatic uyuyor şimdi ona sormadan veremem demiş. halbuki uyumuyordum ve bana asla o kızın muhabbetini açmadı...
canım acıyor hayal kırıklığı...
ne yapabilirim şu saatten sonra yapılacak şey belli ama telefonda değil yüzyüze geldiğimizde içimdekileri yüzüne kusarak bitirmek istiyorum...
bi yanımda dur sabret diyo..
kafam darmaduman...
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. hayaller yarım kalmasın
Bir ilişkide ne kadın erkeğin arkadaşlarına karışmalı, ne erkek kadının arkadaşlarına karışmalı.
En iğrendiğim şeylerden biri, ne gerek var böyle şeylere?
Yetişkin, koskocaman insanlarsınız, seçtiğiniz insanların kalitesine neden güvenmiyorsunuz da birilerinin lafıyla hayatınızdan çıkartıyorsunuz?
bu kız eger basta ayrılmanız ıcın cabaladysa suan da hla aklı erkek arkadasında kalıp tekrar sızı ayırmak ıcın boyle bırsey yapmıs olamaz mı ve ben asla sıldıgıne ınanmıyorum oyle bırsey varsa senın bunu ısteyecegını dusunup sılerbılr mıydı hıc
Ya arkadasın yalan söylüyorsa sonçta onunla görüşmeyi bu cocuk için kestiğini biliyor intikam vs duygusuna kapılıp yapmşta olabilir mesajları göstersin sana kantlasın. Hemen hayallerim yıkıldı deme çöküşe geçme güçlü ol iuşce öğren ona göre hareket et derim
bayanlar evet içim acıyor kalbim acıyor....
sevgilimle olan konularımı bir çoğunuz biliyorsunuz. benim görüşmemi istemediği bir arkadasım vardı.
evet o arkadasımı hayatımdan silmiştim 7 ay görüşmedik hiç. sonra ortak bir arkadasımızdan beni çok özleyip benimle görüşmek istediği haberini almıştım.
sevgilime bunu söylemedim gizli gizli görüştüm o arkadasımla.
aptalım ben evet bunu söyleyebilirsiniz....
dün arkadasıma dedimki sevgilim seninle görüşmemi istemiyorduona mesaj at benim numaramı iste bakalım ne diyecek dedim. demez olsaydım keşke...
kız mesaj atmış sevgilim oooo nerelerdesin sen 1 yıldır görüşmüyoruz bi foto at bakm...
benimle ilgili bir sürü olumsuz şeyler söylemiş. ya bu ne şimdi bana tavırlarına bakıyorum arkadasıma söylediklerine bi insan bu kadar şerefsiz olabilir mi? bu kadar iyi oyunculuk yapabilir mi?
benim numaramı istemiş lunatic uyuyor şimdi ona sormadan veremem demiş. halbuki uyumuyordum ve bana asla o kızın muhabbetini açmadı...
canım acıyor hayal kırıklığı...
ne yapabilirim şu saatten sonra yapılacak şey belli ama telefonda değil yüzyüze geldiğimizde içimdekileri yüzüne kusarak bitirmek istiyorum...
bi yanımda dur sabret diyo..
kafam darmaduman...
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. hayaller yarım kalmasın
Ekran resimi yada konuştuklarına dair bir kantınız varmı?
İnanma orjınal mesajı gör yazıp yazıp kopyaladım dye sana göndermiş olabilirkız sadece kopyala yapıştır yaparak bana gönderdi mesajları.
kız sadece kopyala yapıştır yaparak bana gönderdi mesajları.
İnanma orjınal mesajı gör yazıp yazıp kopyaladım dye sana göndermiş olabilir
bENCE İNANMAYIN.
eRKEK ARKADAŞINIZ NE DEDİ?
erkek arkadasımla konusmadım bu konuyu suan olaylardan habersizmişim gibi davranmaya devam ediyorum...
kız arkadasım doğru mu söylüyor bilemem ama görüşmemi istemediği başka kız arkadasıma da lunatic benim evleneceğim insan, onunla evlenecem demiş ama onun arkadasına da yazmış yani o kızın dediği de bu...
Yahu böyle bir durumda insan birşey bilmiyormuş gibi nasıl davranır?
Nasıl bu kadar sakin kalır ki?
Bence bu durumu yüz yüze konuşmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?