Ön sevişme falan gayet iyi kendimi çok kasıyorum sanki sorunum var girmeyince piskolojikmen çokuyorum deligim mi kapalı falan diye utanarak soruyorum ama kızlığın bozulması icin kac cm girmesi lazım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya yanlış anlamıyın nisanlımla bişeyler deniyoruz ve canım yanıyor
çakma konu gibi geldi. Zaten nişanlın,neden kızlıgını bozma derdindesin. evlenınce nasılsa bozulacak.:26:
profilin evli bende anlamadım
milletle kafa mı buluyosunuz acaba? profilinizde evli yazıyor. ve bu acele neden? hadi bi sorun olurda ayrılırsanız sonra burda ağlarsınız
Sonraki açtığı konuda şu olur herhalde ;nişanlımla ilişkiye girdik ..şimdi evlenmek isteöiyor nişanı attı ,napmalıyım
Aman ya millet evlecnmeden nasıl günah gireceğini soruyor ..ne gunlere kaldık
Ya millet konu açarken aşalayıp dalga gecicekseniz yorum yapmayın dedim hayır ndn dalga geciyim kafa buluym boyle bi konuda derdim vardı yazdım yorum yapmayın ozaman hey allahım ya sinir bozuyosunuz yapma ozaman kardesim yorum
Sinirmi bozuyoruzhay allah
Abuk sabuk konu açıyosunuz ..
Ya millet konu açarken aşalayıp dalga gecicekseniz yorum yapmayın dedim hayır ndn dalga geciyim kafa buluym boyle bi konuda derdim vardı yazdım yorum yapmayın ozaman hey allahım ya sinir bozuyosunuz yapma ozaman kardesim yorum
hem sahte profille gezip konu açıyorsunuz hemde bunları söylemeye hak buluyorsunuz.ilginç.yorum yapmayın diyorsanız da ne haliniz varsa görün.
Valaha gunah almaya bayılıyosunuz bana yorum yapmayın ön yarglarınızı kendinize saklayın sahte profilmiş çıldırtmayın beni
ya nişanlıyım diyosun profilinde evli yazıyo sahteden kastım bu. neyin günahını alıcam ne alakası var.
ya nişanlıyım diyosun profilinde evli yazıyo sahteden kastım bu. neyin günahını alıcam ne alakası var.
Sahteymiş rpfil galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?