Acıyor mu?

Canım sen bi saniyelik acın olacak ama öyle büyük bişi deil sızı gibi.
Nişanlına sarıl bi seferde korkmadan koysun

yaklasık 3 cm canım korkma utanmada cok normal bır durum bu

çakma konu gibi geldi. Zaten nişanlın,neden kızlıgını bozma derdindesin. evlenınce nasılsa bozulacak.:26:
profilin evli bende anlamadım

Son düzenleme:
Doğru yerimi bulamııyoruz ne demek,dağ tepe değilki vajina,otoban gibi dümdüz gidiliyor!!!

çakma konu gibi geldi. Zaten nişanlın,neden kızlıgını bozma derdindesin. evlenınce nasılsa bozulacak.:26:
profilin evli bende anlamadım

Aman ya millet evlecnmeden nasıl günah gireceğini soruyor ..ne gunlere kaldık

Sonraki açtığı konuda şu olur herhalde ;nişanlımla ilişkiye girdik ..şimdi evlenmek isteöiyor nişanı attı ,napmalıyım

milletle kafa mı buluyosunuz acaba? profilinizde evli yazıyor. ve bu acele neden? hadi bi sorun olurda ayrılırsanız sonra burda ağlarsınız

milletle kafa mı buluyosunuz acaba? profilinizde evli yazıyor. ve bu acele neden? hadi bi sorun olurda ayrılırsanız sonra burda ağlarsınız

Sonraki açtığı konuda şu olur herhalde ;nişanlımla ilişkiye girdik ..şimdi evlenmek isteöiyor nişanı attı ,napmalıyım

Aman ya millet evlecnmeden nasıl günah gireceğini soruyor ..ne gunlere kaldık

Ya millet konu açarken aşalayıp dalga gecicekseniz yorum yapmayın dedim hayır ndn dalga geciyim kafa buluym boyle bi konuda derdim vardı yazdım yorum yapmayın ozaman hey allahım ya sinir bozuyosunuz yapma ozaman kardesim yorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sinirmi bozuyoruz hay allah
Abuk sabuk konu açıyosunuz ..

hem sahte profille gezip konu açıyorsunuz hemde bunları söylemeye hak buluyorsunuz.ilginç.yorum yapmayın diyorsanız da ne haliniz varsa görün.

hem sahte profille gezip konu açıyorsunuz hemde bunları söylemeye hak buluyorsunuz.ilginç.yorum yapmayın diyorsanız da ne haliniz varsa görün.

Valaha gunah almaya bayılıyosunuz bana yorum yapmayın ön yarglarınızı kendinize saklayın sahte profilmiş çıldırtmayın beni

Valaha gunah almaya bayılıyosunuz bana yorum yapmayın ön yarglarınızı kendinize saklayın sahte profilmiş çıldırtmayın beni

ya nişanlıyım diyosun profilinde evli yazıyo sahteden kastım bu. neyin günahını alıcam ne alakası var.

ya nişanlıyım diyosun profilinde evli yazıyo sahteden kastım bu. neyin günahını alıcam ne alakası var.

Imam nikahm var 1 ay snra dugunum var gel beklerim ama sahte altın alp gelme sahtelik bana yakşmaz sizin gbi akıl fakrlerine yarar bu sayfaya yorum yapmanızı istemiyorum uzatmayın muhatbm deglsiniz ben derdimi anlatım dalga gecemezsiniz dedektiflik yapmak sizin işinz degl benim topiklerime yorum yapmayın uzatmayın cevap yazmayın sizin gbi insanlarla ugraşmam insan bildik dert paylaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…