Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lütfen seviyorum diye kendinizi kandırmayın. o sizi sevseydi başkasıyla evlenmezdi. sizden ne istediği belli kullandırmayın kendinizi

bunların hepsini bende biliyorum..yanlıs oldugunu da..son erkek olmadıgını da..ama isin ic yuzu bu kadar basit degil..3 sene evvel onu benden cok daha iyi tanıyor cocukluktan beri arkadaslarmıs dıye secmıs guya..ve benımle o donemlerde tam bı ılıskısı de olmadı..bı kac defa yemege cıkmıstık sadece..
kac defa ıstemıyorum,olmaz yapamayız dedim..evlılıgının hata oldugunu yanlıs insani sectigni..aslında benimle evlense daha mutlu olacagını soyledi..ben hep ama yanlıs insanları sectim..o yuzden bu ruh halindeyim..

amacımız sizi yargılamak değil ama
biraz özel olacak,size birşey soracağım,isterseniz
cevaplamayabilirsiniz,ben o zaman anlarım cevabı zaten...
bu adamla birlikte oldunuz mu hiç???

Yav bende ne zamandır sitede ekşın yok diyordum:smiley-cool:

ben sizin desteklerinizi almak istedim beni yargılmanızı degil arkadaslar..cok karsı oldugum bır sey bu..ama inanın insanın basına heran hersey gelebılıyor..bir bakıs bile insana asık olup icinin yanmasını saglayabilir..o insan benim cocukluk askımdı ama o benı gormuyordu..cok fazla dısarı cıkmazdım ben kucukken.. hayrandım ona ben gıbı aynen..gorusmuyoruz ki zaten ben onunla bırlıkte olup sonra karısına gondermıyorum..baska sehırdeler..cok uzakta..hem kendı aılesı de bılıyormus beni artık..ama ben cok soru sormuyorum ona noldu noldu dıye..

merhaba,
aranıza daha simdi katıldım..ama hep takip ederdim sizleri..
Ben cok mutsuzum aglama nobetlerine giriyorum..ölmek istiyorum bazen ama cesaretim yok hic buna.yapamam da..ama uzulmekten kaygılanmaktan birgun felc inecek diye korkuyorum..bir sevgilim var 8 aydır..yıllar oncesinden de birlikteydik bir sure..ama o baska birini tercih edip evlendi..3 sene evvel..simdi tekrar benimle gorusmeye calisiyor..karısını da tanıyorum onceden ama bir samimiyetim yok..biliyorum kızacaksınız evli biriyle sakın gorusme diyeceksiniz.ama cok sevdim onu ben..

bunların hepsini bende biliyorum..yanlıs oldugunu da..son erkek olmadıgını da..ama isin ic yuzu bu kadar basit degil..3 sene evvel onu benden cok daha iyi tanıyor cocukluktan beri arkadaslarmıs dıye secmıs guya..ve benımle o donemlerde tam bı ılıskısı de olmadı..bı kac defa yemege cıkmıstık sadece..
kac defa ıstemıyorum,olmaz yapamayız dedim..evlılıgının hata oldugunu yanlıs insani sectigni..aslında benimle evlense daha mutlu olacagını soyledi..ben hep ama yanlıs insanları sectim..o yuzden bu ruh halindeyim..

bir kere ilk mesajda bir süre birlikteydik yazmışsınız..
diğerinde isebenimle tam bir ilişkisi olmadı demişsiniz.
bunda bir çelişki gördüm nedense..
neyse,
genelde ,evli adamların taktiği bu,hep yanlış insanı seçerler ve hepte mutlu değildirler. ama nedense de boşanmazlar.
çünkü mazoisttirler :delphin:
acı çekmek zevk verir onlara.:delphin:
bırakın Allahaşkına ,sizde yediniz mi bu yalanları.
bunlar artık klişeleşmiş laflar...

Bir saniyeeee birşey sorucaktım ben; (parmak kaldıran üye smili)

Şimdi 8 aydır sevgilim var diyor, yani onu bırakıp başkasıyla evlenen kişi, 8 aydır sevgilisi mi?

ben sizin desteklerinizi almak istedim beni yargılmanızı degil arkadaslar..cok karsı oldugum bır sey bu..ama inanın insanın basına heran hersey gelebılıyor..bir bakıs bile insana asık olup icinin yanmasını saglayabilir..o insan benim cocukluk askımdı ama o benı gormuyordu..cok fazla dısarı cıkmazdım ben kucukken.. hayrandım ona ben gıbı aynen..gorusmuyoruz ki zaten ben onunla bırlıkte olup sonra karısına gondermıyorum..baska sehırdeler..cok uzakta..hem kendı aılesı de bılıyormus beni artık..ama ben cok soru sormuyorum ona noldu noldu dıye..

yargılamıyor kimse sizi. ama yaptığınızın yanlış olduğunu vurguluyoruz. o adam sizi bırakıp gidecek eşine dönecek. seviyorsa boşansın tamamen size dönsün

Klasik av yalanları :1closedeyes:
Eve gidip karısınada kuşum,bülbülüm,kanaryam diyordur kesin.:mymeka:

bi insan bişeyin yanlış olduğunu bile bile nasıl yapar aklım almadı
biliyorum yanlış diyosun
bunu bilmek marifet değil yanii herkes aynı şeyi biliyor ve bu konuda hemfikir yanii herkes

çok iç acıtsa gerek sevgilinin elinden tutup sokaklarda istediğin gibi gezinememek sürekli gizli saklı tenha yerlerde görüşmek

hayır kesinlikle,buradaki hiçbir arkadaşım
sizi yargılamıyor,kendinize bunu hissettirmeyin lütfen...
ama yaptığınız yanlış...
bu yanlışlıkta nasıl bir destek bekliyorsunuz bizden ,inanın
anlamakta zorlanıyorum...
bakın arkadaşım,size yazık değil mi,
bu adamdan beklentiniz nedir???
boşanıp ,sizinle mi evlenecek yoksa böylemi dedi...
inanmayın ,bakın aklınızı başınıza almazsanız
geri dönülmeyecek hatalar yaparsanız,
hem ailenizi,hem kendinizi çok üzersiniz...
lütfen bencillik yapmayın ve annenizi,babnızı da düşünün...
siz bu sorunlarla başetmeye çalışırken,
o adam yanınızda olmayacak bunu da unutmayın...

merhaba,
Ben cok mutsuzum aglama nobetlerine giriyorum..ölmek istiyorum bazen ama cesaretim yok hic buna.yapamam da..ama uzulmekten kaygılanmaktan birgun felc inecek diye korkuyorum..bir sevgilim var 8 aydır..yıllar oncesinden de birlikteydik bir sure..ama o baska birini tercih edip evlendi..3 sene evvel..simdi tekrar benimle gorusmeye calisiyor..karısını da tanıyorum onceden ama bir samimiyetim yok..biliyorum kızacaksınız evli biriyle sakın gorusme diyeceksiniz.ama cok sevdim onu ben..

pardon da hem 8 aydır sevgilim var öncesinden de birlikteyiz diyorsunuz hem de ben ona küçükken hayrandım görüşmüyorduk; şimdi de zaten yemeğe çıktık diyorsunuz.

hangisine göre cevap yazacağız.

bir karar verinde öyle yazalım şapşal olduk valla

Tamam sizin istediğiniz anlayış ve destek ama lütfen;
siz böyle bir konu okusanız nasıl desteklersiniz konu sahibini?
Ne denmeli evet aşk çok farklı; insana asla yapmam denen şeyleri yaptırır vs...
Kim hoşgörebilir başka insanların mutsuzlukları üzerine kurulmuş, mutluluk hayalini.
Açıkçası bu yanlış sizde bunun farkındasınız ve bence kendinize de karşınızdaki
insanlara da daha fazla zarar vermemek adına bu yaşananları, acı bir tecrübe,
büyük ama kavuşulmayan bir aşk .... yada adı her ne ise öyle düşünerek uzak kalmalısınız.
En doğrusu bu olur. KArşınızdaki insan hatalı bir evlilik yaptığını ve mutsuz olduğunu
belirtiyor. Elbette öyle demeli. Ben mutluyum ama hayatımda sende olsan daha mutlu
olurum demez ya....
Lütfen önce kendiniz için yaşayın ve önce kendinize değer verin derim.

Bir saniyeeee birşey sorucaktım ben; (parmak kaldıran üye smili)

Şimdi 8 aydır sevgilim var diyor, yani onu bırakıp başkasıyla evlenen kişi, 8 aydır sevgilisi mi?

yesss...8 aydır o adamın sevgilisi...
evli olan eski sevgilisinin yani...

kaideyi bozan istisna olamayacağınıza göre; duygu yoğunluğunuz ve hormon seviyeniz düştüğünde yaşadığınız şeyden hiç memnun olmayacaksınız..
pişmanlık belki rezalet, utanç bunlara sahip olma ihtimaliniz çooook yüksek.. elbette siz bilirsinizsengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
acıyorum kendime demişssin
acıma kendine sadece girdiğin o yanlış yoldan çık
bile bile yürüme ateşe girme kimsenin günahına
çok üzüceksin üzüleceksin arkadaşım
daha kimler çıkar karşına hayat bu sürprizlerle dolu
kendini önemse biras
böylesine bi ilşkinin neresinde nasıl mutlu olunur onu düşün

hem aldatma olayına ortak oluyorsunuz..
hem aldatılıyorsunuz..
hem kullanılıyorsunuz..
ve siz buna sevgi diyorsunuz..
sizin gibi bayanlar oldukça bu erkek milleti hep bayram eder ..
kullandıttırın kendizi..
o evine dönünce gece karısının koynuna girsin ..
sonra ertesi gün sizle buluşup seni seviyorum desin..
yazık çok yazık ..

evet 29 yasındayım..ve onunla birlikte olmadım((bole bir soru sorulmus))
8 aydır sevgilim cumlesi sanırım biraz yanlıs benim hayatıma girmeye calısıyor ama ben hem istiyorum hemde istemiyorum((istememe nedenim sadece etik olmaması))
15 yasımdan beri onu tanıyorum ama o beni bundan 3-4 sene evvel farkkettı(bu kelıme de yanlıs ama..)
yemege cıktık benden hoslandıgını soyledı..vs vs..sonra bana baska bı kızlada bırlıkte oldugunu soyledı..ve bana bunu ıtıraf ederek benden feragat etmıs oldu..bende bıdaha gorunme bana dedım..sonra onunla evlendıler..baska sehre yerlestıler..sonra yıne benı aradı ben senı unutamıyorum dıye...cunku arada yasanmamıs yarım kalan seyler vardı..

merhaba,

Ah be canım....:teselli:
Başkasını sana tercih eden bir adam için ağlamaya,üzülmeye değer mi?a.s
Hep bunu getir aklına " yıllar evvel başkası için beni terketti,üstelik te evli",eminim sana yardımcı olacaktır...

Back
X