Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz evli bir adam eşinden ayrılıp, gerçekten aşık olduğu kadınla evlenemez demedik ki?

Aksine; boşansın madem, evlenin diyoruz..

Sen boşanamaz çocuk var diyorsun..

O zaman evli bir erkekle birlikte olma diyoruz..

Sen çok seviyorum, belediye nikahlı karısı mı hakediyor herşeyi diyorsun..

Valla benim kafam karıştı, ne dememizi bekliyorsun?

Cahillikle ne alakası var bunun anlamadım ben..muhendıslık derslerınde yada okudugum kıtaplarda nasıl davranılması, asık olunacak adamlar yada olunmaması gereken adamlar mı yazmıyor..??Neyse..
Ben bu forumdan sunu anlıyorum herkes ahlak kelimesini kendi ustlerine yapıstırmak icin karsı tarafı derinlemesine dusunmeden ahlaksızlıkla sucluyor..cıkk cıkk yazık diyip,had bildirmekten bahsediyor..
BEN nelerin yanlıs olup olmadıgını biliyorum..ama ahlaksızlık ayrı bir konu..ve sunu yineliyorum,daha onceden de soyledim..Bir adam evlenmisse ve cocuk yapmıssa ölene kadar esinden ayrılamaz diye birsey olmamalı..Başka birini sevmeye de hakkı var..Hangi evli kadın kocası baska birine asıkken,sırf yuvam bozulmasın diye onun evde durmasını ve kendisine rol yapmasını ister...Asıl acizlik burada(sırf yuvam bozulmasın diye bunu kabullenen kadın acizdir)..Yuvam yıkılmasın cocugum magdur olmasın..O cocugun babası baska bır kadına asıksa ve annesıni sevmıyorsa bu cocuk mutlu mu buyur????..Aldatılan eşlere hep magdur edebiyatı yapılıyor,,yuvası yıkılınca nasılda uzulecek vs vs..peki oteki kadında uzulmuyor mu?o da magdur degil mi.Sırf belediyeden imzası var diye karısı mı hakediyor herseyi??....[[Dahada derin ve ince detayları gozonunde bulundurmanızı isterdim..]]]]Hemen tuu kaka yazıklar olsun sana demenizi degil!!!!

eşinden ayrılabilir kimse aksini iddia etmedi.

başka birini sevmeye hakkı yok eğer sevmişse de karısından ayrılır o çok sevdiği(!) ikinci kadınla evlenir :1closedeyes:

sırf yuvası bozulmasın, çocuğu babasız büyümesin diye boşanmayan kadının konumunu ve eleştirisini yapmıyoruz o kendi bileceği iş. ister boşanır ister boşanmaz .o nun acziyeti vs. ile ilgili yorum yapabilecek en son kişiler ikinci kadınlardır hala korudukları dış kapının mandalı bile olmadıkları bir durum yüzünden.siz bunun kritiğini yapacağınıza kendi yanlışınızı görmelisiniz çünkü siz kendinizden sorumlusunuz sevgilinizin eşinden değil:1closedeyes:

sadece belediyeden imzası olduğu için değil kocasıyla hala bir hayatı, yatağı ve bir çocuğu paylaştığı için de hakeder.her ne kadar zorunuza gitse de bu böyle kocası hala onunla beraber mi aynı evde yaşıyor mu bir hayatı paylaşıyor mu paylaşmıyor mu?bitmiştir

Yoo dunden bu yana fikrim degismedi..bitirdim ben kafamda o ilişkiyi.Daha dogrusu dirayetli davranıcam bu konuda..size haksızsınız da demiyorum..elbetteki casaret eden erkek bosanmalı ve sevgılısıyle evlenmeli..Ama sanırım ben bu yorucu yogun ve sancılı sureci yasamak istemiyorum..

Her insanın çok sevdiği birileri oluyor...

Ama unutmayın ki kimse vazgeçilmez değildir....

Başkasını tercih etti gitti diyorsunuz.. Bu durumda bi insan aşkından ölse bile bi süre sonra nefrete döner sevgisi...

ıçinde hiç güzel bi duygu kalmaz..Ona karşı olan duygular nefret ve öfkeden başka hiçbir şey olamaz bence....

Ve sende şimdi hırs yapmışsın sana yapttığını kendine yediremiyorsun ve onunla birlikte olmayı düşünüyorsun... Ve yenilmişliğide sevgi ve aşk adı altında bize sunuyorsun...

Bizde aşık olduk bizde sevdik... Bizde kırıldık... Aramızda senin durumunda olanlarda vardır.. Ama onlara sor şimdi ne hissediyorsun diye senin yazdığın bu şeyleri yazmazlar emin ol....

Dediğim gibi bence senin içindeki sevgi değil..ıntikam ve hırs...

Kendine gel derim...

Ben burada sordugum sorulardan dolayı, akıllanmaz bu kız bildigini yapar, diyenlere sesleniyorum..Ön yargılı olmaktan vazgecin..yada genelgecer kuralları sorgulayın(( karısını aldatan adam seninle evlenirse seni da aldatır,aldatmak virus gibidir...))
Boyle birsey var mı gercekten!!!

Ben burada sordugum sorulardan dolayı, akıllanmaz bu kız bildigini yapar, diyenlere sesleniyorum..Ön yargılı olmaktan vazgecin..yada genelgecer kuralları sorgulayın(( karısını aldatan adam seninle evlenirse seni da aldatır,aldatmak virus gibidir...))

var ki yaziliyor demi canim??
burda kimse seni uzmeye canini acitmaya havadan seyler soleyerek kandirmaya calismiyor.

bunu yapan cok baska birisi biraz dikkat edersen.

bugun karisini aldatan adam seni neden ilerde aldatmasin bana tek bir neden soyle??

yine soruyorum annen babana ayni seyi yapsa ya da baban annene tepkin ne olurdu??

neden ? geleceği düşünmekten önce şunu düşünün şu an halihazırda sizle karısını, karısı ile de sizi aldatmıyor mu zaten ? ya da yapmadı mı (hani şu an görüşmüyorsunuz ya ondan ) daha çok yakın bir zaman önceye kadar aldatmıyor muydu sizi ve karısını?

sizin yapmadığınız şeylerden biri bu bence geçmişi ve geleceği düşünmekten şimdiki zamanı düşünemiyorsunuz:1closedeyes:

Son düzenleme:
Hırs mı intikam mı..Bunu bende sordum kendime bikere..sonra cevabını buldum hemen..eger ben bu ılışkıde dıretıyor olsaydım ve bosanıcaksın illa ve evlenıcez diye dıretıyor olsaydım..onu elde etmek ıcın cabalasaydım..hırs duygularımın ne kadar kabarık oldugunu gosterırdi..sonrasında da seytanı planlar yapsaydım bu da intikam duygularımı...ama size daha once dedım..o adamı seviyorum cok ama kacıyorum ben..direten ben degilim,cadı terbiyesiz,seviyesiz,yırtınan,beni alacaksın illa diye dovunen bir kız da degilim....içim onu hep ısterken olmaz deyıp terslıyorum..bu cok kotu bir duygu gercekler yuzunden,gecmıs yuzunden o ınsandan kacmak

Nasıl mutlu olucaksan öyle yap!!!ama ben diyim bugün karısını aldatan,yarın senide aldatır!

Cahillikle ne alakası var bunun anlamadım ben..muhendıslık derslerınde yada okudugum kıtaplarda nasıl davranılması, asık olunacak adamlar yada olunmaması gereken adamlar mı yazmıyor..??Neyse..
Ben bu forumdan sunu anlıyorum herkes ahlak kelimesini kendi ustlerine yapıstırmak icin karsı tarafı derinlemesine dusunmeden ahlaksızlıkla sucluyor..cıkk cıkk yazık diyip,had bildirmekten bahsediyor..
BEN nelerin yanlıs olup olmadıgını biliyorum..ama ahlaksızlık ayrı bir konu..ve sunu yineliyorum,daha onceden de soyledim..Bir adam evlenmisse ve cocuk yapmıssa ölene kadar esinden ayrılamaz diye birsey olmamalı..Başka birini sevmeye de hakkı var..Hangi evli kadın kocası baska birine asıkken,sırf yuvam bozulmasın diye onun evde durmasını ve kendisine rol yapmasını ister...Asıl acizlik burada(sırf yuvam bozulmasın diye bunu kabullenen kadın acizdir)..Yuvam yıkılmasın cocugum magdur olmasın..O cocugun babası baska bır kadına asıksa ve annesıni sevmıyorsa bu cocuk mutlu mu buyur????..Aldatılan eşlere hep magdur edebiyatı yapılıyor,,yuvası yıkılınca nasılda uzulecek vs vs..peki oteki kadında uzulmuyor mu?o da magdur degil mi.Sırf belediyeden imzası var diye karısı mı hakediyor herseyi??....[[Dahada derin ve ince detayları gozonunde bulundurmanızı isterdim..]]]]Hemen tuu kaka yazıklar olsun sana demenizi degil!!!!

Her toplumun kendine göre deger kavramlari vardir arkadasim...fakat birsey vardirki hangi toplum olursa olsun bunu kabul etmez:
Evli bir erkekle iliski yasayan kadini....istersen Yeni zelandaya git istersen amerikaya bu böyledir güzelim...:delphin:

Ayrica belki sen o adama nen var kuzum edalarinla yaklasmasaydin seninle beraber olmak yerine gider yine esi ile arasinda olan sorunlari cözmeye calisirdi!!!
Kendini böyle kabahtsiz sütten cikmis ak kasik gibi görmene hic gerek yok....o adam ne kadar suclu ise sende bir o kadar suclusun...:kahve:

Sanami düsmüs elin evli adaminin mutsuzlugna teselli vermek? Birak belki araya sen girmeseydin kari koca olarak cok daha farkli yöne degisebilirdi evlilikleri...

Ha adamcagiz bosandiktan sonra sana gelir ve sevgisini haykirsaydi tabiki is degisirdi...cünkü ortada adlatilan bir kadin olmazdi...

Lüften kizma ama senin o aldatilan kadini aciz görmeye zerre kadar hakkin yok...o kadinin ne gibi sebeblerden dolayi hala esinden ayirlmamasini kesinlikle bilemezsin...

ecemcım konusmaların hepsını tam okuyamadım ama bence adamın numarasını sıl hatta telefonunda engelle o numarayı cık gez dolas etrafta senın ıcın daha nıcelerı var benımde erkek arkadasım benı ıstemeye gelmelerıne bır hafta ıkı yıllık bı ılıskısı oldugunu ogrendım benımde dunyam karardı cok uykusuz gece gecırdım ama sadece kendımı yıpratıp uzuldum hayat guzel ve yasamaya deger

Neyse canım sen dediğim gibi bir daha beni arama de. Sonra da telle ararsa açma. Sakın olaki ona acıma. Yazık çok duygusal çok üzgün bana ihtiyacı var diye düşünme. Karısıyla arası kötüyse boşanır, başkasıyla evlenir veya evlenmez. Çocuk değil kaç yaşında aile babası. ıster boşanır ister boşanmaz aslına bakarsan bu seni ilgilendirmez. Unut onu. Elin kocasını düşünüp durarak hayırlı kısmetleri kaçırma:))))))))))

Seni sevse başkasıyla evlenmezdi şimdi senle gönül eyliyo bence valla kendıne edersın sen coktan unutursunda elde edemedıgın ıcın sevıyorum sanıyorsun bence valla dıkkat et kendıne arkadasım olan sana oluır

adamın yerinde olmak isterdim ,
evde yemek bulaşık ve kahır işlerine bakan sevgili karım
canım sıkılınca kucağıma alıp sevdiğim çocuum
dışarda beni çok seven bi kadın ve evlenmek için diretmiyo.
ooooh ne ala memleket. bir eli yağda bir eli balda...

Gencecik eğitimli kızsın elin evli kararsız adamına mı kaldın?

ozaman adam gibi boşansın ne halt yapıyosa yapsın
madem adam başka birine aşık oldu çıksın erkek gibi karısının karşısına söylesin!!!
Böyle iğrençlikleri aşk la süsleyip püslüyosunuz ya aşkıda kirletiyosunuz

nereye gidiyosun eyyyy gençliikk :delphin:
Hala bunun yanlış olduğunu kabul etmeyip aşk meşk diye savunuyosun ya pes vallahi pesss :kızgın:

haklısın canım

Alllah hakkında hayırlısını versin ne diyelim.

Yoo dunden bu yana fikrim degismedi..bitirdim ben kafamda o ilişkiyi.Daha dogrusu dirayetli davranıcam bu konuda..size haksızsınız da demiyorum..elbetteki casaret eden erkek bosanmalı ve sevgılısıyle evlenmeli..Ama sanırım ben bu yorucu yogun ve sancılı sureci yasamak istemiyorum..

son cümlende bu süreci yaşamak istemiyorum demişsin ya,hani üzülmemek için ben böyle yaşamaya devam edicem,bildiğimi okicam,onu kaybedip de acı çekmek istemiyorum türünden bir şey anladım...yanlış anlamışım sanırım özür dilerim.

Back
X