Katılıyorum bacım.herkesin hayatına kimse karışamaz diyorlar isteyen istediğini yapar diyorlar ergenlere ve gençlere deli cesareti veriyorlar.sonra çıkıp ben çok pişmanım,ilişkiye girdim anneme Nasıl söylicem babama Nasıl söylicem hamile kaldım çocuk nolcak...bisürü felaket.bir çok genç kızın hayatı mahvoluyor bu evlilik öncesi cinsel yaşananlar içinÇok alakasız saçma gelicek ve belki sananeciler çıkıcak ama içimde kalmasın dicem. Tabi ki bana ne ve herkesin hayatı kendine tabiki ama...
Evlilik öncesi cinsel ilişki ne kadar normal oldu artık
Niyeti cinsellik değildi bu konuda bir şüphe yok. Dönerse kabul etmem tabiki.Adamın tek derdi cinsellikmiş, birini iyice tanımadan bir daha böyle bir hata yapmazsınız inşallah, geri döners de sakın affetmeyin, adamın sütü bozuk düzelmez.
Bana cinsellik gibi geldi yorumumu yaptım köşeye çekildim, kabul edip etmemek size kalmış.Niyeti cinsellik değildi bu konuda bir şüphe yok. Dönerse kabul etmem tabiki.
Aslında yapılan şeyin yanlışında değilim. Yanlış yapan eğrisiyle doğrusuyla kendi çekiyo. Ben erkek ve kız taraflarından normalleşmesi olağan görülmesine şaşırıyorum.Katılıyorum bacım.herkesin hayatına kimse karışamaz diyorlar isteyen istediğini yapar diyorlar ergenlere ve gençlere deli cesareti veriyorlar.sonra çıkıp ben çok pişmanım,ilişkiye girdim anneme Nasıl söylicem babama Nasıl söylicem hamile kaldım çocuk nolcak...bisürü felaket.bir çok genç kızın hayatı mahvoluyor bu evlilik öncesi cinsel yaşananlar için
Bizzat yakın arkadaşımdan biliyorum....her günü zehir gibi..hep diken üstünde..onun neler çektiğini gördükçe bu hatayı başka bir kimsenin yapmaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorumAslında yapılan şeyin yanlışında değilim. Yanlış yapan eğrisiyle doğrusuyla kendi çekiyo. Ben erkek ve kız taraflarından normalleşmesi olağan görülmesine şaşırıyorum.
Allah yanlış insanlarla karşılaştırmasın. Onun için feda edersin evlenirsin sonra başına kalkar. Çok var örneği..
Allah yardımcısı olsunBizzat yakın arkadaşımdan biliyorum....her günü zehir gibi..hep diken üstünde..onun neler çektiğini gördükçe bu hatayı başka bir kimsenin yapmaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Şimdi o gün verdiği tepkinin farklı nedenleri olabilir. Sürekli tekrarlanan birşeyse, senin elinde olmadan yaptığın tutarsızlıklar, kendi içinde yaşadığın gel-gitler varsa sıkılmış ya da yorulmuş olabilir. "Artık bana ilişkite girelim deme" demiş ya o yüzden sordum daha önce de denediniz mi. Daha önce de denemeye teklif ettin mi diye.
O gün verdiği tepkiyi erkek ruh hali ile de biz anlayamayız yani. Onların o konuda ki ruh hali ile kadının farklı oluyor. O an öyle bir tepki verdi çıkıp gitti. Sonra düşündü belki olmayacağına karar verdi bilmiyorum. Bu seninle cinsellik için birlikte oluyor anlamına gelmez. Hatta sonra ki yorumları okuyunca sana değer verdiğini düşündüm aslında.
Aciz duruma düştüğünü düşünme. Ayrılık acısı çeken çoğu kişinin yapacağı şeyleri yapmışsın. Önemli olan bundan sonrası artık ne ara ne sor. Ne arkadaşına sor. Hatta çok mutlu gibi davran. İnan o zaman kafalarına dank ediyor. Ona verebileceği en büyük ceza bu. Mutlu değilsen bile mutlu gibi davran. O yokmuş gibi. Belkide o hayatımda biri var de demiştir o kişiye. Artık umutlarla diye. Dedigim gibi artık o yokmuş gibi davran
Yok kızmıyorum da sizin gibi düşünmeyen erkek ve kadınlar var. Hayat tarzı düşünceler Namus anlayışı herkese göre sizin anladığınız ya da toplumun genelinin anladığı şekilde olmuyor. Benim bu ayrıldığım insanda bu konuda beni kafa yanımdaydı. Çevremizde böyle düşünen başka arkadaşlarımız da var. Ve Türkiyede bizim gibi düşünen insanlar var. Ben bu insanla birlikte olsaydım ve sonra ayrılmadım niye birlikte oldum diye üzülmezdim ki. Ya da ben daha önce bunu yaşamış olsaydım bu insan için problem olmazdı.Siz kendi değer yargılarınıza Namus anlayışınıza göre değerlendiriyorsunuz bizde kendimize göreAllah yardımcısı olsun
Konu sahibesi bacım, Allah bir gırsat çıkarmış bianda bence. Kim olursa olsun erkek beyni aynı işliyo maalesef ve dünyayı dar ediyo. Bi kere daha düşün olur.
Kızıyosun bize ama hayat acı şekilde öğretiyo genelde göremediklerimizi...
Çok teşekkür ederim ya. Burada herkes iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyor ama geneli yargılama çok iyi geldi yorumun.Ya bak Ogün ben ona ilişkiye girelim demedim. Korkularımı biliyordu zaten. O o günde denedi. Yani cinsellik konusunda sorun edeceği birşey yoktu ilişkide. He Ogün o an çekip gitmesine ne kadar bozulsamda onun açısından hakta verdim. Ama sonrasının izahı yok benim için. Yok o kişi hayatında biri var dediyse vardır. Bu saatten sonra birşey yapmam artık. Biz ayrıldıktan sonra biraraya geldiğimizde muhabbet falan ederdik. Ama artık yüzüne bile bakmam.
Allah yardımcısı olsun
Konu sahibesi bacım, Allah bir gırsat çıkarmış bianda bence. Kim olursa olsun erkek beyni aynı işliyo maalesef ve dünyayı dar ediyo. Bi kere daha düşün olur.
Kızıyosun bize ama hayat acı şekilde öğretiyo genelde göremediklerimizi...
Herkes kendi hayata bakış açısına. Yetiştirilme tarzına göre yorum yapıyor işte. Boşver aldırma. Evet burada bazıları direk taşlama. Yargılama niyetinde ama onlarda hoşgör takma kafana. Bakış açısı işte. Ben biraz erkek gibi büyüdüm , tek başıma annem babam çalışıyordu. Erkek arkadaşlarım var. Ama çocuğum ya çocuk ne olacak ki yani. Aile büyükleri beni ayıplı hep. Sonra ben büyüdüm onların kızları da. Biri kızını satanist ayinlerinden, diğerini yazmayayım oralardan topladı. Diğer aile büyüğüm torunu zapt edemiyor. Kınamayacaksın demiş hadisi serif ama işte. . .
Zaten bunca yaşanan şeyden sonra bakma bile yüzüne. Ben sadece anlatıklarından yola çıkarak seninle sırf cinsellik için birlikte olmadığını düşünüyorum. Ayrıldıktan sonra onu araman, mesaj atman seni küçük düşürmez. Eğer aramasaydın ve su an hayatında birini olduğunu öğrenseydin belki de pişman olup keşke arasaydım, ben arasam belki de onu seçmezdi gibi düşünür kendini suçlardın. Keşke demek daha kötü. Her zaman söylerim "Adla hata değil, tecrübe " :)
Bu arada yaşadığın sorunu takma kafana. Belki de bu kişi senin için hayırlı değildi ve öyle bir şey bahane oldu. Bak burada "vajinismus " forumu var. Orada bunu yenen binlerce kişi var. Takma kafa düzelir. Sen şimdi ne yap biliyor musun. Bak kuzenim psikolog o demişti bana. 15 gün boyunca geriye doğru say onu unutucam güçlü olucam diye söz ver. Hüzünlü şarkı dinleme, onu hatırlatan herseyi çöpe at. Fotoğraflarına bakma. Kimse ile onun hakkında konuşma. Eve kapanma. 15 günün sonunda hiç bir şey kalmayacak. :) Bende ise yaradı sende dene. Yalnız amma uzun yazdım. Artık üzülmek hata yaptım demek yok. Bu da böyle bir tecrübe işte demek var. Tamam ?
Çok sağol canım ya. Aynen öyle ayıplamayacaksın. Ayıplarsan daha beteri gelir başına. Hayırlısı da olabilir tabi bende böyle düşünüyorum. Ya da bunları yaşamamız gerekiyordu belki. Ama bilirsin ki kalbe söz geçmez. Canım yanıyor illaki sabah uyanıyorum direkt aklıma onun başkasıyla olduğu geliyor.Atlatacağımı biliyorum ama. Dediğin gibi ben onun peşinden koşmasaydım bugün pişmanlıktan kendimi yiyor olurdum. Yine pişmanım ama en azından sevdim ve elimden geleni yaptım diyorum. Müzik dinlemiyorum hiç kıyamadığım fotoğraflar vardı geçen gün onlarıda sildim. Ya zaten birbucuk yıl önce babamı kaybettim ona rağmen hayat devam ediyor. Şimdi de etmeye devam edecek tabi. Bilmiyorum belki o insanla mutlu olur ben başkasıyla mutlu olurum. Belki nasiptir ikimizde ne kadar olmaz dersek diyelim yıllar geçse bile olur. İllaki facebook instagram falan girip bakıyorum işte. Engellemek istemiyorum hem ergence olur hem de onu umursadığım belli olur. Bir de ortak vatsap gruplarımız var bunun dışında aynı ortamda bulunacağımız zamanlar oluyor.Tamamen bağım koymuyor yani. Gerçi bu bir yönden iyi hem bir şekilde beni yine görecek hem artık umursamadığımı gösterme şansım olacak.Bundam sonra ne zaman aynı ortama gireriz bilmiyorum ama ayrıldıktan sonra hep arkadaş gibi konuşurduk ilk defa selam dahi vermeyeceğim bunu görsün istiyorum. Artı başı dik davrandığımı onu unuttuğumu umrumda olmadığını görmeli. Bir de birkaç şey anlatacağım bak. Ayrıldıktan sonra olan. Ben buna barışalım barışalım diye mesaj atıyorum ya sık sık. Ayrıldıktan sonra ilk karşılaşmada ben merhaba deyip büroya geçtim sonra da yüzüne bakmadım. Sonra sigara içiyorduk kapı önünde yanımız da bir arkadaş var. Bu arkadaşın elinde tesbih vardı. Benim ki istedi bu aralar ihtiyacım var anladın? dedi ima sezdim yani. Rahatlamak için tesbih kullanır çünkü. Sonra bu arkadaş dediki benimkine hadi eve gidelim. Eğer eve gitseler ben gidemeyecektim ama sesimi çıkarmadı.Benimki o kadar ısrar etti ki evi boşver sahile gidip çay içelim diye. Ben olsam soğudum eski sevgilimle aynı ortamda olmak istemezdim. Neyse sahile gittik bir muhabbet açıldı benimki ben ilk tanıştığım herkese siz diye hitap ederim dedi. Ben de bana öyle hitap etmedin dedim. Demekki seni o zamandan yakın görmüşüm dedi. Bir de bu biz sevgili olmadan önce 5 ay kadar benden hoşlanmış tı.İlk tanışmada etkilenmiş. Ben bir iki kere sezdim ama çok iyi saklıyordu yanıldığımı düşündüm. İki gece aynı evdeydik sabah kadar oturduk o zaman bile emin olamamıştım çok iyi saklıyor duygularını. Sevgili olduktan sonra dedim ki hiç belli etmemiştin hoşlandığını. Dediki gözlerimi kaçırdığımı farketmeden mi. En son 40 gün öncesine kadar ara ara aynı ortamda bulunduk ve hep gözlerini kaçırıyordu benden. Bunların artık önemi yok tabi. Ama senin başını merak ettim bu yaşadıklarımızdan sen olsan ne anlam çıkarırsın?Bu arada çok uzun oldu yahu kusura bakma şişirdim kafanı
BAŞTAN SONA KATILIYORUM. Önce konu sahibi isteyip sonra istemediği için git gellerden hoşlanmayarak tepkisini vermiş. Gerçekten böyle insanlar var hem emin olunulmamasından hoşlanmadıkları için hemde gurur yaptıkları için bunu onlara yaşatan kişiden vazgeçiyorlar.Ama böyle kişiler varda bu kafada mantık varmı.Hayır yok çok saçma. Ve bu tarz bi mantık taşımayan insan böyle bişeyde kızıp arkasını döndüğü için o kişiyi silmeli.Beklenti gerçekten bu anlamda çok yersiz. Hayatında başka biri varken hala arayıp soran eski sevgili konumunada düşmen hoş değil sevgili konu sahibi.
Canım o tesbih olayı falan sanki bir şey ima etmiş gibi. Vakit geçirmeye çalışmış resmen baksana. Eve gitmemiş falan. Emin misin biri olduğuna? Ya da o arkadaşın emin mi? Adam resmen 5 ay içten içe peşinden koşmuş. Öylesine bir şey olsa ya da cinsellik için olsa böyle olmazdı. 5 ay beklemek yerine işi bağlayıp direk birlikte olmanın derdine düşerdi. Eğer aynı ortamlarda oluyorsan onu görmezden gel. Elinde süper bir fırsat var bence iletişim halindesin. Mutlu göster kendini. Mesela her zaman ki halinden daha bakımlı ol. Saçını değiştir :)
Bak ben dedim ya erkek arkadaşım çok diye hala öyle dostum , kardeşim dediğim insanlar var. Artik biliyorum onların ruh halini :) Erkekler ayrılınca oh be dünya varmış, özgürlük, kurtuldum falan filan diyorlar. Hatta yeni birilerini buluyor vs.
Aradan 1 ay, 2 ay geçiyor akılları başlarına geliyor o zaman pişman oluyorlar. Kadınlar tam tersi. Aşk acısı çekiyorlar sonra alışıyorlar. Sende artık bol bol sosyalleş mutluluk fotoları yükle :) O pişman olacak bak hissediyorum. O zaman yaz bana olur mu :) Affetme ama.
Ben bana aşık olduğundan hiç şüphe etmedim. Sadece inatçı çatlak dediğim dedik öküzün biri birde laz inadı var üstüne. Ama öyle büyük bir aşkta 3 ayda bitipte nasıl başkası olur diyorum işte. O arkadaş var dediyse vardır sevgilisi. Hani benimki de pek başkasını severken yeni birinin günahına girecek bir tip değil. Ama ağzından bal damlıyor:) Hayatındaki kız da üzülsün istemem o yüzden diyorum ki inş. Kız benimkini terkeder de öyle döner:) Bir yanım çok umutsuz bir yanımda umudunu kesme dua et sen bu adamı istiyorsun diyor. Evet aynı ortamda bulunacak olmamız çok önemli:)
Laz mı ooo Allah yardımcın olsun. Laz ile uğrasmak zor kendimden biliyorum.
Yalnız sana bile inat edip 5 ay söylemeye biri diğer kişiye apar topar ilişki yaşıyorsa bu muhtemelen seni unutmak içindir. Ayrılığı kabul etmek için bence. İşte onun adını aşk sanıyorlar ama 2-3 ay sonra aşk olmadığını anlıyorlar. Ya ben erkekleri biliyorum. Bak benim hislerim kuvvetli. Ne kadar kuvvetli olduğunu sana dm den yarın örneklerle anlatırım.O laz inadının da bir son kullanma tarihi var. En son bunu söylediğim kız arkadaşım şu an o laz ile evli. O sana geri dönmek isteyecek. Sen benim dediklerimi yap. O arkadaşım yaptı. Kalktı istanbul 'a geldi biz gezdik, tozduk. o da delirdi tabi geldi geldi yalvar yakar aldı kızı götürdü. şimdi evliler. Ama her zaman önce hayırlısi ise olsun diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?