Aciz duruma düşürdüm kendimi çok yanlış davrandım.Pişman olsun istiyorum.Haklı değilmiyim sizce?

Anlattıklarınıza göre sebep cinsellik. Neyse en iyisini siz bilirsiniz umarım rabbim istediğinizi verir size

Anlattığım ayrılığa giden süreç ama ilişkimiz bundan ibaret değilki o yüzden eminim aşk olduğuna:) inş. herkese hayırlısını versin Allah:)

bu yüzden değil diyorsunda bunun üstüne olaylar patlak vermiş resmen insan haliyle düşünüyor nasıl bu kadar güveniyorsun bu adama anlamıyorum açıkçası

Şimdi ben burada nasıl anlatabilirim ki neden emin olduğumu. Yaşadığımız herşey çevremizdeki insanlar karşımdaki insanın karakteri yani hani o ilişkiye şahit olmayan birine izah edemem ki neden aşkından emin olduğumu.

Ben öyle gidiyorum çünkü gerçekten soğuyorum .. Bi kere soğuyuncada daha da imkanı yok. Bence olaylara çok fazla sadece kendi pencerenizden bakıyosunuz

Ben öyle gidiyorum çünkü gerçekten soğuyorum .. Bi kere soğuyuncada daha da imkanı yok. Bence olaylara çok fazla sadece kendi pencerenizden bakıyosunuz

Bunu bende yaptım başkasına soğudum ve gittim yıllar önce.Ama bunu hiçbir zaman doğru birşey olarak görmedim. Sadece bana yapıldığında değil ben başkasına yaptığımda da doğru değildi. Hep derim o insana haksızlık ettim diye.

Bu arada Sende mi lazsın canım sormayı unuttum:)

Öküzlük eden adamın peşinde koşup iyice havalandıran sizsiniz. Adamın suçu ne burada. Koşmasaydınız sizde. Pişman olsun diyorsunuzda o mu dedi size gel peşimden koş zavallı gibi davran diye? Kendi seçimlerinizin cezasını kendiniz çekin. Neyin intikamını alacaksınız?

Son düzenleme:
neden kendini bukadar ask adi altinda kullandirttin sevgi bu degil istemedigini bile bile zorlamak olmayinca tavir koymak degil kurtulmussun iste sukur de ya bu adamdan sana koca sevgili olmaz anla bunu birak acizligi bundan sonrasina bak ne hali varsa gorsun arama msj atma gormemezlikten gel bak ozaman ne oluyo suslen puslen hayatin tadini cikart bi erkege neden kendini bukadar heba eder uzulursun ki tamam ask sevgi diceksinde gulum onlarda gecer zamanla mal herif ne sanar kendini ego falan zirve bunda bosver sana gelmez bu gibi adamlar

Istedigini yapsan biraksa daha mı iyiydi?
kurtulduğuna sukret, adamın niyeti belli.
Ayrılık numarasıyla seni elde etmek istiyor da olabilir!
Yazdiklarini unut. Istemedigin birşeye seni zorlayan adamdan sevgili olmaz.

Şu herşeyi yargılamaktan vazgeçin artık.Ben intikam alma derdinde değilim.İster ben çekerim ister onun çekmesini isterim sizi ilgilendirmez. Burada kimsenin yorumuna ters cevap vermedim ama bu kadarda olmaz.Sevdim yaptım. Pişmanım evet.Ama zaten hatamın farkında olduğunu yazmışım oraya. Bende ona zamanında gel uğraş beni kendine aşık et dememiştim ama yaptı. Sonra da yarı yolda bırakıp seven insana bı kadar eziyet edilmez.Edende cezasını çekiyor ben bunu gördüm bunu yaşadım hep.4 yıl önce iki yıllık ilişkimi bazı şeylerle soğuduğum için bitirdim. Arkamdan koştu hep yalvardı yakardı. Haksızlık tı bu yaptığım.Onu yarı yolda bırakmaktı. Ki bunun bedelini de daha sonra yaşadığım birkaç şeyde ödediğimi düşünüyorum. Bak şuna inanırım karşındaki insan seni gerçekten seviyorsa ortada büyük sorunlar ya da yapılan önemli yanlışlar yoksa küçük sorunları bahane edip soğuyup gidiyorsan, arkada da gözü yaşlı biri kalıyorsa burada bir haksızlık vardır.Ve ilahi adalet hesabını sorar.

Teşekkür ederim canım. Ya şu var burada birçok insan yazdıklarımdan cinsel amaçlı bir ilişki olduğunu çıkarmış. Ama öyle kullanma falan yoktu ciddi bir ilişkiydi.Egolarını ben tavan yaptım onun farkındayım.Bundan sonra aramam sormam ya da aynı ortamda olduğumuzda yüzüne bile bakmam kesinlikle.

Istedigini yapsan biraksa daha mı iyiydi?
kurtulduğuna sukret, adamın niyeti belli.
Ayrılık numarasıyla seni elde etmek istiyor da olabilir!
Yazdiklarini unut. Istemedigin birşeye seni zorlayan adamdan sevgili olmaz.

Adamın niyeti anladığınız şey değildi. Normal ciddi bir ilişkiydi yaşadığımız. Hiçbir zaman bana cinsel baskıda istekte bulunmadı. Ben istemesem evlenene kadar elini sürmeyecek bir insan zaten. Beni istemediğim birşeye zorlamadı aslında ilişkiye girmeyi istiyordum ben. Sadece Ogün böyle birşey olsun diye planlamamıştık. Ogün ilişkiye girelim demedim. Ama bu istemediğim birşey değil sadece korkularımdan dolayı ne zaman olacağı belli değildi.

Tabiki karar senin ama ne yaşadığını bilmiyoruz. Yazdiklarina dışardan bakıldığında objective bir gözle bu şekilde görünüyor. Yazdıklarıma hayat tecrübesi derim. Ama iyiki de olmamış yoksa daha Üzgün olurdun suan. Belki net goremeyebilirsin ama ilerde iyiki olmamış diyeceksin. Mutlu kal.

Teşekkür ederim hayırlısı olsun diyorum artık:)

Hayir degildi olmadiginida cok iyi biliyorum hayatindaki ilk insanda degildi kocamanda herif cocuk diil 26 yaslarnda herneyse herkesin fikirleri farkli ortada bir iliski yasanacaksa her önümüze gelen adamla yasamamaliyiz diye dusunuyorum senin veya benim zihniyetimiz farkli olabilir bayan olarak ama malesef evlendikten sonra vajinismustan dolayi iliskiye giremeyen bayanlari sen kiz degilsin vermeye korkuyorsun diyip tek celsede bosuyor bizim o coookkk kültürlü zannettiginiz erkeklerimiz... Bi kiz kendini bilmezse sonuclarina da katlanmak zorunda kalir... Erkekler zannettiginiz kadar aptal degil sana yem atar ben boyle seyleri normal karsilarim der senle dusup kalkar sonra yol verir canim malesef bir cok erkek bekarete önem vermiyorum desede aslinda bir cok erkek ilk önce bir bayanda bekarete önem veriyor... Bir baskasiyla yatip kalkmis birinide kimse kendine es yapmiyor kolay kolay bu boyle....

Evet dediğin doğru yalandan önemli değil deyip karşısındakini kullananlarda var. Ama neyseki karşısındakini bedenden ibaret görmeyen önemli olanın ruh kalp ve beyin olduğunu düşünen erkeklerde var. Senin karşına böyle düşünenler çıkmamış olabilir ama benim çok arkadaşım oldu böyle.Erkek tecrübe edecek ama kadına erkek eli değmeyecek yok öyle dünya. Bedenlere bu kadar anlam yüklememek gerek o bedenin içinde ne taşıdığı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…