- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
Aynı şeyleri düşünüyorum..bir erkek için üzülmeye değmez..cinselliği evlendikten sonra yaşa sonra çook pişman olursun..erkek herhalükarda gider..Çok katılıyorum.srn yat kalk şükret böyle pislik Bi Adam için büyük Hatalar yapmamışsın.bundan sonra ilişkilerinde daha soğukkanlı olmanı tavsiye ederim.
İnan ne yargıladım ne namus bekçiliğinden dedim bütün bunları. Namusum benim namusum kime ne düşüncesini savunanlardanım bende. Ki o namus olmuyo bana göre. Her haltı yiyip onu yapmadığı için namuslu sayılanlarda var.Tabi şu var herkes gitsin önüne gelenle bu işi yapsın demek değil bu. Ama cinsellik zaten aşkla ilgilidir. Aşık olup yaşarsın. Benim hayatıma daha öncede birileri girdi. Ama ilk defa biriyle bunu yaşamayı istedim. Büyük konuşmak istemem benim gibi düşünmeyen birini istemem ama böyle bir adama da aşık olabilirim günün birinde. Benim daha önce cinsellik yaşamamı sorun edebilir. Ama ben ezilmiş hissetmem kendimi.
Ben burada eski svegilinize dair herhangi bir hata göremiyorum sex yapmaya çalıştığınızda Kalkıp gitmesi dışında... Onun dışında o çok net siz çok kararsız davranmışsınız herkes kararsızlığa gelemez..hem ayrılık lafını ilk ortaya atan siz hem sonrasında bütün bunları yapanda..hem sevişelim diyen siz sevişirken tecavüze uğrar gibi tepki gösterende..önce kendinizi dinlemelisiniz her konuda hazırmısınız gerçekten istiyormusunuz? Bu Yaptıklarınız onda bir itişe neden olmuş belliki.. Yani pişman olsun, şöyle olsun böyle olsunluk bişey yok sadece bir sonraki ilişkinizde bu hataları yapmayın,bundan da ne Tecrübe edebilirsiniz ona bakın
Israrla asik diyorsun ya.kendini oyle mutlu edeceksen et ama hayatta hep benzer seyler yasarsin.gercekleri gormeyip kendi istedigini kafanda kurmayi aliskanlik yaparsin sonra.Asik adam seni o kadar surundurmezdi.illa ki affederdi sen hic asik olmadin mi?Nasil mantiksizliklar yapilir bilmedin mi?Bunun derdi yatmakmis.Gayet net ve acik.Kendini kandirma ve zamanini , kiymetini bilenlere harca.
Birşey demeyeceğim yaşadığım ilişkiyi siz değil ben biliyorum tabi kide aşık oldu mu olmadı mı ben bilirim bunu. Bu adam istedikten sonra ne kadar aşık olursa olsun çeker gider. Karakteri bu.
Sana bizzat sahit oldugum bir olay anlatmak istiyorum cok yakin aile dostumuz surekli gidis gelis yaptigimiz bir ailenin oglunun (26-27 yaslarindaydi o zamanlar) hayatinda bir kiz vardi ve cok fazla seviyordu bu kizi evleneceklerdi aileler filan gidis gelis yapiyordu ama arada isteme soz filan yoktu bunlar iliskiye girmisler bizim asik olan askindan deli olan herif bu kizi istemedigini asla onunla evlenmeyecegini duyurdu hepimize , sebebini biz sonradan ögrendik ailesine demiski "bu daha ben onun kocasi olmadan benimle yatip kalktiysa evlendikten sonra herşey yapar ben ona güvenemem , ben onu denedim ben erkegim o kiz , benim altima yatmayacakti " demis ve gercektende cok sevdigi o cok aşık oldugu kizi kendine eş yapmadi... Erkek mantigi erkek gururu cok farkli bir sey sen kendini en baştan basite indirmişsin sonucun boyle olmasi cok normal....
İnan ne yargıladım ne namus bekçiliğinden dedim bütün bunları. Namusum benim namusum kime ne düşüncesini savunanlardanım bende. Ki o namus olmuyo bana göre. Her haltı yiyip onu yapmadığı için namuslu sayılanlarda var.
Çok değil 10 sene önce erkekler tırsardı ben şimdi o işi yaparsam evlenmek zorunda kalırım diye. Şimdi herkes başka oldu çok şükür. En baştan beri yanlşnda doğrusunda namusunda bekçiliğinde değilim.
İnan yargılamıyorum bu kadar kısa sürede insanların değişmesine diyorum.
Benim dediğim zaten bu senin anlattığın olay değil, amerikanvari yaşam tarzını diyorum zaten ben.
Kalbini kırdıysam özür dilerim, kalp kırmaktan çok korkarım çünkü...
Evlilik öncesi ilişki Kişiyi basit yapmaz,ama bu gerekçe gösterilerek ayrılınıyorsa zaten Kişiyi basit, beyin yoksunu erkek kişisinden kurtarır.
Yemin ediyorum biz kadınlar ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz, toplumda Kadınları bu zihniyet dibe çekiyor. Aile dostunuzun oğlu bakirdi sanırım bu denli önemsediğine göre?
Bence süslenip püslenin güzelce. Iyi oldugunuzu anlasın. Arada telefonu da elinize alın oyalanın falan.
Madem onun sevgilisi var bundan sonra onu hala istiyormus gibi davranmayın. Bırakın gitsin, eger gelirse de sizi oyle bırakıp gitmesini mesajlara cevap vermemesinin hesabını sorarsnz.
Ama öncelikle sizin kendinizi topladığınızı onu umursamadığınızı düşünsün
Tamam hiçte süslenip püslenemem gerçi makyaj falan sıfır Birde tam saçlarımın rengi çok kötü olduğu dönem. Artık boya sürmem deyip uzatmaya başladım çünkü napıcam bilmiyorum :) Çok sağolun yorum için bundan sonra kesinlikle muhatap olmam.Olmak zorunda kalırsam da sadece o konuyla ilgili konuşur ve soğuk bir tavrım olur.
Yani o zaman saclarınızı kendi rengine boyatın derim ben. Yarı Boyalı yarı degilken kötü oluyor gercekten debunu onun icin degil kendiniz icin yapın. :)
Belki biraz rimel biraz eyeliner dudaklara hafif bi renk falan daha iyi gosterir sizi. :)
Ayaklarınızın üstünde durun sıkı sıkı. Yukarıda bir arkadas söylemis katılıyorum ona, gerçekten de erkekler bir muddet sonra ayrılığı algılayabiliyorlar. O kadar pesinde kostuysa hemen unutması mantıklı degil, ya sevgilisi yok size var dedirtiyor ya da o kızla sizi unutmak icin çıkıyor.
Siz de ayrılıktan sonra caba sarfetmissiniz, üstünüze düşeni yapmışsınız. Bundan sonra pesinde olmadığınızı görünce afallayacaktır eminim.
Umarim mutlu olursunuz :)
Kesinlikle o kadar haklısınki. Yaptım işte bir hata sevdim diyesenin köpeğin olsun yav o kim ki bu kadar ezdirme kendini ahh işte it gibi davransaydın peşinde koşardı bu erkeklerin alayı böyle ezilmekten hoşlanıyorlar sen ezmezsen o ezer mantıgı aynı burda olduğu gibi.
Cnm belli ki adam seninle cinsellik için birlikte olmuş cinsellikde olmayınca seni hemen bırakmış yoluna bak daha düzgün daha dürüst ve daha adam gibi adamlarlaİlk başlarda istemediğimhalde çabalarıyla yavaş yavaş aşık olduğum biriyle ilişkimiz başladı.Biraz zaman geçtikçe o peşimden koşan adam kayboldu tabi.Bu yüzden sorun yaşadığımız oluyordu.Ama sevgisinden şüphe etmedim gözlerinden belliydi çünkü . Bu sorunlar yüzünden bir kere ayrılalım demiştim.Barıştık ve bir daha ayrılık dersen dönüşü olmaz dedi.Aramız iyiydi sonrasında.O eskisi gibi ilgili davranmayan tavrı yüzünden sorun çıkarmadım birdaha.Aramızda cinsellik oluyordu. Ama ilişkiye girmemiştik.Ben de bu konuda çok ciddi bir korku var.ama çok istiyordum.Birgün ilişkiye girmeye çalıştı ben elimde olmadan korktuğum için ondan kaçmaya çalıştım ve biraz sesimi yükseltip birkaç kez ismini söyleyerek korktuğumu istemediğimi belli ettim.Sinirlendi kalktı ve bana birdaha ilişkiye girelim deme dedi ve kapıyı çarpıp çıktı evden.İki hafta ses seda çıkmadı.seni seviyorum yazdım cevap yok.Ertesi gün iki ortak arkadaşımızla beraberdim istersen gel yazdım.Yine yanıt yok.Ertesi gün uzun bir mesaj yazdım içimi döktüm bütün sorun ettiğim şeyleri yazdım ve bitsin dedim. .Hiç cevap vermeyen adam cevap verdi.sonra tartışma falan koptuk zaten.Ben o evdeki sorunun olduğu akşam facede ayrılık şiiri paylaşmıştım. Onu falan diyor bana.Bir ima olmadığını moral bozukluğundan paylaştığımı açıkladım.ama ne dersem diyeyim dönüşü olmadı.Sonra çok uğraştım dönsün diye.Hep tersledi kalbimi kırdı.Aynı ortama girdiğimizde normal muhabbet edebiliyorduk.Ama ne zaman barışmak için bir mesaj atsam hep sert bir tavır.Daha da ayrıntılar var ama girmeyeyim.He bana dediki ayrılan kendisi değilmiş ben istemişim.yahu o kadar şeyden sonra ben nasıl o noktaya gelmeyelim.3-4 ay oldu biteli. Ben bu süre içinde son bir ay dışında hep ara ara barışma isteğiyle gittim yalvarır konuma da düştüm.En son bir ay aranın ardından bir kaç gün önce nasılsın diye mesaj attım.sağol sen falan dedi.Sonra ben bir ara görüşelim mi dedim.Cevap vermedi.Akşam müsait misin yazdım.İş dışında hiçbir konuda müsait değilim hiçbir zaman değilim konuşacak birşey yok yazdı.Bende kendini ne abarttın ya özel bir konu değildi ama bu tavırların bedelini başkasında ödersin dedim.İyi akşamlar yazdı.Bende umarım senin hiçbir akşamın iyi olmaz dedim.Ortak bir arkadaşa sordum hayatında biri varmış.Çok canımı yaktı bu adam benim hala yanıyor ve hep pişman olsun bana dönmek istediğini göreyim diye yalvarıyorum Allah'a. Bu isteğimde haklımıyım sizce. Kendimi çok kötü aciz duruma düşürdüm farkındayım. Artık selam bile vermeyeceğim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?