Aciz duruma düşürdüm kendimi çok yanlış davrandım.Pişman olsun istiyorum.Haklı değilmiyim sizce?

Israrla asik diyorsun ya.kendini oyle mutlu edeceksen et ama hayatta hep benzer seyler yasarsin.gercekleri gormeyip kendi istedigini kafanda kurmayi aliskanlik yaparsin sonra.Asik adam seni o kadar surundurmezdi.illa ki affederdi sen hic asik olmadin mi?Nasil mantiksizliklar yapilir bilmedin mi?Bunun derdi yatmakmis.Gayet net ve acik.Kendini kandirma ve zamanini , kiymetini bilenlere harca.
 
Sana bizzat sahit oldugum bir olay anlatmak istiyorum cok yakin aile dostumuz surekli gidis gelis yaptigimiz bir ailenin oglunun (26-27 yaslarindaydi o zamanlar) hayatinda bir kiz vardi ve cok fazla seviyordu bu kizi evleneceklerdi aileler filan gidis gelis yapiyordu ama arada isteme soz filan yoktu bunlar iliskiye girmisler bizim asik olan askindan deli olan herif bu kizi istemedigini asla onunla evlenmeyecegini duyurdu hepimize , sebebini biz sonradan ögrendik ailesine demiski "bu daha ben onun kocasi olmadan benimle yatip kalktiysa evlendikten sonra herşey yapar ben ona güvenemem , ben onu denedim ben erkegim o kiz , benim altima yatmayacakti " demis ve gercektende cok sevdigi o cok aşık oldugu kizi kendine eş yapmadi... Erkek mantigi erkek gururu cok farkli bir sey sen kendini en baştan basite indirmişsin sonucun boyle olmasi cok normal....
 
Evlilik öncesi ilişki Kişiyi basit yapmaz,ama bu gerekçe gösterilerek ayrılınıyorsa zaten Kişiyi basit, beyin yoksunu erkek kişisinden kurtarır.
Yemin ediyorum biz kadınlar ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz, toplumda Kadınları bu zihniyet dibe çekiyor. Aile dostunuzun oğlu bakirdi sanırım bu denli önemsediğine göre?
 
sen her kadar öyle değil desen de bu adamın senin peşinden koşma amacı da sana yaklaşma amacı da farklıymış sen aşık olmuşsun çaba da sarf etmişsin eğer seviyor olsaydı amacı başka türlü olmasaydı korkunu anlayışla karşılardı yada en azından bu kadar uzatmazdı.hiç kendini üzme keşke olmasaymış ama olmuş artık önüne bakacaksın bırak o da kiminle ne yaşamak istiyorsa yaşasın
 
Çok katılıyorum.srn yat kalk şükret böyle pislik Bi Adam için büyük Hatalar yapmamışsın.bundan sonra ilişkilerinde daha soğukkanlı olmanı tavsiye ederim.
Aynı şeyleri düşünüyorum..bir erkek için üzülmeye değmez..cinselliği evlendikten sonra yaşa sonra çook pişman olursun..erkek herhalükarda gider..
 
İnan ne yargıladım ne namus bekçiliğinden dedim bütün bunları. Namusum benim namusum kime ne düşüncesini savunanlardanım bende. Ki o namus olmuyo bana göre. Her haltı yiyip onu yapmadığı için namuslu sayılanlarda var.
Çok değil 10 sene önce erkekler tırsardı ben şimdi o işi yaparsam evlenmek zorunda kalırım diye. Şimdi herkes başka oldu çok şükür. En baştan beri yanlşnda doğrusunda namusunda bekçiliğinde değilim.
İnan yargılamıyorum bu kadar kısa sürede insanların değişmesine diyorum.
Benim dediğim zaten bu senin anlattığın olay değil, amerikanvari yaşam tarzını diyorum zaten ben.
Kalbini kırdıysam özür dilerim, kalp kırmaktan çok korkarım çünkü...
 

Ben ona Ogün ilişkiye girelim demedim. Hazır olmadığım belli birşey. Ve o an tamam sinirle yaptı ama sonrasında çıkıpta bir özür diler insan. Ya da illa gidecekse de öyle kalp kırarak dökerek gidilmez. Ben küçük sebeplerle biten ilişkilerin karşı tarafı yarıyolda bırakmak olduğuna inanırım. Öyle soğudum artık çekici değil diye birşey yok.Bu şekilde gidenlerin haksızlık yaptığına inanıyorum. Bu cinsellik sorunu sadece bir kez oldu ki on da da ben ona Ogün yapalım denedim.
 

Birşey demeyeceğim yaşadığım ilişkiyi siz değil ben biliyorum tabi kide aşık oldu mu olmadı mı ben bilirim bunu. Bu adam istedikten sonra ne kadar aşık olursa olsun çeker gider. Karakteri bu.
 
Birşey demeyeceğim yaşadığım ilişkiyi siz değil ben biliyorum tabi kide aşık oldu mu olmadı mı ben bilirim bunu. Bu adam istedikten sonra ne kadar aşık olursa olsun çeker gider. Karakteri bu.

evet buyuk ask.devlerin aski ama karakter izin vermedi buna.neyse bahtiniz acik olsun
 
gereken tüm havalar basılmış
tüm yalvarmalar yapılmış
artık siz bu adamı ne pişman edebilirsiniz ne de kendinize döndürebilirsiniz.

hayır anlamıyorum adam ittikçe daha da bağlanıyorsunuz, niye?
kendinizi yerden yere vurup üstüne bir de hırslanıyorsunuz.
ters cevap alınca da beddualar gırla.

bırakın artık. bitsin gitsin.
o da ne halt ediyorsa etsin.
 

Ben de eski sevgilimde evlilik öncesi cinsel ilişkileri normal karşılarız. Sizin ve toplumun Genel yargılarına göre basit. Bizim için öyle değil. Orta da bir basite indirgenmişlik yok.
 

Yok niye kırılayım yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum ki.
 

Ya adamdaki namussuzluk kızla yat kalk sonra da onu suçla terket git. En acısı da gelip bir kadını bu olayı o adi adama hak vererek anlatması
 
Bence süslenip püslenin güzelce. Iyi oldugunuzu anlasın. Arada telefonu da elinize alın oyalanın falan.
Madem onun sevgilisi var bundan sonra onu hala istiyormus gibi davranmayın. Bırakın gitsin, eger gelirse de sizi oyle bırakıp gitmesini mesajlara cevap vermemesinin hesabını sorarsnz.
Ama öncelikle sizin kendinizi topladığınızı onu umursamadığınızı düşünsün
 

Tamam hiçte süslenip püslenemem gerçi makyaj falan sıfır Birde tam saçlarımın rengi çok kötü olduğu dönem. Artık boya sürmem deyip uzatmaya başladım çünkü napıcam bilmiyorum :) Çok sağolun yorum için bundan sonra kesinlikle muhatap olmam.Olmak zorunda kalırsam da sadece o konuyla ilgili konuşur ve soğuk bir tavrım olur.
 

Yani o zaman saclarınızı kendi rengine boyatın derim ben. Yarı Boyalı yarı degilken kötü oluyor gercekten de bunu onun icin degil kendiniz icin yapın. :)
Belki biraz rimel biraz eyeliner dudaklara hafif bi renk falan daha iyi gosterir sizi. :)
Ayaklarınızın üstünde durun sıkı sıkı. Yukarıda bir arkadas söylemis katılıyorum ona, gerçekten de erkekler bir muddet sonra ayrılığı algılayabiliyorlar. O kadar pesinde kostuysa hemen unutması mantıklı degil, ya sevgilisi yok size var dedirtiyor ya da o kızla sizi unutmak icin çıkıyor.
Siz de ayrılıktan sonra caba sarfetmissiniz, üstünüze düşeni yapmışsınız. Bundan sonra pesinde olmadığınızı görünce afallayacaktır eminim.
Umarim mutlu olursunuz :)
 
senin köpeğin olsun yav o kim ki bu kadar ezdirme kendini ahh işte it gibi davransaydın peşinde koşardı bu erkeklerin alayı böyle ezilmekten hoşlanıyorlar sen ezmezsen o ezer mantıgı aynı burda olduğu gibi.
 

Göz kalemi rimel alışkanlıktır. Ay bilmiyorum bu saçlar ne yapsam. Altta kızıl vardı o yüzden attıkça saçma yansımalar ortaya çıkıyor. Ne kadar boyasam hep kızıl lık var. Ama güzel sevimli bir insanım.Tabi bunu biraz destekleyecek şeylerde lazım:) Sevgilisi vardır ama illaki ona da aşık oldu diye birşey yok. Bende tavrımı netleştirince içten içe bu kız niye artık peşimde değil düşüncesine kapılır gibi geliyor.Aslında ayında bir panel düzenleyeceğiz. Aslında şöyle yakışıklı bir erkek arkadaşım olsaydı alıp onuda götürecektim.sevgili rolü yapmak için değil normal arkadaş gibi gitmek için o arkadaşta olsak şüpheye düşüp kıskanacak illaki teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
 
Kesinlikle o kadar haklısınki. Yaptım işte bir hata sevdim diye
 
Cnm belli ki adam seninle cinsellik için birlikte olmuş cinsellikde olmayınca seni hemen bırakmış yoluna bak daha düzgün daha dürüst ve daha adam gibi adamlarla
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…