ben bunu üniversitede içmiştim ama midem bulanmıştı çok fena bide ishal yapıyor değilmi..
kına gibi rengi sanki ne varsa karıştımışlar içine.acaip baharat kokuyor..doğrumu bahsettiğim açlık otumu oluyor????
Peki birakinca bir sorun yasadin mi yoksa eski duzenin devam etti mi?
ben bunu üniversitede içmiştim ama midem bulanmıştı çok fena bide ishal yapıyor değilmi..
kına gibi rengi sanki ne varsa karıştımışlar içine.acaip baharat kokuyor..doğrumu bahsettiğim açlık otumu oluyor????
iki hafta olmuş bana..
verdiğim kilo 1 kğ. ama regli öncesi olmasına rağmen ben rahat kilo vermişim. hem reglim geçecek hem de bir hafta daha devam edeceğim. bence zahmetsizce kilo verdim...
arkadaslar ben anlamadım...bu tuvalete çıkmak için mi yoksa mtabolizmayımı hızlandırıyor?benim sindirim sorunum yok fakat triodim az çalıştığından metobolizmam yavas çalışıyor.bunun bir yararı olur mu bana acaba?bu arada yesil çayda çok çalıştırıyor bağırsakları...ayrıca ödem atma gibi bi etkiside varmış
Açlık otu bazılarının taktığı bir isim..Bahsedilen ot, sinameki otudur. Sinameki dersen her aktar bilir.
Gece ılık bardağa karıştırarak içilir ve gece yarısı ani karın ağrısı ile tuvalete zor atarsın kendini..Bu yüzden gece yatarken içilmesi önerilir..Gündüz içersen, yolda mümkün değil yetişemezsin tuvalete..
2 aydan fazla kullanımda ender de olsa ölümlere rastlanmıştır..Çünkü metabolizmaya zarar verdiğini duydum..Bağırsaklara hasar verebilir..
Her duyduğunuza inanmayın....Boğazınızı tutun hareket edin..Sağlığınızla oynamayın..
incecik,yassı, işaret parmağı uzunluğunda bir ot. bende daha önce duymamıştım ama arkadaştan bilgi aldıktan sonra ilk gittiğim aktara açlık otu dedim ve varmış . hemen aldım. sıcak suyla demleniyor, akşam yatmadan 1 bardak içiliyor ve sabah çok rahat bir şekilde tuvalete çıkılıyor. yani metabolizmayı hızlandırarak , vücuttan yediklerini atıyorsun.
Açlık otu bazılarının taktığı bir isim..Bahsedilen ot, sinameki otudur. Sinameki dersen her aktar bilir.
Gece ılık bardağa karıştırarak içilir ve gece yarısı ani karın ağrısı ile tuvalete zor atarsın kendini..Bu yüzden gece yatarken içilmesi önerilir..Gündüz içersen, yolda mümkün değil yetişemezsin tuvalete..
2 aydan fazla kullanımda ender de olsa ölümlere rastlanmıştır..Çünkü metabolizmaya zarar verdiğini duydum..Bağırsaklara hasar verebilir..
Her duyduğunuza inanmayın....Boğazınızı tutun hareket edin..Sağlığınızla oynamayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?