Aclik oyunlari

normalde stokçuluk huyum yok, ihtiyacım olunca alırım bir şeyi. fakat benim de elektronik aletlerdeki zamı görünce daha da artmadan alsam mı diye düşündüğüm ürünler var..haliyle ne alırsan al, aldığın gün kardasın:-) gülmeyin ama geçen ay aşılama sürecinde olduğum için, bir tane bebek ürünü aldım ilk defa. ana kucağı tarzı bir şey. dedim kesin çocuğum olana kadar bir dünya zam gelir bunlara, nitekim haftasına 100 tl filan arttı, daha da artar eminim. aşılamam tutmadı o ayrıHoppave geçen ay 250 tlye muayene olduğum doktorum 400e çıkmış. imkanım olsa ona da geçen ay üç kere giderdim ama insan fizyolojisine aykırı hsdgdgdh

Selam hanımlar derdim ekonomi ama geçinmek degil eve iki maaş girdiğinden çok sukur bir şekilde geçiniyoruz lüks olmasa da. Sorunum gün içinde sürekli geçinme, zam, kıtlık dolar muhabbetlerine maruz kalmak. Sınıfta, öğretmenler odasında, arkadaşlarla hep ayni konu.
Bu durum bende sürekli alışveriş yapıp birseyleri alma kaygısına neden oldu. Almazsam bir daha alamayacakmisim gibi. Amerikalı stokculara dönüşmek üzereyim.Durum böyle olunca kartlar coştu biz de hali ile zorlanır olduk. Sizde var mı böyle bir durum. Yalnız olmadığımı söyleyin lütfen.
Hepimiz aynıyız.

Ps : henüz eyleme dökmedim
Biz döktük evde yer olmadığı için iş yerinde duruyolar. Eşime aman iyi sakla aşırmasınlar dedim. Malum:

IMG-20211208-WA0002.webp

Kağıtlara gelen zammı görünce keşke bir paket değil iki paket stoklasaydim dedim :( Onun dışında gıda stogum pandemiden önce de vardı ,zamlardan korkuma bir tık daha arttı . Hatta eşim benle dalga geçerdi ev market gbi diye bana tşk etmesi lazımmis aslında 😀 Hepimiz üç aşağı beş yukarı sizinle aynı durumdayız aslında .

Ya bende stok yapsam bu sefer nasıl olsa fazla aldım devamı evde var diye bol bol kullanıyorum. Bir paket bulaşık makinesi tabletini bir ayda bitiriyorsam iki paketini bir buçuk ayda... Dolmadan açıveriyorum bu sefer evde az olduğunu bilmek benim için daha iyi sanki 🤔

Selam hanımlar derdim ekonomi ama geçinmek degil eve iki maaş girdiğinden çok sukur bir şekilde geçiniyoruz lüks olmasa da. Sorunum gün içinde sürekli geçinme, zam, kıtlık dolar muhabbetlerine maruz kalmak. Sınıfta, öğretmenler odasında, arkadaşlarla hep ayni konu.
Bu durum bende sürekli alışveriş yapıp birseyleri alma kaygısına neden oldu. Almazsam bir daha alamayacakmisim gibi. Amerikalı stokculara dönüşmek üzereyim.Durum böyle olunca kartlar coştu biz de hali ile zorlanır olduk. Sizde var mı böyle bir durum. Yalnız olmadığımı söyleyin lütfen.
Ben sadece bu ay pahalı olup sonrakı ay daha da pahalı olan her seyden özur dılıorum .Hıc bır sey alasım yok dısarda bısey yıyesım yok .Bır garıp hallerdeyım .Bu aralar cok zengın olmak ıstıorum sadece .Kendı ısımın olmasını ıstedıgım saatte uyanmayı fln ıstıorum .Ise gıdesımde yok .Sanırım depresyondayım .Aşksızlıktandır belkı bunlar .Aşkta yok:):)

Back
X