• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açlık:(

Sağlam bir mide ilacı kullan derim ya mideni üşüttün ya çok büyük bir stress yaşadın ve pikolojin altüst oldu midene vrudu. Ben çok üzüldğümde aynen yemek yiyemediğim gibi bulantıdan duramam çünkü.

Birde karbonatlı su dene, yarım litre suya ben yarım çay kaşığı koyuyorum kesiyor.
Stressi hep yaşıyorum 48 küsür kilo bişeyim tok karna o da.. Kemiklerim sayılıyo

İstahin acildigina göre demek ki kendine gelmişsin...Kendine gelmenin alametlerinden biri istahin açılması

Yine kustum :KK43:

artıj sebebini biliyorum..

hala ağlıyosam biliyorum.. Ben köprüyü geçene kadar iyi olup sevildiğinden emin olduktan sonra özüne dönen birine kafayı fena halde takmışım.. Ben aslında sevilniyorum.. Sadece birilerinin yokluğunu örtmek için varım.. Sinirim bozulunca ani bulantı geldi ağlaya ağlaya çıkardım.. Stressten işte belli oldu..

Ayrılmaya da cesaretim yok çünkü ayroyken de çok üzüldüm bilirsiniz. Hem de dönem dönem de olsa iyi davranıyo tutunacak dal.. Ama kabullenemiyorum.. Deminden beei ağlıyorum.. Çok çok ama çok üzgünüm.. İyi biri mi kötü mü çözemedim

annem öldü.. Derdime derman yanıma arkadaş birini istedim.. Evdekilerin beni insan yerine koyup da yüzümü güldürdüğü yok bilirsiniz.. Arkadaş olur dedim seviyorum diyo dedim.. Şimdi soruyorum üstüne gidince ayrılmak mı istiyosun aklım başkasında olsa onun yanında olurdum diyo.. Bu sorunun cevabı ayırır yani bizi öyle mi diyorum sen çok sevildiğin için sevilmemek nedir bilmiyosun falan diyo.. Neyse az önce facebooktan eski gönderilere indim 2 sene önce falan da efkar yapılmış.. Yanmış canı baya.. İçinde bi yerlerde belli.. Sonra gülüşün geldi aklıma yine gelsen yine severim seni tarzı paylaşımlar var yeni döneme yakın.. Beni gördülten sonra ama yine gelsen yine severim demesi için başlayıp da bitmiş bi şey lazım dimi.. Bana değil yani.. Hem o zaman sadece yarım saat gördü beni o kadar..

Eski konularımdan ayrıntıları okuyabilirsiniz..

az önce bişey oldu tamam uzatma dedi aradan bi on saniye geçti ben şoktayken aşkım yazdı tamam uzatma aşkım ddiye yumşattı sözde.. Hala uzatıyosun bilmem ne diye devam ediyodu. Doğru söylüyosun özür dilerim dedim anlayana.. Önemli değil yazdı. Bişey diyemiyorum.. Bambaşka biriyle karşı karşıyayım.. athenenoctua athenenoctua nın tamdem tamdem in de bildiği gibi.. Özellikle d athen..

Hem bence psikolojik aşkım der hem üzer. En son kendim dedim ki beni üzme çok etkileniyorum. Kendi ağzımla söyledim bunu o derece.

Hastahaneye git ciddi bir durum olabilir. Hem bende acim ama kendi usengecligimden kim kalkipta hazırlayacak şimdi pfff boşver :110:

Back
X