Sivilceli Ciltler Acnegen kullanmak istemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ya ben de hukuk okuyorum derslerin agirligindan stres sikintidan aileden uzakta olmanin verdigi uzuntuden 1-2 ayda yuzum mayin tarlasina dondu. Kocaman kistik akneler cikiyor. Roaccutane kullanacagim ben de ama yaz sonunu bekliyorum. Gunes lekesi olmamasi icin

Sabah telefondan bu konuyu aklıma gelmişken yazayım dedim, benimkide geçen mayısta başlamıştı sürekli çıkıp çıkıp sönep kistik akneler ve sadece yüzümün tek tarafında çıkıyorlar, 1 yıllık süreçte 3-4 doktor ve sayısız ilaç değiştirdim, en son 4 ay önce doktorum antibiyotik 2 günde 1,acnemix her gece sürmek için verdi böyle 2 ay geçti tam doktora kontrole gideceğim gün 3 kistik akne birden fırladı o bölgede, tabi doktorum görünce tedavi hiç işe yaramamış deyip roaccutane 'e başlayalım dedi, ama ben kabul etmedim en azından yaz bitene kadar çünkü aşırı beyaz tenliyim ve güneş kremi kullandığım halde lekelenme yaşadım 2 yaz önce buna ek olarakta anti-depresan kullanıyorum ve doktoruma danışmadan başlayamazdık zaten. Böylece doktorumla birlikte yaz süresince sadece yüzeysel tedaviye devam edip kışın ilaç için tahlil yaptırmaya karar vermiştik ki en son kontrolümde iyileşmeyi görünce o bile inanamadı, şuan sadece lekelerim var kistiklerden hatıra ve de regl dönemlerinde çıkan 1-2 yüzeysel sivilce.. Şimdi gelelim ne yaptığıma; Öncelikle 3. ayın antibiyotik ve krem bakımına aksatmadan devam ettim ve ek olarak majistrial birde tonik ekledik bakıma ve sanırım en iyi gelenlerden biri o oldu, tarifide forumdan H Hayriye birdal cım vermişti bana, o kadar psikolojim bozulmuştuki yüzüm sebebiyle heryerde ağlayarak dert yanıyordum.. zor bir süreç Allah vermesin kimseye.. Neyse konuya dönelim tarifi alınca doktoruma koşup söyledim ve onayı alıp yazdırdım ona hazırlattım. Sabah kalkıp yüzümü alkolsüz jelle yıkayıp toniği sürüyordum, ardından dışarı çıkacaksam güneş kremi ve önemli bir yere gideceksem BB krem uygulayıp eve döner dönmez güzelce yıkayıp temizliyordum, Geceleride yine jelle yıkayıp, tonikleyip, sivilceli bölgelere isotrexin sürüyordum ( acnemixten sonra alerji sebebiyle bunu vermişti doktorum), bunu haricinde hafta 1 yeşil ya da beyaz kille kil maskesi yaptım ve beslenmemi biraz daha kontrol altına aldım, bir süre baharatlı ve yağlı gıdaları tamamen kestim, geceleri mümkünse lavanta çayı içtim karaciğerime destek olmak için 6 paket antibiyotik kolay mı?! Onun haricinde spor yapanlar bilir detox suyunu, en azından haftada 2 limonlu-naneli (içerik o günkü keyfine bağlı) suyumu içtim, tabi günlük 2lt su şart.. Şuan ekim ayını bekliyorum lekelerim için lazer tedavisi uygulanacak, o süreçte toniğime devam ediyorum ve yanında da cildi ufak ufak soyan eritretin var. Sivilce tedavisi için sadece dışta sürülen yada sadece içten uygulananlar yeterli gelmiyor önemli olan bunu bir rutin halinde beraber uygulamak, doktorunuzla konuşup aklınıza yatarsa benzer bir program uygulayabilirsiniz en azından kışa kadar olmadı yine başlarsınız acnegene ama içinize sinmeyen hiç birşey yapmayın. Gerekirse farklı doktorlara gidin, tahliller yaptırın öyle karar verin , kendinizide üzmeyin eninde sonunda geçiyor çok şükür, hemd ehiç geçmicek gibi dursalar bile

Ayy benim de tam yanaklarimda cikiyor boyle
Benimde sadece bu gördüğün alanda çıkıyordu yüzümde diğer yanağım ve yüzümün başka yerlerinde hiç birşey yok. tarifi eklemeyi unutmuşum yazayım doktorlarınıza danışın en azından yaz boyunca deneme şansınız olur diğer ilaca başlamadan.

3gr rezorsin
3gr salisilik asit
100gr %70 alkol
200gr Eau de Rose

Cat tuniğin bitince yazar mısın . Benim sivilceler kontrol altına alındı ana tamamen sönmedi . İlaç kontrol altında tutuyor. Tekrar doktora işten iZin alıp gidemiyorum.

Eczane yapar mı bu karışımı

Bugün aktarın önünden geçerken bi adam durdurdu beni. Yüzünü iyileştirebilirim sesi. Şaşırdım. Bana bi paket Deniz kili bi küçük şişede kayısı yağı verdi. Bi kaşık kile bir damla damlatacakmışım üç damla limon sıkıcam krem kıvamına gelene kadar da yani yaklaşık 6 7 Damla'da Gül suyu kat dedi. Her akşam düzenli yapacaksın ve bana dua edeceksin dedi. Bnde peki diyerek ayrıldım ordan. Şimdi yaptım bakalım böyle bir süre devam edicem. Birde lavanta aldım omunda çayını içicem. Bi on beş gün sonra olmadı soğan suyunu denicem. Hiç biri olmazsada artık ilacı kullanıcam kızlar

Bunlarda makyajsız resimlerim. Yüzü böyle olan var mıydı aranızda

Eklentiler

• image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 113
  • image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 118
Benim çok daha kötüydü aylarca sadece aynada alnima baktım eğilip. Bi orda yoktu çünkü. Sonra derslerde başımı kaldırmadan uyumaya başladım ki şükür babam cerrahpasaya götürdü roac.. başladım. 2 üç ay içinde geçiyor ama tedaviyi tamamladım tabii ki. Hiç unutamam aksaray otobus durağında bir kadın küçük kızı bana bakarken gözünü kapatip tövbe çekmişti.

Canım geçmiş olsun aktarın verdiğini boşver. Benim çene bölgem böyle idi ve kulaklarımın kenarları . Doktor üzerine basa basa antibiyotik i yut dedi. Ben başka problem için gitmiştim beni gören doktor noldu sana bu halin be diye kendi olaya el koydu. Ki ben öncesinde defalarca başka doktorlara gitmiştim hayat bu sanıyordum kabullenmiştim kullanana kadar inanmıyordum . Bınlar aktar işi ile geçecek gibi değil benim ne kükürtlü sabun kalmıştı ne lavanta ne şu ne bu . Hatta eguipment ile aknelys diye krem bile kullandırdılar yüzü soyuyo . Biri de kurutuyor. Gözünü seveyim yarın ilk iş doktora git

Cat antibiyotik ve kremin adını da yazar mısın ben isimlerini silmişim

Bunlarda makyajsız resimlerim. Yüzü böyle olan var mıydı aranızda

Ben sizin yerinizde olsam bir dakika durmam başlarım. Çünkü gerçekten kistik derin ve yoğun çıkıyor bence tedavi olmalısınız. Ama acnegen yaz mevsimi kullanılıyor mu bilmiyorum güneş lekesi riski var.

Yaz geldiği için ilaca başlamak istemiyorum. Ertelesem mi ertelemesem mi diye çok kararsızım. Bncede ilaçsız geçmez aktarın dediğinden bi umut beslemiyorum ama yinede deneyip görim diyorum

Yaz geldiği için ilaca başlamak istemiyorum. Ertelesem mi ertelemesem mi diye çok kararsızım. Bncede ilaçsız geçmez aktarın dediğinden bi umut beslemiyorum ama yinede deneyip görim diyorum

Benim de yanağımda 4-5 tane kistik sivilce var doktor roaccutane yazdı zaten acnegen onun muadili. Ben esmer olduğum için ve akdenizde yaşadığım için doktor sonbaharda başlamamı istedi. İlacımı bile aldım eylülü bekliyorum. Yazı da bir şekilde antibiyotik/kremlerle atlatmaya çalışıyorum. Bence doktorunuzla bir görüşün en doğrusunu o bilir.

Bn Samsun'da yaşıyorum çok yakıcı sıcak olmuyor. Birde çalışıyorum bu sene tatile gitme gibi bi planımda yok. Büyük ihtimal ben sonbaharı bekleyemem başlarım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…