- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
Acnegen roaccutane gibi aynı etkileri taşıyan bir ilaç. Herşeyi denedim ama geçmiyor bir ayda sıkıntıdan yüzüm bu hale girdi. Napcagımı şaşırdım cildim iğrenç nefret ediyorum. Kadın Doğuma gitmiştim ama bişey dememişti. Hormonlarımda ve karaciğerdedir bi sıkıntı yok. Strese bağlı bnmki büyük ihtimalle. İçi dolu irisli şekilde
Buda şuan ki hali kremim soyuluyor biraz kusura bakmayın ilk hallerini silmişim bulunca onuda atarım
Benimde sadece bu gördüğün alanda çıkıyordu yüzümde diğer yanağım ve yüzümün başka yerlerinde hiç birşey yok. tarifi eklemeyi unutmuşum yazayım doktorlarınıza danışın en azından yaz boyunca deneme şansınız olur diğer ilaca başlamadan.Ayy benim de tam yanaklarimda cikiyor boyle
Eczane yapar mı bu karışımıBenimde sadece bu gördüğün alanda çıkıyordu yüzümde diğer yanağım ve yüzümün başka yerlerinde hiç birşey yok. tarifi eklemeyi unutmuşum yazayım doktorlarınıza danışın en azından yaz boyunca deneme şansınız olur diğer ilaca başlamadan.
3gr rezorsin
3gr salisilik asit
100gr %70 alkol
200gr Eau de Rose
Cat tuniğin bitince yazar mısın . Benim sivilceler kontrol altına alındı ana tamamen sönmedi . İlaç kontrol altında tutuyor. Tekrar doktora işten iZin alıp gidemiyorum.
Yapıyor canım ben elimde bi kağıtla gitmiştim . Bana hazırladılar ama doktor yazarsa ucuz olabilir krem de kullanman gerekiyor ikisi 80-90 tl tutuyo . Doktor yazarsa ucuz olurEczane yapar mı bu karışımı
Canım geçmiş olsun aktarın verdiğini boşver. Benim çene bölgem böyle idi ve kulaklarımın kenarları . Doktor üzerine basa basa antibiyotik i yut dedi. Ben başka problem için gitmiştim beni gören doktor noldu sana bu halin be diye kendi olaya el koydu. Ki ben öncesinde defalarca başka doktorlara gitmiştim hayat bu sanıyordum kabullenmiştim kullanana kadar inanmıyordum . Bınlar aktar işi ile geçecek gibi değil benim ne kükürtlü sabun kalmıştı ne lavanta ne şu ne bu . Hatta eguipment ile aknelys diye krem bile kullandırdılar yüzü soyuyo . Biri de kurutuyor. Gözünü seveyim yarın ilk iş doktora gitBugün aktarın önünden geçerken bi adam durdurdu beni. Yüzünü iyileştirebilirim sesi. Şaşırdım. Bana bi paket Deniz kili bi küçük şişede kayısı yağı verdi. Bi kaşık kile bir damla damlatacakmışım üç damla limon sıkıcam krem kıvamına gelene kadar da yani yaklaşık 6 7 Damla'da Gül suyu kat dedi. Her akşam düzenli yapacaksın ve bana dua edeceksin dedi. Bnde peki diyerek ayrıldım ordan. Şimdi yaptım bakalım böyle bir süre devam edicem. Birde lavanta aldım omunda çayını içicem. Bi on beş gün sonra olmadı soğan suyunu denicem. Hiç biri olmazsada artık ilacı kullanıcam kızlar
Cat antibiyotik ve kremin adını da yazar mısın ben isimlerini silmişimBenimde sadece bu gördüğün alanda çıkıyordu yüzümde diğer yanağım ve yüzümün başka yerlerinde hiç birşey yok. tarifi eklemeyi unutmuşum yazayım doktorlarınıza danışın en azından yaz boyunca deneme şansınız olur diğer ilaca başlamadan.
3gr rezorsin
3gr salisilik asit
100gr %70 alkol
200gr Eau de Rose
uhmm yanlış hatırlamıyorsam azitroydu antibiyotik, krem sırasıyla istorexin,etrexin ve şimdiki eritretin, her kontrolde değiştiriyor..Cat antibiyotik ve kremin adını da yazar mısın ben isimlerini silmişim
Bunlarda makyajsız resimlerim. Yüzü böyle olan var mıydı aranızda
Yaz geldiği için ilaca başlamak istemiyorum. Ertelesem mi ertelemesem mi diye çok kararsızım. Bncede ilaçsız geçmez aktarın dediğinden bi umut beslemiyorum ama yinede deneyip görim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?