- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
Markası var sadece eczanelerde satılıyor ama markayı şuan hatırlamıyorum malesef evi aramam lazm:)Gerçek mi diyorsunuz :) marka var mi belli ve sadece eczanede mi satiliyor
Tamam buldum nilera olmasi lazımGerçek mi diyorsunuz :) marka var mi belli ve sadece eczanede mi satiliyor
Bunlar tedavi edilmezse cildinizde ciddi delikli bi görüntüye sebebiyet verebilir. Mutlaka kullanin ama bi cildiyeci daha görsün mutlakaİlaca başlıcam artık napim şu görüntüye baksanıza. Bıktım artık.
Sivilceler geçtiğinde dermapende tavsiye ederim hem leke hem gözenekler içinİlaca başlıcam artık napim şu görüntüye baksanıza. Bıktım artık.
Tanam bende nette araştırdım buymuşTamam buldum nilera olmasi lazım
Kızlar doktor sivilcelerim için acnegen verdi. Kullanmak istemiyorum çok tehlikeli diye. Kocaman büyük iltihaplı ve kistleşmiş sivilceler nasıl geçer ilaçsız atlatan var mı
Bebek şampuanı iyi yapmıyor ama buna bayldm çenemde ki inatçı sivilceleri gecrdi lekelern renginide çok acıyorTanam bende nette araştırdım buymuşbunuda deneyelim bakalim...bu ara bebek şampuaniyla yikıyordum yüzümü
Benim bundan daha fazlaydi. Tamamen deri altindaydi. Stresten oldugunu zannetmiyorum. Baska bir problem var gibi.Acnegen roaccutane gibi aynı etkileri taşıyan bir ilaç. Herşeyi denedim ama geçmiyor bir ayda sıkıntıdan yüzüm bu hale girdi. Napcagımı şaşırdım cildim iğrenç nefret ediyorum. Kadın Doğuma gitmiştim ama bişey dememişti. Hormonlarımda ve karaciğerdedir bi sıkıntı yok. Strese bağlı bnmki büyük ihtimalle. İçi dolu irisli şekilde
Ilaclar tepkimeye girebiliyor. Doktoruna danismadan hicbir ilaci baska bir ilacla asla kullanma.Bn birde bişey sorulan panik atak için ilaç kullanıyorum. Bunu doktora söylemeyi unuttum. Sizce bi zararı olur mu yoksa pazartesi doktora sorayım değil mi
Yüzüme kullandığım maskelerin jellerin aleo vedaların haddi hesabı yok. Acnegünün ürünleri hiç bi işe yaramıyor bilginiz olsun gelende sivilce kurutucu mendiller. Şakın yüzünüze sürmeyin. Tto un da bütün ürünlerini kullandım faydası yok. Şimdi bide oda kimyadan sivilce sabunu ve toniğini aldım 5 gündür kullanıyorum ama Emin'im kii içerden kurutmadıkça yüzeye hep çıkacak bence bnm gibi sivilcesi olanlara yaramaz diye düşünüyorum. Eve gidince işe yaramayan markaları hep yazarım size. Döktüğüm paralarla resmen ev alırdım bn. Siz bari o hataya düşmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?