Sivilceli Ciltler Acnegen kullanmak istemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bir arkadaşım aynı durumdaydı lisede. 3 ay tatil sonrası kızı gördüm ayyy şok oldum :) yüzüü bebek gibi olmuş maşallah. Bir tane ufacık minicik bir sivilce bile kalmamış. Ayrıca pürüzsüz bir cildi vardı. Şok oldum ne oldu sana dedim. İlaç kullanıyordum ben dedi. Kızdan çok ben sevindim :) o yüzden kesin ilaç kullan yani.. Bırak sabundu kürdü hepsi hikaye. Bu gibi büyük iltihapların kuruyup iyileşmesi için antibiyotik içeren ilaçlar verir doktorlar

Pırasa suyu iyi geliyor. Temiz bir bezin içine koyup elinizle suyunu çıkartıp günde iki kez sürün. En az 1 saat yıkamayın. Özellikle gece yatarken. Biraz kokuyor ama benim yağ bezesini bile iyileştirdi.

Kızlar doktor sivilcelerim için acnegen verdi. Kullanmak istemiyorum çok tehlikeli diye. Kocaman büyük iltihaplı ve kistleşmiş sivilceler nasıl geçer ilaçsız atlatan var mı

İki yıl once iş stresinden suratımın her yeri dolmuşt izi kalmıştı doktor bana cildinde sorun yok desede o minik nokta bile gözümde büyüyodu özellikle o ilaçtan istediğimi söyledim kağıt imzalattı çünkü o ilaçta mesuliyeti üstlendiğinizi belirtmeniz lazım... 6 ay kullanmam lazımken 2 ay kullandım yaz mevsiminde kullanılmamalı, kullanılıyorsa güneş kremiyle desteklenmeli ve mutlaka güneşe fazla çıkmamalı... Bana hiç bi yan etkisi olmadı haliyle vücudu kurutuyor suratınız soyuluyor dediniz yenileniyor, dudaklarınız çatlayıp kuruyor hametan kremiyle yumuşatıyordum yüzümü. İki hoşuma gitmeye şey oldu; o sıra kilo aldım ve vücudumun her yeri kurumaya başladığı için bacaklarımda çatlaklar oluştu :( birde kuaföre saçımı kestirmeye gittiğimde tarayamamıştı o derece kupkuruydu sabunla mı yıkadın bu saçı dedi bana :) ben hiç su içmezdim bol su içmek lazım tabi... Arkadaşımla beraber kullanmıştık oda kuaförde yüzünü aldırırken dudağının üstü soyuldu bunun sebebide her yerimiz çok ama çok hassaslaşmıştı, yüzümü kaşısam kanıyordu. Sonrada toparlandı yüzüm şuan sivilce falan yok şükür. Kullanıp kullanmamak sana kalmış. Bunlara dikkat edersen kullanabilirsin.

Kesinlikle kullanın bende 8 yıl once roac kullandim şükürler olsun diyorum iyi ki kullanmisim. En fazla asabiyet vs yapar sankı bu sivilcelerle sakin olmanız mümkün mu? Ama yine de etkilenmemeye güçlü durmaya çalışın unutkanlık yaparsa uzulmeyin geçici

Ben de acnegen gibi bir ilaç kullanmıştım sivilceler için en kesin çözüm gibi. Yalnız benim tavsiyem yaz sonu kullanmaya başlamanız daha iyi olur. Güneşe çıkmama izin vermemişti doktor, zaten dudaklar çatlıyor kuruyor yaz sıcağında hiç çekilmez. Bir de ağda, lazere kısıtlama var deri çok incelip hassaslaştığı için bu da yaz için kötü bir durum. İsterseniz doktorunuza danışıp tedaviyi erteleyin kışa doğru. Hem yazın denize girerseniz sivilceleriniz tuzlu suyla geçebilir belki tedaviye bile ihtiyacınız kalmaz

Bn birde bişey sorulan panik atak için ilaç kullanıyorum. Bunu doktora söylemeyi unuttum. Sizce bi zararı olur mu yoksa pazartesi doktora sorayım değil mi

Yüzüme kullandığım maskelerin jellerin aleo vedaların haddi hesabı yok. Acnegünün ürünleri hiç bi işe yaramıyor bilginiz olsun gelende sivilce kurutucu mendiller. Şakın yüzünüze sürmeyin. Tto un da bütün ürünlerini kullandım faydası yok. Şimdi bide oda kimyadan sivilce sabunu ve toniğini aldım 5 gündür kullanıyorum ama Emin'im kii içerden kurutmadıkça yüzeye hep çıkacak bence bnm gibi sivilcesi olanlara yaramaz diye düşünüyorum. Eve gidince işe yaramayan markaları hep yazarım size. Döktüğüm paralarla resmen ev alırdım bn. Siz bari o hataya düşmeyin

• Beğen
Reactions: s u
Acnegen roaccutane gibi aynı etkileri taşıyan bir ilaç. Herşeyi denedim ama geçmiyor bir ayda sıkıntıdan yüzüm bu hale girdi. Napcagımı şaşırdım cildim iğrenç nefret ediyorum. Kadın Doğuma gitmiştim ama bişey dememişti. Hormonlarımda ve karaciğerdedir bi sıkıntı yok. Strese bağlı bnmki büyük ihtimalle. İçi dolu irisli şekilde
Benim bundan daha fazlaydi. Tamamen deri altindaydi. Stresten oldugunu zannetmiyorum. Baska bir problem var gibi.

• Beğen
Reactions: s u
Bn birde bişey sorulan panik atak için ilaç kullanıyorum. Bunu doktora söylemeyi unuttum. Sizce bi zararı olur mu yoksa pazartesi doktora sorayım değil mi
Ilaclar tepkimeye girebiliyor. Doktoruna danismadan hicbir ilaci baska bir ilacla asla kullanma.

Yüzüme kullandığım maskelerin jellerin aleo vedaların haddi hesabı yok. Acnegünün ürünleri hiç bi işe yaramıyor bilginiz olsun gelende sivilce kurutucu mendiller. Şakın yüzünüze sürmeyin. Tto un da bütün ürünlerini kullandım faydası yok. Şimdi bide oda kimyadan sivilce sabunu ve toniğini aldım 5 gündür kullanıyorum ama Emin'im kii içerden kurutmadıkça yüzeye hep çıkacak bence bnm gibi sivilcesi olanlara yaramaz diye düşünüyorum. Eve gidince işe yaramayan markaları hep yazarım size. Döktüğüm paralarla resmen ev alırdım bn. Siz bari o hataya düşmeyin

Zaten maske,jel vs şu bu sivilce problemi çok ciddi olmayan kişilere iyi gelir. İçten kaynaklanan şeylere hiç yararı yok. O yüzden hiç sabun, bilmem ne suyu falan kullanma cildi daha kötü yapıyolar. Sen git kadın doğumcuya. Hormonlar normal olsa bile kist vs. olabiliyor onlar da sivilce yapar. Bilemiyorum ama doğum kontrol hapı bana o sivilce haplarından daha az zararlıymış gibi geliyor.

Ayrıca her daim doktorların dedikleri doğru olacak diye bir şey yok. Her iki doktor da bana bu ilacı kullanmazsam sivilcelerin geçmez demişti ama geçti... doktor diye hepsine güvenilmiyor ne yazık ki bu derdi çeken bilir...

aynen Kirpicik Kirpicik dediği gibi.

*ben önce normal sivilce sandım benimkileri anlayamadım ne olduğunu.dıştan hiçbir şey etki etmiyor.

*ben de böyle araştırırken çay ağacı yağı,tonikler v.s v.s tavsiyeleri hep kullandım.ama sivilce diyince herkes kendinde olan gibi sanıyor.bu apayrı bir hastalık.

*kistik akne,deri altı sivilceleri bunlar normal sivilce değil.

*kadın doğuma gittim ,hormonlarıma da baktılar bir şey yok.

*ben şuna ulaştım :stres olmayacak,kilo olmayacak,yeme düzenin değişecek,kötü karbonhidrat ve şeker asla olmayacak,bol meyve ve sebze tüketilip bol su içilecek.

*ama sabırlı olmak gerekiyor.

*zaten o bahsettiğin ilaç da 6 ay 8 ay kullanılacak az değil.bu süre içinde yukarda yazdıklarımı yaparsak bence daha sağlıklı olur.yan etkileri çokmuş ilacın ve de tekrardan çıkıyormuş.

*tabi ki doktorsuz olamaz da .ama çoğu şeyin özellikle hormonlarla ilgili olan şeylerin sebebi bilinmemekte diye geçiyor bilimde.

bir arkadaşım da böyleydi aylar sonra gördüm kızın yüzü mermer gibi şok olmuştum Roac.. kullanmış oda.

Back
X