Sivilceli Ciltler Acnegen kullanmak istemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bn Samsun'da yaşıyorum çok yakıcı sıcak olmuyor. Birde çalışıyorum bu sene tatile gitme gibi bi planımda yok. Büyük ihtimal ben sonbaharı bekleyemem başlarım hemen

Bence de hemen başlayın. İnşallah hemen düzelir cildiniz. Buraya da gelişmeleri yazarsanız çok mutlu olurum

Yaz geldiği için ilaca başlamak istemiyorum. Ertelesem mi ertelemesem mi diye çok kararsızım. Bncede ilaçsız geçmez aktarın dediğinden bi umut beslemiyorum ama yinede deneyip görim diyorum
canım ne alakası var benim kullandığım ilaç zaten gece sürülüyor . sen güneş koruyucunu sür madem itersi hadi için extradan rahat olsun istiyorsan. allah aşkına aktar dan şifa görsek hastane ye değil aktara giderdik.

canım ne alakası var benim kullandığım ilaç zaten gece sürülüyor . sen güneş koruyucunu sür madem itersi hadi için extradan rahat olsun istiyorsan. allah aşkına aktar dan şifa görsek hastane ye değil aktara giderdik.

Canim arkadasin dedigi surulen ilac degil roaccutane muadili bir hap ve yazin yuzu soydugu icin zor kullanimi ve riskli

Canim arkadasin dedigi surulen ilac degil roaccutane muadili bir hap ve yazin yuzu soydugu icin zor kullanimi ve riskli
KUZU cidden cokk üzldüm arkadaş için. o yüzden dedim. baana da raccutan a başlatmayı düşünüyorlardan. ben bunlardan şifa buldum. en azından denesin

KUZU cidden cokk üzldüm arkadaş için. o yüzden dedim. baana da raccutan a başlatmayı düşünüyorlardan. ben bunlardan şifa buldum. en azından denesin

Cok gecmis olsun yuzun tamamen temizledin mi?ben de suan azro antibiyotik kullaniyorum 3 gun kullanip 4 gun ara veriyorum. Bakalim nolacak

Kızlar bn kararımı verdim yarın başlıyorum. Burdan hep resim paylaşacağım irtibatta olun

Cok gecmis olsun yuzun tamamen temizledin mi?ben de suan azro antibiyotik kullaniyorum 3 gun kullanip 4 gun ara veriyorum. Bakalim nolacak
canım antibiyotik yanında krem ve solisyon var dimi . benim kiler söndü . çenemin sağ alt tarafında bi kaç tane var şu an. . bu haft tekrar muayene için gidicem . sanırım bi kaç kutu kullanmak lazım. ama ilk defa iyiyim. eskiden saat başı ayrı bi sivilce çıkardı. şimdi sivilce çıkar gibi olsa bile ilaçları kullanınca sönüyor.

canım antibiyotik yanında krem ve solisyon var dimi . benim kiler söndü . çenemin sağ alt tarafında bi kaç tane var şu an. . bu haft tekrar muayene için gidicem . sanırım bi kaç kutu kullanmak lazım. ama ilk defa iyiyim. eskiden saat başı ayrı bi sivilce çıkardı. şimdi sivilce çıkar gibi olsa bile ilaçları kullanınca sönüyor.

Evet aynen. Bakalim inşallah şifa buluruz biz de. Çok zor bu cilt sorunlari insanin psikolojisini bozuyor..

Kızlar ilk ilacımı içtim hadi hayırlı uğurlu olsun Yüzümde kistik sivilcede var. Bakalım ona da iyi gelecek miii

Kızlar ilk ilacımı içtim hadi hayırlı uğurlu olsun Yüzümde kistik sivilcede var. Bakalım ona da iyi gelecek miii

Gelir Zaten bu ilac derin icten gelen kistik sivilcelerde kullaniliyor. Minnacik sivilceler icin degil ki :) yuzun bebek gibi olucak insallah canim

Gelir gelir insAllahh. Hadi hayirli olsun bir ara hepten azip dışarı vurabilir cildin altinda yağlar varsa bu tedavinin parçası lütfen pes etme hemen peşinden tamamen gidecek

Yok yok pes etmem kesinlikle. Cildim düzelsin yeterki hiçbişey istemiyorum başka. Dün akşamda alkol içtim ilacı da içmiştim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu konuda da bilgi isteyene burdan yardımcı olim diye dedim

Yok yok pes etmem kesinlikle. Cildim düzelsin yeterki hiçbişey istemiyorum başka. Dün akşamda alkol içtim ilacı da içmiştim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu konuda da bilgi isteyene burdan yardımcı olim diye dedim

Alkol almani pek onermem ilac zaten karacigeri yoruyor..

Makyajlı resimler. İlaç yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı. Baş agrım var hafiften

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 64
Back
X