Cilt Bakımı Ürünleri acnelyse nin gözeneklere etkisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
merhaba kızlar
benim burnumda siyah nokta temizledikten sonra çukur oluştu böyle bir tane ama oldukçada büyük
sizce acnelyse'i sadece oraya sürsem gerçekten yarar mı? soyuluyor demişsiniz fondöten kullanmama engel olacak kadar soyuluyorsa kullanmayacağım??:43:

arkadaşlar kremin üzerinde haricen kullanılır yazılı mı bende kullanmak istiyorumda sürekli kullanmak zorundsa olduğum ilaçlar olduğundan dolayı hani herhangi bi zararı olmaması bakımından kulllanan arkadaşlar yardımcı olursa

arkadaşlar kremin üzerinde haricen kullanılır yazılı mı bende kullanmak istiyorumda sürekli kullanmak zorundsa olduğum ilaçlar olduğundan dolayı hani herhangi bi zararı olmaması bakımından kulllanan arkadaşlar yardımcı olursa

arkadaşlar ben geçen hafta doktora gittim. hemde gitmişken prof. olsun dedim.
cildimde sivilceler çıkıyor sonra kırmızı izler olarak kalıyor ve bunlar hiç geçmiyordu.
artık yeter dedim. fondotensiz pudrasız sokağa çıkamıyorum.

doktorum bana kesinlikle tüm yüze süreceksin dedi. sivilce tedavilerimizde diğer yerlerden tekrar çıkmaması için tüm yüze uygulamalısın asla bölgesel kullanma dedi.
pazartesi ve perşembe günleri gece yatarken süreceksin dedi. güneş koruyucusu mutlaka kullanacaksın dedi. ve 2 ay asla ten makyajı yapmayacaksın dedi. eğer dayanırsa yapmana gerek kalmayacak zaten dedi.
önerdiği ürünlerde oldu. hepsini temin ettim. o günden beri ten makyajı yapmıyorum.
bu kreme henüz başlamadım ama yarın başlayacağım.
bunun yanında verdiği aknilox kreme de başlayalı 5 gun oluyor.

bu tür ilaçların kesinlikle doktor tavsiyesi ile kullanılması gerekır. çok ağır ve kimyasal peeling sonucta.
herkese sivilcesiz izsiz pırıl pırıl günler diliyorum
:1:

dermatologumun önerisiyle gece yatmadan önce az miktarda sivilceli bölgelere sürüyorum çok memnunum yağlı ve hassas bi cildim var ve hiç bir yan etkisini görmedim doktorum bir uyarıda bile bulunmadı bu kadar korkulacak bi krem değil

arkadaşlar 1 haftadır acnelyse kullanıyorum belli bölgelere sürüyodum çok büyük sorunlara gzöeneklerimde var bu arada ama sadece çukur şeklinde olan bi bölge vardı oraya sürüyodum 1 haftada farkettiğim sürdğüm bölgedeki göznekleride sıkılaştırması bunu görünce artık tüm gözenekli yerlere yani t bölgesine sürüyorum farkedilir derecede sıkılaştırdı hele yeni yıkayınca neredeyse yok oluyorlar umarım uzun süreli bi etkidir cildimdeki değişimi görünce çok sevindim paylaşmak istedim devam edicem ayrıca sürdüğüm o büyük çukurlarıda yüzde 50 oranında küçülttü sabah bepantene akşam acnelyse kullanıyorum arada hafif bi peeling yapıyorum soylma var ama bepanteneden sonra soyulmalar geçiyor güneş koruyucuda kullanıyorum

Back
X