Sivilceli Ciltler Acnelyse

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

dilek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
137
26
68
Merhaba kızlar..

size acnelyse'den bilgi vermek istiyorum... mutlaka cildinizde ki lekelerin soyulması için internette bi kaç bilgi ararken görmüşsünüzdür.. bi o kadar yorumlarını da okumuşsunuzdur.. ben de o kullananlar ve memnun kalanlardanım..şöyle hikayemi anlatıyım sizlere :)

benim cildimde hiç sivilce yoktu.. gerçekten bebek ciltli denir ya o tabir tam benlikdi.. gel gelelim ben lise 2.sınıfa geçtim(şuan üniversitedeyim 5 yıl geçti üzerinden) anlımı sivilceler basdı resmen patates tarlası gibi çıkıverdi sivilceler... ağrılı içi dolu.. afedersiniz sıkarım karşımdaki aynaya patlardı içinde ki sıvı.. neler denedim neler maden suyu mu dersiniz,peelingler mi hatta kozmetikde olan temizleme ürünleri.. sadece burun cevremde olan siyah noktaları 1 günlüğüne geçiriyordu hepsi o kadar ve ben alıştım bu duruma artık ne kadar zor olsa da elimi sivilcelerime götürmemeye başladım.. çünkü oynadıkca derimin altında ki yağlar harekete geçiyordu farkındaydım ve ellemiyordum..

sonraaa geçen yıl bu zamanlarda kuzenim geldi ben bi kanepe de o bir kanepede otururken yüzüme baktı dilek cildinde çok lekeler kalmış mahvolmuş yüzün diyince çookk üzüldüm aradım taradım doktorlara gittim ama istediğim tedavi sonucunu alamadım... artık aynalara bakarken ellerim cebimde bakıyordum ki o sivilceleri görünce ellemiyim sıkmayım leke kalmasın diye.. bu sayede sivilcelerim azaldı ve onu takiben de izlerim belli oranla geçti ama tamamen değil..

bu yıl erkek kardeşimde sivilceler çoğaldı.. doktora gitti doktor losyon tedavisi uyguladı ve losyon tedavisi ile sivilceler geçti ama kardeşimde de izler kaldı. tekrar doktora gittiğinde doktor ona izlerin geçmesi için acnelyse krem verdi geceleri sürdü 3 gün boyunca sonra kardeşim cildinde kızarma ve kavlama görünce tırsdı bıraktı :)) bende süreyim dedim aynısı bende de oldu baya araştırdım doğal şeylermiş bunlar.. cildim soyuldu her banyoda sıcak buhar uyguladım ki daha kolay soyulsun diye..cildim deri döktü defalarca ve şimdi maşaAllah eski halime döndümm :))

şimdi kardeşim cildimde ki değişikliğin farkında o da kullanıyor.. :)) sizlerede tavsiyemdirr

Son düzenleme:
canım çoook sevindim :) ben de roac tedavisi gördüm. şu an da izler için acnelyse kullanıyorum. ama 10 gün devamlı sürdüm, kızarma yok, soyulma yok denicek kadar az. herkes anlatmış, 3. 4. gün çok soyuldu kızardı diye. kullanan arkadaşlarım da öyle diyolar. bende hiç olmadı neden acaba?

canım çoook sevindim :) ben de roac tedavisi gördüm. şu an da izler için acnelyse kullanıyorum. ama 10 gün devamlı sürdüm, kızarma yok, soyulma yok denicek kadar az. herkes anlatmış, 3. 4. gün çok soyuldu kızardı diye. kullanan arkadaşlarım da öyle diyolar. bende hiç olmadı neden acaba?

canım ne miktarda sürüyorsun kii? ince tabaka halinde mi??
ben izlerimin üzerine yedirmeden bırakırdım cildim içine emerdi bir de böyle dene istersen, akşam yemeginden hemen sonra sür 1buçuk saatte falan cildin emiyor zaten
inşaAllah seninde izlerin hemencecik geçer :))

kızlar merhaba bana da doktor bu kremi verdi ama benim sorunum sırtımdı kötü durumdaydı yani doktor lekelerin rengi açılsın diye verdi baya bi faydasını gördüm ama yüzüm için aynısını söyliyemicem çok kuruttu kızardı ve soyuldu şimdi 2 gecede bir sürüyorum daha az kızarıyor en azından

kızlar merhaba bana da doktor bu kremi verdi ama benim sorunum sırtımdı kötü durumdaydı yani doktor lekelerin rengi açılsın diye verdi baya bi faydasını gördüm ama yüzüm için aynısını söyliyemicem çok kuruttu kızardı ve soyuldu şimdi 2 gecede bir sürüyorum daha az kızarıyor en azından

evet canım kurutuyor ölü deriyi kızarması da yanmasının sebebi.. yani yanıp soyulacak korkutucu bişey değil bu bende de oldu ben sürmeye devam ettim :) hatta erkek kardeşim dediğim gibi kızarıklıklardan korkup bırakmıştı şimdi değişikliği gördüğü için tekrar başladıı :)) durmak yokkk yola devamm

eğer kurulukdan çok şikayetciysen bepanthen krem var yanlış da yazmış olabilirim gündüzleri nemlendirici olarak sürebilirsinn :)

Kızlar bende yeni basladım acnelyse e. fakat bı sorum var, burnumda sıyah noktalar var, sıvılce ızlerım cenemde agız kenarımda da var. ılacın kullanım talımatında buruna agz ve cevresıne surulmemelı dıo. sız surdunuzmu nasıl yapıcam bılemedım? ..

merhaba, benim de yakin zamanda bir arkadasim bu kremi onerdi ben de kullanmaya basliyicam yakinda. sizler ne kadar sure boyunca, ne siklikta kullandiniz acaba? bi de gece kullananlar sabah ayrica gunes koruyucu kullandimi?

arkadaslar ben bu kremi kullanmaya baslayalı 5 gun oldu. yalnızca ilk gun surebildim tum yuzume. cunku 2gun sonrasında tum yuzume surmeme ragmen yalnızca cenem ve dudak üstüm soyuluyordu soyulan yerler 1.derece yanık gibi kızarmıstı cok kötü ve komik bi goruntu ortaya cıkmıstı:(( bepanten kullanmazsam cok kotu acıyor ve geriliyor cok kuruttu yuzumu:( insan icine cıkamıyorum ıkı gundur okuluma gidemiyorum bu yuzden ne zaman gecerki acaba:( size tavsiyem sürücekseniz dısarı cıkmamayı goze alıcaksınız

Merhaba kızlar..

size acnelyse'den bilgi vermek istiyorum... mutlaka cildinizde ki lekelerin soyulması için internette bi kaç bilgi ararken görmüşsünüzdür.. bi o kadar yorumlarını da okumuşsunuzdur.. ben de o kullananlar ve memnun kalanlardanım..şöyle hikayemi anlatıyım sizlere :)

benim cildimde hiç sivilce yoktu.. gerçekten bebek ciltli denir ya o tabir tam benlikdi.. gel gelelim ben lise 2.sınıfa geçtim(şuan üniversitedeyim 5 yıl geçti üzerinden) anlımı sivilceler basdı resmen patates tarlası gibi çıkıverdi sivilceler... ağrılı içi dolu.. afedersiniz sıkarım karşımdaki aynaya patlardı içinde ki sıvı.. neler denedim neler maden suyu mu dersiniz,peelingler mi hatta kozmetikde olan temizleme ürünleri.. sadece burun cevremde olan siyah noktaları 1 günlüğüne geçiriyordu hepsi o kadar ve ben alıştım bu duruma artık ne kadar zor olsa da elimi sivilcelerime götürmemeye başladım.. çünkü oynadıkca derimin altında ki yağlar harekete geçiyordu farkındaydım ve ellemiyordum..

sonraaa geçen yıl bu zamanlarda kuzenim geldi ben bi kanepe de o bir kanepede otururken yüzüme baktı dilek cildinde çok lekeler kalmış mahvolmuş yüzün diyince çookk üzüldüm aradım taradım doktorlara gittim ama istediğim tedavi sonucunu alamadım... artık aynalara bakarken ellerim cebimde bakıyordum ki o sivilceleri görünce ellemiyim sıkmayım leke kalmasın diye.. bu sayede sivilcelerim azaldı ve onu takiben de izlerim belli oranla geçti ama tamamen değil..

bu yıl erkek kardeşimde sivilceler çoğaldı.. doktora gitti doktor losyon tedavisi uyguladı ve losyon tedavisi ile sivilceler geçti ama kardeşimde de izler kaldı. tekrar doktora gittiğinde doktor ona izlerin geçmesi için acnelyse krem verdi geceleri sürdü 3 gün boyunca sonra kardeşim cildinde kızarma ve kavlama görünce tırsdı bıraktı :)) bende süreyim dedim aynısı bende de oldu baya araştırdım doğal şeylermiş bunlar.. cildim soyuldu her banyoda sıcak buhar uyguladım ki daha kolay soyulsun diye..cildim deri döktü defalarca ve şimdi maşaAllah eski halime döndümm :))

şimdi kardeşim cildimde ki değişikliğin farkında o da kullanıyor.. :)) sizlerede tavsiyemdirr

canım benim cildim de çok kötü durumda ne kadar süre kullandın mı neler yaptın güneşe çıkılmaması gerekiyormuş doğru mu bana da yardımcı olun hemen bende balamak istiyorum

Kızlar bende yeni basladım acnelyse e. fakat bı sorum var, burnumda sıyah noktalar var, sıvılce ızlerım cenemde agız kenarımda da var. ılacın kullanım talımatında buruna agz ve cevresıne surulmemelı dıo. sız surdunuzmu nasıl yapıcam bılemedım? ..
benimde ağız çevrem de vardı yanaklarımda canım 3 gün boyunca sürdüm derim kavladı ve izler gitti :)

merhaba, benim de yakin zamanda bir arkadasim bu kremi onerdi ben de kullanmaya basliyicam yakinda. sizler ne kadar sure boyunca, ne siklikta kullandiniz acaba? bi de gece kullananlar sabah ayrica gunes koruyucu kullandimi?

merhaba canım geç bi cevap olacak ama kusura bakma :)
3 gece boyunca sürdüm 3.gece sabahı zaten deri kendini atıyor sonra 15 20 gün ara verip dinlerdim ve tekrar uyguladım
evet sabah koruyucu veya nemlendirici mutlaka sürdüm

arkadaslar ben bu kremi kullanmaya baslayalı 5 gun oldu. yalnızca ilk gun surebildim tum yuzume. cunku 2gun sonrasında tum yuzume surmeme ragmen yalnızca cenem ve dudak üstüm soyuluyordu soyulan yerler 1.derece yanık gibi kızarmıstı cok kötü ve komik bi goruntu ortaya cıkmıstı:(( bepanten kullanmazsam cok kotu acıyor ve geriliyor cok kuruttu yuzumu:( insan icine cıkamıyorum ıkı gundur okuluma gidemiyorum bu yuzden ne zaman gecerki acaba:( size tavsiyem sürücekseniz dısarı cıkmamayı goze alıcaksınız
canım niye çıkamıyorsun ki kendni bu konularla kasma bencee :) ayrıca burun ve üst dudak bölgesi hassastır o bölgeye sürme veya az sür daha etikli bi cevap vereym tüm cilde değil sadece izlerin oldugu bölgelere sürmeni tavsiye ederim

canım benim cildim de çok kötü durumda ne kadar süre kullandın mı neler yaptın güneşe çıkılmaması gerekiyormuş doğru mu bana da yardımcı olun hemen bende balamak istiyorum
evet eğer cildinde varsa güneşe kesinlikle çıkma canım yoksa yanar cildin Allah göstermesin gece yatmadan sür sabaha kadar 3 gün boyunca yap 3.gün sonuna kavlıyor zaten

Merhaba kızlar..

canım merhba bseyler sormak ıstyrm senin lekelerın kırmızı mıydı eger kırmızysa onlar gectıler mı cvplarsın umarm teskkr ederım smdıden :)

Merhaba Arkadaslar bende bu ilaca 30 Ocak'ta başladım akşamları her zaman saat 8 de olmak üzere 3 gun uygulayıp 3 gun ara verdim suan da 6. Sürüşüm hatta biraz once uyguladım . Normal düzeyde sürüyorum yüzümde biraz renk kalıyor yani abartılı sürmüyorum ancak az da sürmüyorum . Neyse benim söylemek istegim asıl sey yüzümde akneli sivilce miktarında artış oldu her 3. Günümde kizarma ve gerilme daha yogun oluyor yanma oluyor :) yine de bırakmadım cunku tum kullandığım ilaçlarda farkettim sey sonucu almaya bir 15 gunluk kullanım etki ediyor :/ doktor bu ilacın kullanım sıklığını benim ayarlamamı söyledi kuruma asırı olursa sebamed şeffaf kremini kullanmamı ve çıkan aknelerime de cleosin sürmemi söyledi uyumaya devam ediyorum suan da hersey kötüye gidiyor gibi bakalım sabırla bekliyorum :( umarım artık geçerler :O hayır izleri geciricem diye daha cok Sivilcemin çıkması sınır bozucu ve de ufak tefek soyulmalar oluyor üstelik daha az izlerimin olduğu yerler soyuluyor kafam bayaga duman oldu yani :/ umarım hepimiz kurtuluruz 😭

Selam bayanlar,
Acnelyse kremi kullanmaya biraz dengesiz başlasamda faydasını görüyorum. Yüz bölgesine Lazer"e gittigim icin 1 hafta arayla kullanıyorum. Bu 3.cü haftam benim estetisyenim bu kremle birlikte Azitro Antibiyotiginide verdi. Kremi kullanırken 3 gün arayla kullanmayı, akşamları sürmeyi ve güneşe kesinlikle güneş koruyucu ve nemlendirici kullanmadan cıkmayın. Eğer yağlı bir cildiniz varsa.. su bazlı nemlendiriciler kullanın benimki; Babe skın balance moısturıser, yağlanmadan nemlendiriyor. Yüzümde aşırı derecede kahverengi lekeler vardı, şuan baya azaldı:) kzariklik oluyor normal bi"şey biraz sabir sadece. kremi sürdükten sonra 1. gün soyumasada 2. gün kesinlikle soyuluyor. Cildinizi akşam ve sabah temizlemeyi unutmayın.

Merhaba kızlar..

merhaba canım bende acnelyse aldım senin gibi inşallah fayda görürüm çok fazla izler kaldı oynamaktan aknelerle .:S bıktım artık heryerde gözüküyorlar bembyaz tenm mahvoldu allahım inş gecer.. sen nasıl kullandın hergün mü arada durarak mı yardımcı olan olursa sevinirim tekrar

Son düzenleme:
Back
X