asla hoşlanmadığım şeydir birinin bana acıması:1closedeyes:son zamanlarda gerek kk'da gerekse etrafımda benzer bir şeyle karşılaşıyorum, insanlar kendilerine vah vah vah denilmesinden mutlu oluyor:umursamaz:...birileriyle bişey paylaşılıyor, eğer ona kendini sorgulamasını ister bir yorum yaparsan tükaka oluyorsun, senin de hataların olabilir mi ki acaba dersen düşmanı oluyorsun, ama oturup onunla ağlarsan iyi oluyorsun, cici oluyorsun, sevgili oluyorsun...kafamçokkarıştı
kastettiğim şey doğru söyleyenin dokuz köyden kovulması ya da eleştiriye açık oluo olnadığımız değil bunları daha önce tartışmıştık uzun uzun,söylemek istediğim neden bize acıyanları, bize bizimle birlikte acıyanları seviyoruz da, önce bir kendini sorgula bakalım sonra da kalk hadi, sen başarırsın, altından kalkarsın bunun da diyenlerden hoşlanmıyoruzşakkıdı...korktuğumuz kendimizle yüzleşmek mi...hatasız ama mağdur olduğumuzu mu iddia ediyouz...:1ninca:
O da bir şey mi gülsüm sultan :1closedeyes:,
Ben annesi,kendi annesi hakkında ileri geri konuşan bir kadına kendini sorgula önce dedim,bana ne dedi biliyor musun :1shok:,sen kendine bak ''süzme zekaaaa''
Valla bak :çok üzgünüm:
Ben bu duruma oldukça kızıyorum
Acımak zorunda değilsin,Ama kendince doğruları söyleyince birde Günah keçisi sen oluyosun...
Ben olaya birde şu yönden bakmanızı isterim.
Kendini acındıran insanlarda var ne yazıkki
herşey sağlıklı doğru gitsede hayatında
ilğiyi toplamak için
Bu yöntemi seçen hastalıklılar.
Asıl onlardan uzak durmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?