- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Ben almanyadayım o Yalova nasıl gelebiliriz hemen ?
+1Doğrularla kaybetmek, yalanlarla kazanmaktan iyidir...
Hemen derken ? 1 yıldır konuşuyorsunuz fizan da olsanız tanışmak görüşmek isteseydiniz olurdu. Peki karşınızdaki adam da size 1 yıldır yalan söylediğini söylese ne yapardınız ?Ben almanyadayım o Yalova nasıl gelebiliriz hemen ?
BElki oda fakedirMerhaba arkadaşlar benim bir sıkıntım var, zamanında eski sevgilimi işletmek için daha doğrusu denemek için bir fake hesap açmıştım. O sırada biri beni ekledi ve 1 senedir falan konuşuyoruz çok karakterli doğal bir adam kısacası bir kötülüğünü görmedim. Baya zaman sonra aramızda bir elektriklenme olduğunu hissettim ve bu Yen'i Yen'i oluyor onda da bende de. Ama o beni başka biri biliyor ve ben onla her konuştuğumda bana merhametle çok iyi yaklaşması benim vicdanımı rahatsız ediyor ağlıyorum bile çünkü haketmiyor böyle yalanı. Ama nasıl sölicem bir daha konuşmaz çok utanırım diyede diyemiyorum. Keşke ben olarak bilse beni de öyle sevse o kadar mutlu olurdum ki bana bir akıl verin ne yapsam çıkmaz kaybetmek istemiyorum ama sölersem kaybedicem, söylemezsem vicdanım rahat etmiyor çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?