Açtığım face ve sonrası☹️

Ben almanyadayım o Yalova nasıl gelebiliriz hemen ?
Hemen derken ? 1 yıldır konuşuyorsunuz fizan da olsanız tanışmak görüşmek isteseydiniz olurdu. Peki karşınızdaki adam da size 1 yıldır yalan söylediğini söylese ne yapardınız ?

Bence hemen gorusmiycekseniz soleme, kesin kaybedersin onu.. ama onuda kandirmak dogru degil.. ne kadar alistin aci cekmeye hazirmisin o da onemli

Belki sende onu başkası olarak biliyorsundur
Facede durup dururken eklemişse herkesi ekleyebilir demekki

Onun hesabının da sahte olmadığına emin misiniz? Eğer eminseniz faceyi kapatın onunla bütün ilişkilerinizi kesip izinizi kaybedin. Çünkü seni kandırdım bunca zaman deyip onunla nasıl bir gelecek beklersiniz? Bence hiç gerek yok itirafa.

Karsindaki insanın doğru söylediği ne malum belki o da sen gibi yalan söylüyor

1 senedir hayal ettigi kiz baska sen baska tipsin, soyleyip de canini sikma zaten kabul etmez

BElki oda fakedir

Şöyle diyebilirsin. Şahsi faceimi dondurmuştum.Şifremi unutunca arkadaşımın oyun oynamak için açtığı yedek hesaplardan birini kullanıyordum.Arada ben de oyun oynuyordum.O arada sen araya giriverdin. Bu kadar basit. Kendini bir erkeğin karşısında asla boynu bükük ve aciz durumuna düşürme.
Bunları güvenilir olduğunu varsayarak yazdım diğer düşüncelerim şu:
Daha kaç kişiyle muhabbet ediyor kimbilir. Öyle herkese güvenme.Organ mafyası çikarsa Allah korusun ya da kadın pazarlayıcı biriyse... Önce kendine aşık etmeye çalışıyorsa ?Nerden bileceksin?

Son düzenleme:
Klavyenin karşısında nasıl biri var in mi cin mi katil mi bu devirde nasıl hemen guvenebiliyosun ya ?
Çok tehlikeli çok . Bence bu durumu açıkla rahatla sonrada tüm iletişimini kes

Yok sanmam kardeşinin facesinde resimler var akrabalarında falan kendi face kendisi olduğu belli yanı

Yorum yazan herkese saygım var ama arkadaşlar inmi inçi mi mafya mı diyorsunuz evet doğrudur da güvenmemek gerek ama ben güveniyorum demedim yada aşığım evlencem demedim sadece bir senedir konuşuruz bi hissim oldu hoşlantı yani onada açıkladım ki ondan gelmedi böyle bi şey ben demeseydim demezdi bile ben sadece karşımdakini kandırmak istemiyorum artık kötü yadda iyi biri bilemem ama hepsi bu. Elbet kimseyi tanıyamayız yanındaki eşini bile tanıyamazsın iş tanımaya kalırsa evet canlı görüyorsun ama canlı kanlı gördüğünde oyun yapabilir içinde olması yeterli içinde yoksa fizanda da olsa yapmaz. Ayrıca o fake hesap değil bu her şekilde belli bariz ki niyet o olsa yada başka şey 1 sene sonunda ben söyledikten sonra hissimi olmazdı daha erken harekete geçerdi karşımdaki ama biz bunca zaman gırgır şamata askerlik arkadaşıymış gibi konuştuk hepsi o

Facebookta tanımadığı kızları ekleyen bi adam nasıl bi adamdır. Gerçekten böyle rastgele eklediği tek hesap olduğunuza inanıyorsanız fazla iyimsersiniz. Adam muhtemelen ne düşürsem derdinde bi abaza. Hadi o ekledi siz ne niyetle kabul ediyorsunuz? Cidden hiç anlam veremiyorum sanal ortamlardaki ilişkilere. Bi şekilde ilişkiniz başladı diyelim bu adam facebook una her yeni biz eklediğinde kıllanmayacak mısınız. Veya listesini deli gibi araştırmayacak mısınız bu kim nerden tanıştı onunla da mı benim gibi diye? Bilgisayarın başından kalkıp bi iki gerçek sosyal ortama girin bulduğunuz en saçma adam bile şu andakinden daha güvenilir olacaktır muhtemelen.

Alistira alistira soyle . Ne kadar daha yalana devam ediceksin . Yalan bi iliski bu resmen. Peki sizin sadece isminiz mi yalan yoksa hayat hikayenizi de uydurdunuz mu ? Sadece isminizse kurtarirsiniz gibi. Ama ne olursa olsun artık gerçeği soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…