sen onun hesabının gerçek olduğunu anladıysan oda seninkinin sahte olduğunu anlamıştır muhtemelen,sohbet etmek için yazışıyor öylesine işte .hemen nasıl ekledi ki sizi ,ortak arkadaş yok ,tanıdık biri değil.gerçek kardeşinin falan da face i var beraber resimleri var akrabalarının face inde falan var resimler belli yanı kullanılan bi adres
Yanlış anlamayın ama 1 senedir sizin fake hesap olduğunuzu hala anlayamadı mı gerçekten? Hiç açık vermediyseniz helal olsun, baya inandırıcı olmalısınız. Ne yaptınız ki merak ettim cidden? hayalimde fake diyince mutlaka bir açık veren hesaplar canlanıyor, resimler yoktur yada bariz çakmadır, bilgi yoktur, aile resmi yoktur, arkadaş yoktur yada yine bariz çakmadır. Bilemedim ki kafa yorup hiç açık vermeyen hayali bir karakter mi yarattınız?Merhaba arkadaşlar benim bir sıkıntım var, zamanında eski sevgilimi işletmek için daha doğrusu denemek için bir fake hesap açmıştım. O sırada biri beni ekledi ve 1 senedir falan konuşuyoruz çok karakterli doğal bir adam kısacası bir kötülüğünü görmedim. Baya zaman sonra aramızda bir elektriklenme olduğunu hissettim ve bu Yen'i Yen'i oluyor onda da bende de. Ama o beni başka biri biliyor ve ben onla her konuştuğumda bana merhametle çok iyi yaklaşması benim vicdanımı rahatsız ediyor ağlıyorum bile çünkü haketmiyor böyle yalanı. Ama nasıl sölicem bir daha konuşmaz çok utanırım diyede diyemiyorum. Keşke ben olarak bilse beni de öyle sevse o kadar mutlu olurdum ki bana bir akıl verin ne yapsam çıkmaz kaybetmek istemiyorum ama sölersem kaybedicem, söylemezsem vicdanım rahat etmiyor çok üzülüyorum
Ben almanyadayım o Yalova nasıl gelebiliriz hemen ?1 sene hiç görüşmeden konuşan biri de pek tekin değildir. Vakit geçiriyorsunuz ikinizde. Hiç tanımadığın görmediğin birinden kötülük beklemekte ilginç.
Sevgilim değildi eski sevgilimdiSevgılını ısletmek ıcın actıgın hesaptan baska bırıyle konusmaya basladın
Ee sevgılın ıcın eskı diyene kadar hem adamla hem sevgılınle konusmaya devam mı ettın
Yok resimler vardı gerçekten pek anlaşılmıyorYanlış anlamayın ama 1 senedir sizin fake hesap olduğunuzu hala anlayamadı mı gerçekten? Hiç açık vermediyseniz helal olsun, baya inandırıcı olmalısınız. Ne yaptınız ki merak ettim cidden? hayalimde fake diyince mutlaka bir açık veren hesaplar canlanıyor, resimler yoktur yada bariz çakmadır, bilgi yoktur, aile resmi yoktur, arkadaş yoktur yada yine bariz çakmadır. Bilemedim ki kafa yorup hiç açık vermeyen hayali bir karakter mi yarattınız?
Hayır tersine dış olsa 1senedir başından yanaşırdı derdi dış olan insan 3 bilemedin 4 ay sonra kendimi belli ederdi bu Yen'i belli etti ki ben belli ettimde oda etti yoksa ortada yoktu bile bişeySöyle o kadar yakınlastıysanız eğer sizi dış görünüşten falan mı sevdiğine veya yakınlaştığına inanıyorsun da kendini açıklamaktan utandın?
Çekinme nedenimde yalanlar olması utanma duygusu kaybetmekHayır tersine dış olsa 1senedir başından yanaşırdı derdi dış olan insan 3 bilemedin 4 ay sonra kendimi belli ederdi bu Yen'i belli etti ki ben belli ettimde oda etti yoksa ortada yoktu bile bişey
O zaman korkmana gerek yok. Yalan uzadıkça her şey daha kötü olur.Hayır tersine dış olsa 1senedir başından yanaşırdı derdi dış olan insan 3 bilemedin 4 ay sonra kendimi belli ederdi bu Yen'i belli etti ki ben belli ettimde oda etti yoksa ortada yoktu bile bişey
Ya biz onla konuşuyorduk ama gırgır kanka gibi muhabbet vardı öyle farklı muhabbet hiç olmadı şu dakikaya kadar oda ben duygunu açtımda oldu yoksa şu zamana kadar askerlik arkadaşıyla muhabbet eder gibi ediyorduBir tek ben mi facede gördüğü bi kıza yazan adama güvenilmeyeceğini düşünüyorum acabapardon canım benim senden başka kaç kişiyle konuşuyor ya da gelecekte konuşmayacağına nasıl güveniyorsun? Vallahi meraktan soruyorum ben güvenmezdim şahsen
Resimleriniz varsa çok da kandırmış sayılmazsınız değil mi? Durumu anlatabilirsiniz uygun dilleYok resimler vardı gerçekten pek anlaşılmıyor
Ve saçma sapan eleştirenlere kulak asma derim, herkes çok mu doğrucu akıl versinler, boş boş konuşarak insanın canını sıkmasınlar, herkes işine baksın.
Eleştirmek amaçlı yazıyorlar, yardımcı olamayacaksa fikrinin kıymet-i harbiyesi de yok.
Benim demek istediğim istediği yorumu alamaması değil, elbette fikirler paylaşılmalı ancak eleştiriden öteye geçemeyen bir fikirse önemi de yok, ha yaptığı yanlıştır ona göre bunu belirtir bir şey diyemem ama bunu doğru düzgün belirtmek gerekir, kimse kimseden lüks değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?