Açtığım face ve sonrası☹️

Ya hiç bir açıklama yapmadan hesabı kapatacaksin yada ona gerçekleri anlatacaksin . Olmadığın kişi olarak konuşmaya devam etmemelisin

gerçek kardeşinin falan da face i var beraber resimleri var akrabalarının face inde falan var resimler belli yanı kullanılan bi adres
sen onun hesabının gerçek olduğunu anladıysan oda seninkinin sahte olduğunu anlamıştır muhtemelen,sohbet etmek için yazışıyor öylesine işte .hemen nasıl ekledi ki sizi ,ortak arkadaş yok ,tanıdık biri değil.

Kim oldugunuzu aciklayip güvenini sarsicaksiniz bence uzak durun.

1 sene hiç görüşmeden konuşan biri de pek tekin değildir. Vakit geçiriyorsunuz ikinizde. Hiç tanımadığın görmediğin birinden kötülük beklemekte ilginç.

Yanlış anlamayın ama 1 senedir sizin fake hesap olduğunuzu hala anlayamadı mı gerçekten? Hiç açık vermediyseniz helal olsun, baya inandırıcı olmalısınız. Ne yaptınız ki merak ettim cidden? hayalimde fake diyince mutlaka bir açık veren hesaplar canlanıyor, resimler yoktur yada bariz çakmadır, bilgi yoktur, aile resmi yoktur, arkadaş yoktur yada yine bariz çakmadır. Bilemedim ki kafa yorup hiç açık vermeyen hayali bir karakter mi yarattınız?

Sevgılını ısletmek ıcın actıgın hesaptan baska bırıyle konusmaya basladın
Ee sevgılın ıcın eskı diyene kadar hem adamla hem sevgılınle konusmaya devam mı ettın

Yok resimler vardı gerçekten pek anlaşılmıyor

Siz o kişiye kendinizi nasıl tanıttınız ?
O kişi nasıl tanıttı?
Siz gercekten kimsiniz
Atıyorum sadece ismini yalan söylersın bir derecedır ama söylediğiniz duruma göre olay farklı şekil alır. Atıyorum ismini açıklamamış olmanın açıklaması basit fake olarak açmıssın ama sen tamamen yalan söylediysen beyaz yalandan çıkıp maskeyle konuşuyorsa toparlaman zor olabilir olayı.

Söyle o kadar yakınlastıysanız eğer sizi dış görünüşten falan mı sevdiğine veya yakınlaştığına inanıyorsun da kendini açıklamaktan utandın?

Söyle o kadar yakınlastıysanız eğer sizi dış görünüşten falan mı sevdiğine veya yakınlaştığına inanıyorsun da kendini açıklamaktan utandın?
Hayır tersine dış olsa 1senedir başından yanaşırdı derdi dış olan insan 3 bilemedin 4 ay sonra kendimi belli ederdi bu Yen'i belli etti ki ben belli ettimde oda etti yoksa ortada yoktu bile bişey

Hayır tersine dış olsa 1senedir başından yanaşırdı derdi dış olan insan 3 bilemedin 4 ay sonra kendimi belli ederdi bu Yen'i belli etti ki ben belli ettimde oda etti yoksa ortada yoktu bile bişey
Çekinme nedenimde yalanlar olması utanma duygusu kaybetmek

O zaman korkmana gerek yok. Yalan uzadıkça her şey daha kötü olur.

Bir tek ben mi facede gördüğü bi kıza yazan adama güvenilmeyeceğini düşünüyorum acaba pardon canım benim senden başka kaç kişiyle konuşuyor ya da gelecekte konuşmayacağına nasıl güveniyorsun? Vallahi meraktan soruyorum ben güvenmezdim şahsen

Ya biz onla konuşuyorduk ama gırgır kanka gibi muhabbet vardı öyle farklı muhabbet hiç olmadı şu dakikaya kadar oda ben duygunu açtımda oldu yoksa şu zamana kadar askerlik arkadaşıyla muhabbet eder gibi ediyordu

Ve saçma sapan eleştirenlere kulak asma derim, herkes çok mu doğrucu akıl versinler, boş boş konuşarak insanın canını sıkmasınlar, herkes işine baksın.

Eleştirmek amaçlı yazıyorlar, yardımcı olamayacaksa fikrinin kıymet-i harbiyesi de yok.

Bence bos konusan sizsiniz. Bu neyin siniri?

Herkes fikrini yazıyor ki bu yorumu yaptiginizda daha 3 kisi yorum yapmış zaten.

Kimsenin mükemmel olmasina gerek yok arkadasa saçma bir sey yapmissin demek için.

Yapacagi sey basit ya gerçeği soylesin ya da hesabi kapatsin. Dünyanin sonu degil.

Iyi de kimse eleştiriden öteye gecmemis ve düzgünce belirtmis zaten

Bu yorumunuz da bi ilginc olmus :) herkesin hayatina kimse karışamaz diyen arkadaş gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…